Sari la conținut

De ce as vrea sa merg la Barcelona?

sagradafamiliaMa intreaba (ma rog, e mult spus “ma intreaba”) cei de la www.jinfotours.ro de ce as vrea sa merg la Barcelona.

Pai cum de ce, as vrea sa merg la Barcelona pentru ca Barcelona este unul din putinele orase din Europa asta, care nu m-au impresionat. As vrea sa vad unde am gresit si ce n-am inteles eu din Barcelona.

Poate nu am vizitat eu ceea ce trebuie, poate n-am avut cea mai buna stare de spirit atunci cand am fost prima data. Desi ma indoiesc, am fost intr-un fericit 14 februarie, am stat la un hotel super central, aproape de Rambla, 4 stele si toti imi spuneau “sir”. M-am simtit foarte bine dar… Barcelona nu m-a impresionat.

Ne-am distrat acolo, ne-am simtit super ok, dupa cum se poate vedea in postul ce-l scriam la intoarcere dar, pentru mine orasul nu a ramas foarte apropiat sufletului.

Si as vrea sa ma intorc acolo, sa-l iau ca pe un oras nou, pe care nu l-am mai vazut si sa incercam sa cladim o legatura speciala. Este pana la urma unul din cele mai frumoase orase din Europa.

Ma gandesc posibil ca acea ultima zi, ziua in care am pierdut avionul de intoarcere, sa-mi fi lasat gustul amar. E posibil pentru ca o noapte petrecuta pe aeroport nu poate sa-ti lase amintiri prea placute…

Stiu ca Barcelona e un oras frumos, toata lumea vorbeste de el la superlativ si mi-e ciuda ca eu nu simt asta. Asta e motivul pentru care m-as intoarce acolo. Sunt convins ca orasul are sa-mi spuna multe, sa-mi deschida ochii si sa-mi schimbe parerea gresita.

Sa nu-mi spuneti ca gresesc, sa nu-mi spuneti ca si voi aveti aceeasi parere despre Barcelona…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. amzis 14 Jun 2012 @ 12:48

    Da eu ce sa mai zic ca am stat in Turcia in aeroport 14ore la politie :)) eram si in luna de miere . Da nu pot spune ca nu mi-a placut .

    Raspunde
  2. criserb 14 Jun 2012 @ 13:52

    @amzis – :)) dar cum ai reusit sa stai 14 ore in grija politiei? :) Ce facusi?

    Raspunde
  3. amzis 14 Jun 2012 @ 16:52

    Am scris azi p blog :))mi-ai adus tu aminte :p

    Raspunde
  4. octavian 14 Jun 2012 @ 19:57

    @amzis tare faza :D
    @criserb poate ne povestesti si tu cum ai stat prin Amsterdam la politie :P

    Raspunde
  5. criserb 14 Jun 2012 @ 22:01

    @octavian – eu nu am stat ma la politie, m-am dus sa platesc amenda luata din cauza ta. Eu ti-am zis sa platim parcarea, tu nu, batman, batman… :)

    Raspunde
  6. amzis 15 Jun 2012 @ 08:03

    @criserb si daca nu plateai amenda ce se intampla ? Eu cred ca am amenzi de parcare de vreo 500€ . Sincer nu am stat sa le calculez dar am avut o perioada ide vreo 2 luni cand luam in fiecare zi 15€ :)

    Raspunde
  7. criserb 15 Jun 2012 @ 09:09

    @amzis – nu stiu ce se intampla, dar cu siguranta nu mai puteam pleca din Amsterdam pentru ca mi-au blocat rotile la masina :P

    Raspunde
  8. Iulia 15 Jun 2012 @ 13:30

    Nu înteleg cum nu te-a impresionat. Sigur ai fost acolo si nu în alta parte =))?

    Raspunde
  9. elaul 18 Jun 2012 @ 16:10

    nu te-a impresionat pentru ca ai vazut intai Coasta de Azur :))) eu le-am savurat pe ambele deoarece le-am vizitat in cealalata ordine ;-)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)