Sari la conținut

Gazon pe linia de tramvai

gazon-pe-linia-de-tramvai

Deci asta este tot ce ne lipsea. În sectorul 3 nu ne mai ajungea zona verde și ne-am apucat să băgăm gazon pe liniile de tramvai. Bine, nush dacă pe toate, dar pe cea din zona parcului IOR cu siguranță avem gazon.

Lucrul este bun, nu zic nu, ideea era dacă ne permitem noi așa ceva sau dacă chiar avem nevoie? Am văzut chestia asta în puține țări europene, mă gândesc că nu este chiar ușor de întreținut. Sau la anul punem altul, la fel cum facem cu bordurile?

https://www.youtube.com/watch?v=BsAdseYlazg

 

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. andreea 8 May 2014 @ 09:57

    unde stau ai mei e gazon de cand eram in liceu, deci de peste 15 ani. si nu are nevoie de nu stiu ce intretinere. si e fain ca e verde intr-un oras mult prea gri. deci care e problema?
    in vest nu prea e – zici tu, desi e si acolo – pentru ca in general in centru sinele sunt la nivelul solului si trebuie sa circule si masini peste ele, deci un gazon nu ar rezista.

    Raspunde
  2. criserb 8 May 2014 @ 10:15

    @andreea – una este să fie iarbă pe șine de când lumea și una este să fie gazon. Dă-mi voie să cred că unde stau ai tăi este iarbă, probabil întreținută bine, nu gazon.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)