Sari la conținut

Acum deja e vina lu Firea

Dacă până acum s-a circulat ok, relativ ok, azi a fost jale.

Până acum am înțeles-o pe Firea, am zis că a curățat cât s-a putut, dar după atâtea zile de la ninsoare, zăpada este în continuare în mormane pe străzi și acum nu-i mai văd scuze.

A fost suficient timp să o strângă și totuși nu a făcut-o.

Am făcut dublu ca de obicei până la muncă, în condițiile în care m-am băgat pe străduțele pline de zăpadă, am încercat să evit aglomerația.

în loc de 30 de minute (în jur de) am făcut o oră și 15.

Și totuși nu mă plâng, auzeam la radio că în Colentina e jale, că acolo se stă cu orele pentru că s-au apucat de strâns zăpada de pe străzi tocmai luni dimineața, când au mai început și școlile?

Mă întreb, cum o să fie peste vreo 2-3 zile, când o să mai ningă probabil vreo 50 cm peste București?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Claudiu 16 Jan 2017 @ 22:09

    La câtă zăpadă a căzut, nu m-aș aștepta să o ridice prea repede. Pentru că și strategia noastră de deszăpezire e ceva de genul „dă zăpada la o parte” și nu neapărat ridicarea ei.

    Raspunde
  2. criserb 17 Jan 2017 @ 11:15

    @Claudiu – a trecut o săptămână de când a nins, era cazul să o și ridice… Nu am avut pretenția să o ridice pe loc, dar după o săptămână mă așteptam să văd puțină mișcare.

    Raspunde
  3. Tibi 17 Jan 2017 @ 22:20

    E exagerat comentariul vis-a-vis de Colentina . Se circula totusi bine. Din Afumati pana la Bucur Obor fac in fiecare zi maxim 30 min

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)