Sari la conținut

De soție dacă m-aș sătura ar fi mai ușor să scap, cred

cum scapam de nasiStăteam în seara asta și povesteam cu jumătatea mai bună și cu niște prieteni (nu le zic nași, că pentru noi prima dată au fost prieteni nu nași) și discutam cum ar fi să-i decad din drepturile de nași. Adică na, dacă m-am săturat de ei, aș putea să-i “eliberez din funcție”?

Până la urmă de soție mai poți să scapi, divorțezi și aia este, fiecare își vede mai departe de viață, dar de nași oare poți să scapi? Să zicem că te cerți cu ei sau că nu te mai înțelegi și vrei să rupi orice legătură cu ei, chiar și în fața lui Dumnezeu.

Oare chestia asta este posibilă?

Și nu aș vrea să ajung la soluția să divorțez și să mă însor din nou, pentru că atunci este clar că aș putea să-mi pun alți nași. Nu, soția nu are nicio vină, de ce să divorțez? De nași vreau să scap, nu de soție.

Este pur o discuție teoretică, dar mă gândesc că problema asta poate să fie una chiar reală, și atunci cum ar trebui procedat? Știu că am zis că pe soție o iau până ce moartea ne va despărți, dar de nași, de ei chiar nu am zis nimic :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. mkn 8 May 2014 @ 02:19

    Nasii sunt a 2-a pereche de parinti. Asa cum pe parinti nu ii poti schimba, la fel si cu nasii.

    Raspunde
  2. criserb 8 May 2014 @ 10:27

    @mkn – hai să fim serioși, părinții sunt unici, nașii mai poți să îi schimbi, tre’ să se poată cumva.

    Raspunde
  3. Dan 8 May 2014 @ 15:26

    Eu daca as fi in locul nasilor tai mi-as cam pune probleme.serios!eu cred ca ai o nelamurire, dar esti cam inversunat pe tema asta…

    Raspunde
  4. criserb 8 May 2014 @ 16:31

    @Dan – relax man, nașii mei nu au de ce să-și pună vreo problemă, ne știm de vreo 25 de ani și ne vedem cam la 2 zile, asta tot de acum 25 de ani :)

    Raspunde
  5. anca 8 May 2014 @ 22:31

    probabil la fel si in cazul in care nasii vor vrea sa scape de fini

    Raspunde
  6. criserb 8 May 2014 @ 22:34

    @anca – Adevărat, este același lucru, dar oare se poate? :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)