Sari la conținut

De ce sticla are formă de sticlă?

Ei bine, atunci când ne gândim la o sticlă fiecare are în minte ideea clasică de sticlă. Aia cu gâtul alungit. Este așa de când lumea și nu este o întâmplare că are forma aia. Forma aia îi oferă o rezistență mai mare.

Ăștia de la Aqua Carpatica au venit ei cu o formă nouă, pătrată. Este mai mișto forma, e adevărat, se depozitează mai ok, dar… sticla în sine își cam pierde rezistența și de cele mai multe ori arată cam așa:

DSC_4450

Nu zic că apa nu este bună, este (și printre cele mai scumpe), dar sticla asta deja începe să mă cam deranjeze.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. AQUA Carpatica 29 Apr 2015 @ 10:36

    Bună, Cristi,

    Uneori, în drumul lung din Bucovina și până pe raftul magazinului de unde îți faci tu cumpărăturile, se întâmplă accidente: un angajat mai puțin îndemânatic al magazinului ne mai scapă pe jos în bax, ori suntem puse unele peste altele și rămânem cu infirmități.

    Te asigurăm că forma ta preferată rămâne cea pe care o cunoști și apreciezi pentru marea majoritate, iar calitatea apei rămâne aceeași.

    Te rugăm să ai înțelegere pentru micile accidente de zi cu zi și să ne iubești și cu micile defecte care ne fac unice :)

    O zi frumoasă și multă sănătate puștiului tău minunat!

    Semnat, sticlele imperfecte de AQUA.

    Raspunde
  2. criserb 29 Apr 2015 @ 10:41

    @AQUA Carpatica – Am înțelegere, ce să fac? :) Este apa mea preferată, dar na, în ultima vreme văd că din ce în ce mai des are forma asta. Am să trec cu vederea pentru că așa cum am zis este apa pe care o consum și lu’ fi-miu îi place mult, nu am de gând să o schimb pentru atâta lucru.

    Raspunde
  3. Amalia 29 Apr 2015 @ 13:33

    @criserb , norocul meu ca imi place cea minerala , nu pot sa beau plata caci imi e sete oricat as beat.
    Dar, felicitari Aqua Carpatica pentru sticlele mici de sticla ( n-am stiut sa ma exprim aici prea bine), caci sunt geniale, sunt obsedata de ele. Dau mai multi bani pe ele in loc sa imi iau una mare, caci sunt frumoase.
    Felicitari !

    Raspunde
  4. Amalia 29 Apr 2015 @ 13:37

    Apropo, @Aqua Carpatica, m-ati face fericita daca in urmatorul vostru proiect vor aparea si sticlele de 2 L minerala si plata, din sticla de sticla.

    Raspunde
  5. AQUA Carpatica 29 Apr 2015 @ 14:43

    Amalia,

    Ne bucurăm să auzim asta! Și pentru noi cele mici sunt motiv de mândrie :)

    În ceea ce privește propunerea ta, este foarte dificil, greutatea lor foarte mare crește prețurile foarte mult, mai ales la transport și pentru același volum de apă, amprenta de carbon generată de transport este mult mai mare decât la pet-uri. Încercăm să facem cele mai bune alegeri pentru mediu. De aceea, nici ceilalți producători nu au optat pentru această variantă, cea mai mare pentru sticlă de sticlă fiind 0.75l.

    Îți mulțumim pentru idee și sperăm să ne iei cu tine și în această vară!

    Cu prietenie,
    Sticlele de AQUA.

    Raspunde
  6. pink freud 4 May 2015 @ 22:26

    o alta lovitura de PR. Foarte creative sticlele astea. Oare cati bani primeste pe luna o piarista d-asta de sta sa scrie scrisorele semnate “Sticlele de AQUA”?

    Raspunde
  7. Amalia 6 May 2015 @ 01:46

    @AQUA Carpatica – M-am gandit ca ar fi dificil ca greutate si ca pret, dar cred ca s-ar putea face o editie limitata pentru fanii Aqua, chiar daca pretul ar creste. Exista si ape care nu sunt asa bune si totusi la 0.5 au un pret exagerat.
    So, numai bine si poate pe viitor voi fi incantata de acea editie limitata.
    Cu drag.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)