Sari la conținut

De ce as da 3.339 lei pe un PadFone Asus?

this

Din intamplare am gasit pe net PadFone-ul asta.

Am citit putin despre el si am inteles ca in fapt sunt doua chestii separate, o tableta si un telefon.

In momentul cand faci ceva pe telefon si vrei sa vezi mai mare, sa poti sa lucrezi mai usor, introduci telefonul in tableta si ai o tableta.

De ce mi-as cumpara doua device-uri, din care doar telefonul poate fi folosit independent cand as putea sa-mi iau de la bun inceput si un telefon si o tableta pe care sa le folosesc atunci cand am chef.

Astfel tableta de care va vorbesc o poti folosi doar cand introduci telefonul in tableta. Si pretul mai este si de 3.339 lei.

Pe bune ca nu intelg rostul acestui device. Oare cine si-ar cumpara asa ceva? Sa dai o gramada de bani pe o chestie pe care sa nu o poti folosi… cam aiurea, dar na, cu siguranta sunt care cumpara pentru ca altfel… nu ar fi la vanzare…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. un om 3 Sep 2012 @ 17:06

    pentru ca de obicei cand folosesti telefonul nu mai folosesti in acelasi timp si tableta in plus nu poti da net de la telefon la tableta si atunci ai nevoie de doua abonamente de date…

    si atunci de ce daca tot folosesti doar un singur device sa nu ai decat un singur device!
    suna destul de bine doar ca pentru mine e putin prohibitiv pretul.

    Raspunde
  2. criserb 3 Sep 2012 @ 17:51

    @un om – sunt variante sa-ti faci un singur abonament de date cu doua cartele… deci asta nu cred ca este un avantaj. Eu vad insa dezavantajul, am un device pe care nu-l pot folosi atunci cand vreau, el merge numai impreuna cu telefonul. Cat si despre pret… e foarte mare.

    Uite de exemplu Samsung Galaxy S II (1700 lei) si o tablera Samsung Galaxy Tab2 (1600 lei) sunt mai ieftine ca asus-ul de care zic mai sus si merg independent… atunci de ce mi-as lua un lucru pe care nu-l pot folosi?

    Raspunde
  3. SIP 4 Sep 2012 @ 07:41

    Sigur nu-ti trebue ???

    Raspunde
  4. criserb 4 Sep 2012 @ 12:25

    @SIP – sigur :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)