Sari la conținut

Funcționează plata cu telefonul pentru cei cu carduri ING prin ING Pay

Anunța ieri Sîrb pe FB că plata cu telefonul pentru cei ce au carduri ING a început să funcționeze. Am fost foarte bucuros, de mult așteptam treaba asta.

Mi-am făcut setările în telefon și m-am dus la Mega să testez, cu ceva tragere de inimă, nu credeam că o să meargă. Dar… MERGE. De acum nu mai trebuie să am cardul după mine, ajunge telefonul.

Cum faceți?

Intrați în aplicația HomeBank și în ecranul principal, scrolați ceva și o să găsiți secțiunea servicii. Acolo aveți ING Pay, opțiune pe care trebuie să o activați. După asta o să vă pună să vă creați un card virtual, card pe care-l asociați opțiunii ING Pay și asta e tot.

Mergeți la primul comerciant și în loc să plătiți cu cardul contactless plătiți cu telefonul. Trebuie să aveți telefonul deblocat și funcția NFC activă. Nu trebuie să aveți pornită vreo aplicație sau ceva.

Cu plăcere :)

P.S. Se pare că plata funcționează doar pentru cei cu telefoane android, pentru apple mai tre’ să așteptați ceva.

P.P.S. Acum am văzut că în app Homebank nu se poate face screen shot, cică din motive de securitate, de aia v-am pus o poză cu telefonul :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. Silvia 27 Jul 2018 @ 13:31

    Multumesc mult pentru informatie! Nu stiam aceste lucruri.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)