Sari la conținut

Dacia si Udinese

udineseMa uitam si eu aseara la televizor si din intamplare am dat pe TVR1 unde era ceva meci.

Dupa putin timp mi-am dat seama ca era vorba de un meci din Champions League, Arsenal – Udinese.

L-am urmarit, a fost frumos, dar totusi altceva m-a facut sa scriu acest post.

Pe pieptul celor de la Udinese se vedea sponsorul principal, Dacia. M-a surprins si inca ma surprinde. Dacia sponsorizeaza o echipa din Italia si nici una din Romania (sau cel putin asa stiu eu). Nu e putin ciudat? Daca sponsorizau o echipa din Franta intelegeam, dar asa, una din Italia, de ce?

udinese dacia

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Paiu 17 Aug 2011 @ 13:11

    Nu stiu cum mai e situatia la Mioveni, echipa se numea Dacia Mioveni, dar din cate vad pe site`ul lor acuma este C.S Mioveni si are scris pe tricou MARE Consiliul Local, deci…

    Raspunde
  2. Ionut 17 Aug 2011 @ 13:28

    Dacia e sponsor la Udinese de mai mult de un an, cred. Chiar daca ar fi fost mai firesc sa fie sponsor in Franta, cred ca este doar o situatie favorabila pentru ambele parti. Mi se pare o miscare buna de marketing pentru piata din Italia. In Romania nu stiu cat sens ar fi avut.

    Din cate stiu Dacia nu a fost sponsor vreodata la Mioveni. Mioveniul, dupa anul 2000 a fuzionat cu Dacia Pitesti, nume pe care-l avea echipa ca un specific al locului, daca pot spune asa.

    Raspunde
  3. marius28 17 Aug 2011 @ 20:31

    Dacia sponsorizeaza Udineze de peste un an si jumatate,iar C.S. Mioveni chiar nu are nicio legatura cu Dacia.Echipa este sustinuta de Consiliul Local si nu de Dacia.Acum echipa nu mai poarta numele de “Dacia Mioveni”, ci a ramas ca o “porecla” care face aluzie la uzina de autoturisme Dacia.

    Raspunde
  4. AndreaS. 18 Aug 2011 @ 09:05

    Din cate stiu eu Dacia sponsorizeaza si FC St.Pauli…nu stiu de ce trebuie neaparat sa sponsorizeze in tara? E o reclama de care are nevoie si afara si care aduce venituri ;)

    Raspunde
  5. danut 18 Aug 2011 @ 17:24

    Dacia sponsorizeaza de catva timp pe Udinese, nu m-a surprins cu nimic sa-i vad pe tricourile italienilor.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)