Sari la conținut

De azi puteți să-mi spuneți Super-Cristi

În ultimele 6 luni am învățat, mai bine ca până acum, să fac o mulțime de lucruri în același timp. Sunt ca un fel de clown care jonglează cu enșpe bile :) Construcția casei, copilul care are 1 an și jobul m-au făcut să învăț astea.

Dar acum, acum că am devenit Super-Cristi mă descurc cu treburile astea fără să clipesc. Fac nenumărate plăți în fiecare zi, pentru că deh, pe șantier lucrurile nu pot să stagneze și fiecare îmi cere câte ceva. Nici casa nu pot să o ignor și uite așa fac o mulțime de treburi, am căpătat puterea de super-multitasking :)

Cristi-Serb-reveal1-final_small

De exemplu, astăzi am avut pe lista de cumpărături un sac de CM 11, unul de CM 127, pamperși pentru cel mic, două jucării, niște creme pentru Dana, încă două cutii de gresie pentru casă (da, am comandat-o de ceva vreme, dar se pare că mai am nevoie de două cutii pentru a face plintele), încă o ușa pentru casă (mi-am dat seama că și la dressing mi-ar trebui o ușă :P ) un mouse pentru mine (cel vechi l-am scăpat pe jos), 5mc de bazarcă (asta încă este pe listă că nu știu ce naiba este bazarca, am înțeles că un fel de piatră măruntă, ultimul strat care se pune pe drumuri sub stratul de asfalt) și lista obișnuită de cumpărături pe care o face fiecare om. Eu pentru că n-am timp de mers la piață, și pentru că-mi este mai comod așa fac cumpărăturile online, dar asta v-am mai povestit.

Ei bine, super-eu, aducă super-Cristi (puteți să-mi ziceați și așa) fac o mulțime de cumpărături rapid și toate astea printr-un singur buton al aplicației de Online B@nking de la UniCredit Bank. Un singur loc de unde pot să fac chiar toate plățile și în plus, nu trebuie să țin minte detaliile fiecărui beneficiar.

Completez frumos acolo câteva caractere din numele beneficiarului și-mi apare un drop down de unde îl aleg cu un singur click. Nu mai este nevoie să bag datele celor de la care cumpăr materiale de construcții de fiecare dată, l-am băgat o dată și este suficient. La fel și pentru utilități, în același câmp (minune i-aș zice) bag numele furnizorului, de exemplu “enel” și aia este. Fără butoane în plus de genul “plăți utilități”. Dar mai bine te las să afli direct din aplicație, dacă ești client UniCredit Bank și încă n-ai încercat-o: de aici poti sa te loghezi în Online Banking.

Partea tristă este că pleacă banii de la mine și se duc în conturile acelorași constructori, dar na, o dată își face Super-Cristi casă :P

So, acum când scriu aceste rânduri stau relaxat cu o bere în față și sunt mulțumit că am terminat ziua cu bine. Nu știu dacă am să apuc să o termin, deja îmi cam pică ochii în gură de la oboseală (da, am dat și ceva la lopată astăzi și am cărat vreo 50 de roabe – nu m-am gândit vreodată că am să pot face asta, dar pot, și sunt mândru de mine), dar important este că eu sunt mulțumit.

Nu știu cum sunteți voi, dar eu, mai ales în momentele astea alea vieții apreciez cât se poate de mult fiecare chestie care mă face să economisesc puțin timp. Prefer din tot sufletul să stau alături de fii-miu câteva minute bune în plus decât să stau în față calculatorului pentru a face plăți.

Ia spuneti, pentru voi care a fost cea mai complicată listă de cumpărături până acum?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)