Sari la conținut

De unde iei, online, un credit rapid și ieftin? [p]

Credința populară e ca nu e bine să te împrumuți, dar sunt momente în care chiar ai nevoie de niște bani și atunci, dacă nu vrei să apelezi la cunoștințe, poți să iei online un credit destul de simplu.

Cei de la Credius și-au schimbat site-ul pentru a fi mai aproape de useri. L-au făcut 100% responsive, ceea ce e mișto că poate fi accesat de pe orice device mult mai ușor. De asemenea, design-ul este unul modern, în stil American – web 2.0, iar agenția care s-a ocupat de acest upgrade important pe partea de web design este Danco Vision – o firma cu peste 10 ani de experiență.

Un alt avantaj este timpul scurt pe care îl petreci pe site pentru a face o cerere de credit. Ai nevoie de 5 minute să completezi câteva câmpuri iar apoi primești răspunsul în maxim 60 de minute dacă creditul tau este aprobat.

Practic avantajele www.credius.ro sunt:

  • Mai ieftin decât alte credite rapide;
  • Rate fixe;
  • Transparență totală;
  • Aplicarea online în baza depunerii cererii care durează 5 minute;
  • Răspuns rapid în maxim 60 minute.

Avantajele noului website sunt:

  • Design plăcut, responive, user-friendly;
  • Timp de răspuns rapid;
  • Hartă interactivă cu toate sediile Credius din țară;
  • Calculator de credite în timp real, performant și ușor de folosit;
  • Cererea de finanțare online.

Astfel, atunci când ai rapid nevoie de niște bani poți apela la ei. Este de preferat să nu ai nevoie, dar viața ne-a dovedit că nu este chiar așa și din când în când planurile nu prea se potrivesc cu realitatea, iar atunci e bine sa ai un partener de încredere. Aaa, încă ceva: nu degeaba motto-ul celor de la Credius este “Credite fără discriminare”; compania acordând credite chiar și persoanelor de 90 de ani.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Ciprian 13 Nov 2016 @ 00:35

    Totul bine si frumos, insa daca facem o simulare rapida pentru un 900 de lei (conform site-ului avem rata lunara de 536 lei) obtinem o aproximare:
    Dobanda anuala efectiva (DAE) 310.9927% Total comisioane 0.00
    Total de plata 1 072.06 Total dobanda 172.06

    De ce oare n-or avea DAE afisata pe site, asa cum te obliga legea (de x: http://www.moneycenter.ro/ghid-credite-bancare/ce-este-dobanda-anuala-efectiva-sau-dae-a-2541.html)? Poate pentru ca te sperii si gandesti de 10 ori inainte de a lua un astfel de credit?

    PS, citez: “Toate costurile finantarii iti sunt prezentate intr-o maniera accesibila, transparenta din toate
    punctele de vedere, pentru ca ne dorim sa facem parte din povestea ta de succes.”
    Serios? Intr-o maniera transparenta?

    Raspunde
  2. Dragos 15 Nov 2016 @ 10:20

    Ma simt ca-ntr-o prezentare Apple cand arata niste feature-uri vechi de 3 ani ca fiind super noi. Cum citim de fapt comunicatul de mai sus:

    1. Site-ul s-a schimbat si are un minim de estetica si functionalitate, cu alte cuvinte l-am adus la zi, daca ziua de azi era 15 Noi 2014.

    2. Firma, pardon agentia, cu 10 ani de experienta in proiecte online e atat de profesionista si experimentata incat au chiar pe site-ul firmei o tema de wordpress cumparata. http://www.seowptheme.com/ N-ar fi ceva rau in asta, lucrurile trebuie facute eficient in zilele noastre, dar nu s-au sinchisit nici macar sa schimbe pozele stock din tema. Atat de experimentati sunt!

    3. Prezinta niste avantaje noi, pentru ei, cum ziceam mai sus, asa cum prezinta Apple de obicei tehnologie existenta pe piata de 3 ani :))) Chestiuni gen responsive, calculator de rate, harta interactiva, finantare online sunt like 3 years ago.

    N-as fi comentat, dar pe viitor poate fac si ei putin studiu si vad ca suntem de mult in perioada post(si al Craciunului da) web 2.0, atat trendul cat si termenul fiind deja obsolete, lucrurile pe care le aduc ei noi “Toate-s vechi…” si ca in general o firmulita de apartament cu site pe tema de wp cumparata nu e agentie cu 10 ani de experienta :D

    Raspunde
  3. Dragos 15 Nov 2016 @ 12:33

    M-a impulsionat colegul Ciprian sa folosesc si eu calculatorul si bine ca m-am uitat la “superofertele” lor pe credite mari.

    Luam un exemplu scurt, pentru 25.000 lei imprumutati pe 5 ani, adica 5500 euro, platesti o rata de aprox 1700 lei pe luna. Sa o bag pe aia cu LOOOL sau pe ala de se tavaleste =))) ?

    Sa facem o scurta paralela cu o banca traditionala care de asemenea da credite rapide, fara documente, ING BANK. Acelasi credit, aceeasi perioada, rata de aprox 600 lei pe luna.

    Care-i treaba de fapt? Cred ca si la camatari ai oferte mai avantajoase :D

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)