Sari la conținut

De ce short de baie și nu slip de baie?

Am văzut că nu se mai poartă slipul de baie, nu-l mai port nici eu de ceva ani și totuși de ce?

Bronzul arată ca dracul pe un bărbat atunci când se bronzează cu shortul de baie și totuși shortul este întâlnit peste tot. Ce are slipul de baie, de când nu mai este la modă și mai ales de ce?

Mă gândesc că-mi iau un slip, ceva normal, așa cum purtam cu ani de zile în urmă, să mă bronzez și eu calumea nu ca un tractorist, dar… dacă nu-s la modă?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Cezar 25 Jul 2018 @ 15:48

    Si cu slip tot ca tractoristu’ te bronzezi, doar ca pe o suprafata mai mare. :) Asta daca nu faci plaja complet dezbracat. E ca si cum ai spune ca vrei sa porti doar maiouri vara, ca sa te bronzezi uniform.

    Cred ca shortul e mai la moda pentru ca e mai confortabil si multora li se pare ca arata mai bine.

    Raspunde
  2. Georgi 27 Jul 2018 @ 03:35

    Din perspectiva sotului, slipul il incomodeaza intre craci. Apoi, i se pare ca nu se poate cracana cum trebuie, la plaja, mai ales cand iese din apa si ii place sa traga de pantaloni, sa iasa apa din ei. Cu slipul nu prea poate, ca ii ies alea pe afara :))). Pe langa asta, se simte mai confortabil, dpdv psihic, cu shortul pe el, ca nu sta mulat pe zonele intime, cum se intampla cu multe slipuri, mai ales cand sunt ude.

    Acum depinde de la barbat la barbat si cum se simte el bine.

    La fel cum, multi barbati prefera boxerii si nu chiloti, pe post de lenjerie intima. Sa nu uitam, ca pe vremuri, barbatii purtau izmene sau tot asa, un short, pe post de chiloti.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)