Sari la conținut

De la Samsung Galaxy S3 pentru iPhone 5, cu dragoste

Samsung ia la misto iPhone-ul 5 pentru ca se pare ca poate :)

samsung-galaxy-s-iii-anti-iphone-5-ad-full-size

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
15 comentarii
  1. giolly 17 Sep 2012 @ 01:01
    Raspunde
  2. TyT 17 Sep 2012 @ 01:02

    Trist dar adevarat ! Dar … mai discutam :P

    Raspunde
  3. ionut_d 17 Sep 2012 @ 10:06

    Mda, zice bine poza. Daca Samsung ar avea un OS mai user friendly, iPhone ar muri.

    Raspunde
  4. Vlad 17 Sep 2012 @ 18:24

    Din punctul de vedere ar SO iphone-ul e mort de mult la nivel global. Se vand mult mai multe telefoane cu android decat cu iOS. Oricum spiritul de turma intotdeauna o sa functioneze la produsele de la Apple .

    Raspunde
  5. Giolly 17 Sep 2012 @ 18:54

    Doar un tampit poate face o comparatie gen “se vand mai multe tel cu android decat cele cu iOS”. In primul rand ios e pe 3 smartphone-uri (4, 4s, si acum 5), am inteles ca 3gs va fi scos din magazine, iar android e pe N modele. Cel mult poti face comparatie intre un model cu iOS si unul cu android.

    Raspunde
  6. Vlad 17 Sep 2012 @ 19:43

    @Giolly Conform tampitilor de la techcrunch.com si Nielsen.com http://tctechcrunch2011.files.wordpress.com/2012/07/june-2012-us-smartphone-os-share-final.png nu poti sa compari doua sisteme de operare diferite pentru ca unul iOS e mai inchis pentru dezvoltatori si se afla doar pe 3 telefoane iar Android-ul ce-ti da puterea de a alege si libertate in ce vrei sa ai pe telefon sunt tampenii dupa spusele tale. Daca tu esti un Ofticat din turma APPLE mai bine ti-ai pastra parerile pentru amicii tai ¨destepti¨ cu Iphone!

    Raspunde
  7. Giolly 17 Sep 2012 @ 20:34

    Prietene, nu am spus sa compari doua sisteme. Am spus sa compari vanzarile a doua telefoane cu sisteme diferite. Practic nu compari sistemele de operare.i ntelegi? Compari doua modele din aceeasi gama. Asa cum nu poti compara vanzarile unei masini din clasa mini cu vanzarile limuzinelor. Pricepi? Daca nu, ma poti ruga frumos sa-ti mai explic.

    Raspunde
  8. amzis 17 Sep 2012 @ 22:07

    Eu unul sincer m am saturat de comparatiile astea s3-iphone 4S-5 zi care or mai fi. E ca si cum voi astia care criticati iphone sau samsung i ati scoate la unul ochii de ce si a luat mercedes si nu bmw sau audi sau invers. De asta se inventeaza atatea modele de telefoane si atatea sisteme de operare… Ca sa aiba omul de unde alege , sa nu fi limitat. Asa s -ar face cA pe vremea comunistilor. Toate la fel. Un singur telefon,un singur model de masina etc.
    FIECARE ARE DREPTUL SA ALEAGA CE VREA !

    Raspunde
  9. amzis 17 Sep 2012 @ 22:14

    Am si eu o intrebare. ce inseamna stand by ?
    Deci daca s3 reuseste sa ramana in stand by 790h maine ma duc sa imi cumpar unu …
    Las-o in fasole… Au gresit astia datele. Porcaria mea de S2 e asa de porcarie incat daca iti pui o alarma sa te trezeasca dimineata si prin nefericire ramai peste noapte fara baterie …. P..a sonerie dimineata.si nu am patit-o numai o data…
    Pana si 3310 de la nokia cand ramanea fara baterie tot mai suna alarma dimineata

    Raspunde
  10. Bogdan 18 Sep 2012 @ 12:54

    @amzis – toate pe android se comporta asa. Odata ce e inchis, nu mai functioneaza nimic in spate. Chiar daca e bateria full, tot nu va suna dimineata.

    Raspunde
  11. amzis 18 Sep 2012 @ 22:46

    @Bogdan ms ca mi-ai spus. E cea mai mare prostie..

    Raspunde
  12. Bogdan 19 Sep 2012 @ 00:14

    Sa stii ca m-am lovit de aceeasi problema… de asta folosesc un nokia din ala clasic pe post de ceas desteptator :))

    Raspunde
  13. focusspeak 19 Sep 2012 @ 19:26

    Dacă montezi pe dacie un motor de mustang obții un zamsunq sau ceva asemanator. Mai important e felul in care software-ul și hardware-ul comunică. Aici e punctul in care Apple face diferența.(Creierul uman e format din trei creiere. Reptilian, limbic si neocortex. Reptilianul se ocupa de operatiile insitinctive cum ar fi respiratia si bataile inimii. Sistemul de operare al iPhone-ului imită creierul reptilian. De aceea totul functioneaza atat de ușor fata de celelalte sisteme de operare care imita neocortex-ul. Creierul care calculeaza si rascalculeaza pînă te iau toți…:-w) Si acesta e unul dintre motivele pentru care cozile la iPhone 5 s-au format cu 8 zile inante de lansare.

    Sincer, te invit(invitatie generala) să faci pasi pîna la un apple premium reseller si sa manevrezi un iPhone 4, 4s sau 5 și ai să vezi la ce anume mă refer.

    Parerile de mai sus apartin unui umil ASP 2012
    Adica unui Apple Sales Professional.

    Raspunde
  14. Dragos 22 Sep 2012 @ 02:24
    Raspunde
  15. Bianca 20 Dec 2012 @ 21:12

    Buna tuturor…..sincera sa fiu mam kam saturath de iphone…e o porkrie…am avut de la 3gs pana la iphone 5 si nam fost delok multumita pentru k nu aveam dc…de la 3gs pana la 5 este acelasi telefon doar mici schimbari…camera mai mare, acum si cu blitz..si mici schimbari la sistemul de operare….in rest totul este la fel. Am avut iphone 4s si akm de curant miam luat un iphone 5 si este acelasi lucru…doar lungimea este diferita si este putin mai subtzire…in rest totul e la fel…si asta nu mia placut deloc. Din pct. mew de ved. 4s cu 5 este la fel. De aceea mi-am cumparat un samsung galaxy s3 de care am fost foarte placut surprinsa…mai ales k nu am mai avut samsung pana akm…telefonul este superb k design (foarte frumos) il am pe alb cu 32 de gb si se misk foarte bn face poze mult mai bn k iphone-ul si imi place din toate pct.-le de vedere mult mai mult decat iphone….cei de la apple sunt sus doar cu numele….in fine nu mai conteaza fiecare isi cumpare cei plke…dar dak vretzi un sfat din partea mea…este GALAXY S3. Mult norok fanilor apple…o sa avetzi nevoie !!! :))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)