Sari la conținut

Stația de metrou Piața Victoriei se închide

piata-vitoriei

În urma primirii unei reclamații a unui consumator care și-a prins piciorul în spațiul dintre tren și marginea peronului, o echipă de comisari din cadrul CPC al Mun. București s-a deplasat la stația de metrou Piața Victoriei pentru a verifica aspectele semnalate. A fost aplicată o amendă contravențională de 20.000 lei pentru prestarea de servicii care puteau pune în pericol siguranța consumatorilor și s-a dispus măsura de oprire temporară a prestării serviciului până la remedierea deficiențelor.

Eu zic să interzică și circulația prin București, sau peste tot, că și acolo se produc multe accidente, ba chiar mai multe ca la metrou.

Greșesc?

Mai multe aici.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Julian 28 Jan 2016 @ 15:31

    Ce tampenie de stire, nu se inchide aceasta statie!

    Raspunde
  2. Ioan M. 28 Jan 2016 @ 15:37

    Din fericire nu o sa inchida nimeni statia indiferent de parerile capiatilor de la ANPC. Exista un regulament de utilizare in fiecare statie, in care te invata, detaliat chiar, despre cum sa te urci in metrou. Sunt precizate clar toate problemele chiar acolo.

    Raspunde
  3. criserb 28 Jan 2016 @ 15:48

    Păi nu se închide, dar acum ce învățăm noi de aici? Ori că ANPC nu are nicio putere, ori că pe cei de la Metrorex îl doare în cur, ori… ce?

    Raspunde
  4. andrei 28 Jan 2016 @ 23:39

    ati fost in UK? “Mind the gap!”
    anpc cred ca poate amenda, dar nu cred ca poate inchide metroul. anpc nu poate inchide nici o shaormerie daca te apuca pantecaraia, doar DSP poate. La fel aici, poate ministerul transporturilor poate inchide…

    Raspunde
  5. cartus 29 Jan 2016 @ 12:33
    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)