Sari la conținut

De bine despre Urgent Cargus și Kaufland România

Înainte de ziua lui fii-miu m-am lovit de cele două branduri și cum m-au ajutat zic să le mulțumesc.

  • Urgent Cargus – Am comandat pentru fii-miu o mașinuță pentru ziua lui de pe www.erfi.ro și din pâcate livrarea nu era plânuită să ajungă la timp. Am sunat la Cargus și doamna de la telefon mi-a confirmat că mașinuța este la ei și că nu este programată să fie livrată până pe 7. A căutat pe acolo și mi-a zis că este foarte greu să-mi găsească coletul de vreme ce nu este programată livrarea. Am înțeles, am mulțumit, am închis. După 30 de minute m-au sunat de la Cargus, mi-au zis că mi-au găsit mașinuța și dacă o vreau repede să mă duc după ea. Am fost, am luat-o, fii-miu a fost foarte fericit.
  • Kaufland România – Am fost într-un magazin de-al lor să caut coaste, aveam nevoie de 9kg, tot pentru ziua lu fii-miu. Mi-au zis că nu au mai adus deloc anul ăsta așa că m-am apucat să caut în alte părți. Până la urmă, cu ninsoarea din 6 ianuarie, omul ce urma să-mi aducă coaste a rămas pe undeva blocat și am sunat la Kaufland, la relații cu clienții. Cu toate că nu știu stocurile magazinelor, domnișoară de acolo, mi-a zis că mă ajută. I-am explicat cam în ce zonă a Bucureștiului mă interesează dacă au coaste, și că îmi este greu să mă deplasez pe zăpada respectivă să văd dacă au său nu. A sunat ea în magazinele din zona menționată și după 15 minute a revenit cu un telefon. Avem coaste la Sebastian, mai au 10kg pe stoc. Am mulțumit, m-am dus, le-am luat, totul foarte ok.

Pentru asta vreau să le mulțumesc și vreau să mulțumesc în primul rând oamenilor cu care am interacționat. Puteau să-mi închidă telefonul politicos sau să mă ajute. Au ales să mă ajute. Respect!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. Ciprian 13 Jan 2017 @ 11:58

    E bine sa ne amintim sa spunem “multumesc”, “te rog” si “imi pare rau”. Pot face minuni…

    Raspunde
  2. criserb 13 Jan 2017 @ 12:05

    @Ciprian – așa este. Eu fac tot posibilul să o fac cât de des pot, dar acum simțeam că e cazul să-i laud și online.

    Raspunde
  3. rivi 13 Jan 2017 @ 17:42

    ma mir tare, sincer, ca ai reusit sa iei legatura cu ei. Ca sa te ajute trebuie, in primul rand, sa raspunda cineva.

    Raspunde
  4. criserb 16 Jan 2017 @ 10:24

    @rivi – da, am avut mare noroc, sau na poate și-au angajat mai mulți oameni. Și bănuiesc că te referi la Cargus :)

    Raspunde
  5. Adrian T. 17 Jan 2017 @ 15:10

    Dintre toate firmele de curierat din tara cu cei de la Cargus ma “inteleg” cel mai bine. Pana acum nu am prea avut probleme cu ei, iar de fiecare data mie mi-au raspuns repede la telefon.

    Raspunde
  6. Adi 17 Jan 2017 @ 16:08

    Și eu am văzut că sunt mulți care se plâng de Cargus, însă eu nu am avut niciodată probleme cu ei. Ba chiar e un nene foarte de treabă aici în zonă.

    Raspunde
  7. Codreanu Laurentiu 31 Jan 2017 @ 12:41

    reclama pe fatza, Urgent-Cargus, cea mai mizerabila firma de curierat condusa de un prost, Gian Sharp. Drept urmare a fost scoasa la vanzare. http://mirsanu.ro/tag/abris-vinde-urgent-cargus/

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)