Sari la conținut

De unde v-ati mobilat casa?

Vreau niste raspunsuri de la niste oameni care si-au luat in ultimii cativa ani mobila :)

De ceva vreme ma tot uit pe tot felul de siteuri pentru niste mobila pentru acasa si inca nu am ajuns la nici un rezultat. Am fost si prin magazine sa vad cateva, n-am cautat doar pe net.

In unele locuri preturile sunt nesimtit de mari, in altele nu gasesc nimic ce sa-mi faca cu ochiul. Pana acum singurul magazin in care am vazut mobila ok este Kika. Adevarat ca preturile sunt mari dar macar mobila era frumoasa. La Mobexpert nu am vazut nimic interesant si nici nu stiu sa-si prezinte marfa. Toate usile alea de la dulapuri zici ca pica dupa cateva deschideri/inchideri.

Am mai fost si la Ikea dar pe mine nu ma prea incanta mobila lor. Cred ca e o mobila pentru o folosinta nu prea indelungata sau… poate ma insel eu. Nush, nu-mi place designul. Au chestii interesante, dar nu mobila pentru o casa intreaga.

As vrea sa-mi recomandati niste magazine cu preturi decente, magazine testate de voi.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
64 comentarii
  1. Denisa 15 Nov 2010 @ 20:27

    Pat, scaune pt calculator şi nişte rafturi de la JYSK, canapea de la un magazin de mobilă din Deva, dulap de la un alt magazin de mobilă, din Hunedoara. Unde-am găsit mai ieftin. Dacă aveam IKEA aşa de aproape, probabil că luam de la ei multe chestii.

    Raspunde
  2. Andrea S. 15 Nov 2010 @ 20:57

    Cred ca innainte sa intrebi de unde sa iti iei o mobila…trebuie sa te hotarasti pentru cit timp vrei sa faci investitia respectiva:-w …nu ma cunosc la magazinele din preajma ta…dar ma pot da cu parerea despre mobila IKEA. Asadar…ideile la fel ca si numele sint uneori cool. Calitatea in raport cu pretul nu exceleaza. Eu am cumparat o mobila de bucatarie intr-un apartament care dupa 3 ani era…de schimbat:-?
    Odrasla a avut niste dulapuri de la Ikea…deh mofturi de juniori…pe care le-a schimbat dupa vreo 3 ani.
    Acum eu nu sint adepta unui mobilier care sa ma insoteasca pina la adinci batrineti…simt mereu nevoia de nou in jurul meu asa ca optez pentru alternative care sa ma multumeasca pentru ca.5 ani.Am insa totusi pretentia sa nu ma inconjor cu lucruri ieftine mergind pe principiul mai bine mai putin in jurul meu si de calitate decit sa ma sufoce dar sa am ;)
    Spre fericirea mea ma bucur de o oferta foarte bogata in zona in care locuiesc asa ca…probabil nu ma lovesc de problemele tale.
    Tin insa minte ca acum vreo 4 ani cautam mobila de bucatarie pentru casa de la Petrosani…si iti spun sincer ca a fost una dintre alegerile cele mai grele pentru ca am aruncat pur si simplu bani pentru lucruri care nu m-au incintat…astept sa se diversifice oferta sa o pot schimba….

    Raspunde
  3. criserb 15 Nov 2010 @ 21:09

    oare nu as putea sa imi fac mobila la comanda in Germania? :) Ia da-mi niste linkuri de la tine, ceva avantajos calitate pret. Si eu sunt adeptul designului minimalist nu vreau sa incarc casa…

    Am fost acum de curand in Germania si am vazut o mobila de bucatarie tot asa, foarte misto si la un pret foarte bun.

    Chiar asa… de ce nu mi-as lua mobila de afara? :)

    Raspunde
  4. mady 15 Nov 2010 @ 21:59

    magazinele Lem’s au produse ale fabricii Lemet, din Prahova. nu stiu cum ti se vor parea preturile, in comparatie cu altele vazute de tine. http://www.lemet.ro/dinamic.php?&pagina=magazine&continut=html&judet=if

    Raspunde
  5. Andrea S. 15 Nov 2010 @ 22:06

    deci eu o buna parte din mobila am cumparat-o de la http://www.segmueller.de/index.php?option=com_zoo&view=category&layout=category&Itemid=150
    problema la ei este ca nu au totul pe stoc…iar pina fabrica poate dura si peste o luna…daca nu te deranjeaza e ok.
    Dormitorul l-am cumparat de la
    http://www.xxxlmannmobilia.de/sortiment/c/category/Schlafzimmer/LA0301-4/index.html
    acum la preturi depinde mult de calitatea pentru care optezi.
    Ce stiu inca exact este spre exemplu pretul dormitorului…un dulap cu 6 usi vreo 3.30 – pat dublu- fara saltele si grilajul ala de dedesupt( na ca nu-mi vine cum ii zice)…si 2 console…-2000 de euro.
    Asta asa orientativ…daca crezi ca marita…si prinzi un drum ieftin incoace…putem da de-o plimbare informativa ;)

    Raspunde
  6. alin 15 Nov 2010 @ 23:43

    Da casa ti-ai luat? Ca parca asta cautai nu demult. Noi avem mobila de la IKEA. Dar tot asa 3 chestii care sa nu ocupe spatiul. Nu uita totusi ca poti sa-ti faci la comanda. Te duci frumos cu ” Nekerman-ul” la nenea ala de face mobila si ti-o face exact cum ii zici tu. Si e mai ieftin. Sora-mea si-a facut asa la Brasov.

    Raspunde
  7. criserb 16 Nov 2010 @ 00:06

    Pai sor’ta nu e in Spania?

    Raspunde
  8. alin 16 Nov 2010 @ 00:17

    Ba da. Are casa si acolo. Dar are si la Brasov. Ce sa-i faci? Fiecare dupa posibilitati.:d

    Raspunde
  9. epep 16 Nov 2010 @ 07:18

    Staer

    Raspunde
  10. dan 16 Nov 2010 @ 10:32

    … te-ai gandit sa iti faci mobila pe comanda? … ;)

    Raspunde
  11. Andrei 16 Nov 2010 @ 10:44

    eu mi-am mobilat apartamentul cu mobila facuta la comanda pentru ca am vrut sa folosesc eficient fiecare coltisor al apartamentului. A venit mesterul acasa (care e un tanar foarte priceput ce si-a facut un atelier), i-am zis ce vreau pt fiecare camera si pe loc el a inceput sa imi schiteze. Mi am ales eu palul si accesoriile. A iesit ceva super super. Plus de asta vine si el cu idei de care poti tine cont sau nu. daca vrei si poze sa vezi ce a iesit anunta-ma.

    Raspunde
  12. criserb 16 Nov 2010 @ 10:51

    @Dan – normal ca vreau pe comanda, nu cred ca as putea sa-mi mobilez bucataria, sa zicem, fara sa imi fac mobila la comanda :)

    @Andrei – daca vrei sa-mi dai niste poze da-mi pe mail criserb [at] yahoo sau un link unde pot sa vad. Multumesc frumos.

    Raspunde
  13. Andrei 16 Nov 2010 @ 11:07

    ai pe mail

    Raspunde
  14. maic 16 Nov 2010 @ 11:27

    Baga un ochi aici :) http://unican.ro/ fac la comanda cam tot ce vrei :D

    Raspunde
  15. Ciprian 16 Nov 2010 @ 11:39

    Am stat si eu in dilema foarte mult timp…

    Eu recomand cu caldura MOBEXPERT (mai ales daca prinzi promotii) sa te duci sa studiezi mobila lor (au si game entry level deci nu te speria de preturi si nu te lua dupa gurile rele). Calitatea lor este net superioara Ikea, Kika si ce mai e pe la noi (materiale, asamblare), eu mi-am mobilat sufrageria de exemplu cu 25 mil (biblioteca, corp mare cu usi, comoda mare si 2 masute). Sincer daca ne urcam 5 oameni de 100kg pe blatul de la “biblioteca” nu are nici o problema sa ne sustina.

    Iar pentru bucatarie de exemplu poti apela intotdeauna la custom made :)

    Raspunde
  16. sfx 16 Nov 2010 @ 11:54

    Intai lamureste-ne ce fel de mobilier vrei – ptr bucatarie, dormitor sufragerie etc …este important
    Mobila de bucatarie sfatul meu este sa o faci pe comanda mai ales daca stai la bloc e necesar sa utilizezi fiecare coltisor ptr depozitare.Musai sa fie din PAL melaminat – nu recomand panouri din lemn masiv, desi acum exista materiale de finisare care rezista la apa sau caldura f. bine totusi nu vor rezista la fel ca panourile de PAL – plus ca pe cele din lemn masiv va fi mai greu sa le inlocuiesti daca se deterioreaza. Conteaza acum si cat de mult e utilizata bucataria – daca se gateste mult sau nu – abur umezeala etc . Firme ovo design, maria design, modul design. O alta ar fi Lemet cu magazinele Lem’s – fac mobilier si de bucatarie dar pe module cu dimensiuni standard – nu sunt de ignorat lucreaza bine au design si culori placute.
    Mobila de sufragerie – in ultima vreme tendinta este sa fie cat mai putina daca vrei sa fie din lemn masiv + panouri furniruite cauta si la Elvila – lucreaza bine. In rest si cei enumerati mai sus sunt de luat in seama.
    Mobila de dormitor – idem.
    Daca vrei sa cauti si prin tara – cauta pe site la http://www.apmob.ro/catalog.htm – asociatia producatorilor de mobilier din Ro
    De mentionat si cei de la Casa Roma sau Rovere Mobili – sunt exclusivisti – dar un model care va place cine stie poate fi reprodus la un pret mai mic de alt producator!!!
    Succes

    Raspunde
  17. criserb 16 Nov 2010 @ 13:06

    Pai as vrea mobila de bucatarie, de dormitor si de sufragerie :) De aia nu am specificat ce mobila vreau pentru ca vreau pentru toata casa.

    Mobila de bucatarie o am deja dar ma gandesc si la situatia in care vreau sa o schimb, imi fac si eu niste calcule si vadem daca o schimbam sau nu, acum sau mai tarziu dar in rest imi trebuie peste tot.

    Raspunde
  18. sfx 16 Nov 2010 @ 13:28

    Mobila de bucatarie mananca multi bani – daca esti multumit de compartimentare, poti schimba doar usile si fetele de sertare (asa numite fronturi ) si practic schimbi fata bucatariei.
    Sfatul meu este sa cauti pe la producatorii/comerciantii mari si apoi daca iti atrage atentia ceva, dupa foto / pliant/ catalog faci reproducere la un producator cu un pret decent. Acum nu toti producatorii au posibilitatea de a face sa zicem mobila din lemn masiv sau panouri furniruite, dar depinde desigur de preferintele voastre.
    Si mai este ceva – BUGETU” cat e BUGETU’ ??? :d Ca in fond aici se reduce totul.
    Oricum ar fi – PAL melaminat – panouri furniruite, lemn masiv,nu conteaza – SA FIE DEMONTABILA -cel putin mobila din dormitor si sufragerie. Va fi foarte greu sa transporti mobila si mai ales sa o bagi in casa!!! Si iti dai seama ca cel care ti-o va transporta sau cara nu va tie el cont de usi / tocuri / pereti etc – si ar fi pacat.

    Raspunde
  19. Calin 16 Nov 2010 @ 14:43

    Lucrez in domeniu de accesorii de mobila, noi le importam si le vindem producatorilor de mobilier.

    deci: Lemet, calitate foarte buna pentru banii pe care ei ii cer pe mobila respectiva

    Mobila la comanda in Bucuresti:
    – Overta: persoana de contact Viorel Nedelcu tel 0721 165 445

    mobilier minimalist asa cum iti place.

    Raspunde
  20. Viorel 16 Nov 2010 @ 15:26

    Salut,

    Lucrez la un producator de mobila la comanda (Overta furniture&more – momentan site-ul este in constructie) si cred ca te-as putea ajuta.
    Mobilierul pe care noi il producem nu este nici ieftin, si nici excesiv de scump. Totul depinde de materialele pe care le alegi (feronerie, structura, fronturi, manere).

    Eu o oferta nu am cum sa-ti fac decat dupa ce vad spatiul, il masor si transpun rezultatul discutiei in 3D.

    Daca e ok si pentru tine, ma poti contacta la:

    0728 963 753
    [email protected]

    O zi buna iti doresc!
    Viorel

    Raspunde
  21. Alex Mihăileanu 16 Nov 2010 @ 16:18

    Noi am optat pentru IKEA. Un sfat, insa: inainte de a te apuca sa cumperi mobila, apuca-te si masoara toti peretii si fa-ti o idee cum vrei s-o aranjezi. Avantajul mobilei de la IKEA este ca se transporta foarte usor (gindeste-te ca au intrat doua corpuri de biblioteca intr-un Polo, da?) si se monteaza imediat, fara sa-ti rupi spatele. Dezavantajul este ca vine pe marimi fixe, iar daca ai un perete de 3.45 latime (sau 3.50 fix, din care vreo 4 centimetri ocupati de plinte), n-o sa-ti intre un sifonier de la un capat la celalalt si o sa ramii cu un colt gol (asta daca nu optezi sa-l umpli cu niste cutii).
    Nu e neaparat important aspectul mobilei, ci cum iti organizezi spatiul si cum iti colorezi casa, astfel incit sa ramii cu cit mai mult spatiu util, sa ai loc de desfasurare si sa nu te trezesti cu sifonier in sufragerie, de exemplu, dar in acelasi timp, sa arate OK.
    Bine, tie nu-ti place stilul IKEA, la fel cum mie nu-mi place stilul Kika. Eu merg mai degraba pe minimalism, deci se pliaza pe gusturile mele. Deh. Altfel, poti oricind sa-ti faci mobila la comanda. Dar aminteste-ti, inainte de orice, de spatiul util foloseste-te cit mai bine de pereti (in loc de biblioteca, eu as opta pentru rafturi, de exemplu)

    Raspunde
  22. Alex Mihăileanu 16 Nov 2010 @ 16:21

    Apropo de schimbat mobila si de materialele de la IKEA… e MDF. Avantaj: e usor. Dezavantaj: daca se zgirie, nu-l lacuiesti, ca in cazul lemnului masiv, ci il schimbi. Ca durata de viata, crede-ma, e OK, poti sa tii si cinci ani. Oricum, la fel o sa faci si cu lemnul masiv cind os a te plictisesti de mobila pe care o cumperi acum. Plus: lemnul masiv e mai scump si il gasesti doar in anumite culori. MDF-ul, pe de alta parte, il gasesti in ce culori vrei tu (apropo de corpul de biblioteca de care ziceam in comentariul precedent, la mine e pe rosu).

    Raspunde
  23. Silvia Nicoleta 16 Nov 2010 @ 18:24

    Eu mi-am luat pat dormitor, comoda, 2 noptiere ( toate gama Artemis )+ biblioteca ( Brown , dar am ales culorile diferite fata de prezentare ) de la http://www.mobila-online.ro/
    s-au miscat repede, nu am intampinat probleme cu livrarea sau montajul, au fost destul de ok baietii
    numai ca trebuie sa le platesti in avans vreo 30% din valoare mobilierului si dupa aceea dureaza maxim doua saptamani ( la mine a durat asa mult fiindca mi-au facut bibloiteca pe comanda ), dar in general, daca le vrei standard dureaza maxim 2 zile.

    Raspunde
  24. Silvia Nicoleta 16 Nov 2010 @ 18:31

    Mobilierul pentru bucatarie si baie + biroul si dressingul le-am facut pe comanda cu http://maravimob.ro/ , nu sunt scumpi lucreaza ok.
    Singurul produs cumparat din magazin este un coltar de la kika, care are si pat extensibil si o masuta de cafea.
    Maine iti trimit pe mail niste poze sa vezi cum arata mobila mea.

    Raspunde
  25. criserb 16 Nov 2010 @ 19:15

    @Andrei – Multumesc mult.

    @maic – frumos. multumesc de recomandare.

    @Ciprian – iti respect parerea cu privire la faptul ca mobexpert este peste kika dar parerea mea nu e asta. Zic asta tocmai pentru ca am fost in weekend sa vad cele 2 magazine si mi-am format o parere la fata locului.

    @Calin & @Viorel – Iau destul de serios in calcul oferta voastra cand am sa ma hotarasc am sa va contctez.

    @Alex – Tot polo si tu? La mine a intrat o biblioteca si un sigonier dar de la Elvila cand mi-am mobilat garsoniera :) In legatura cu IKEA e posibil sa ai dreptate, daca le iei pe comanda, asa cum iti place tie e cu siguranta altceva.

    Oricum inainte sa imi fac orice prin casa am sa fac un 3D sa vad cum arata si cat spatiu imi ramane. Sunt adeptul coneptului minimalist, cel putin atata cat se poate, nu vreau foarte multa mobila in sufragerie. In bucatarie trebuie clar mobila la comanda iar in dormitor as vrea un dressing mare si un pat. Cam atat.

    Sa vad… deocamdata sa semnez actele pentru casa. Saptamana asta ar trebui sa semnez contractul.

    @Silvia Nicoleta – merci mult. Astept mailul tau ;)

    Raspunde
  26. sfx 16 Nov 2010 @ 19:56

    Atunci dupa cum ai zis in ultima postare “concept minimalist” – cred nu va fi greu sa alegi mobilierul.
    @Alex Mihaileanu – MDF nu este usor. Are densitate cuprinsa intre 600- 800 kg/mc este de multe ori la fel de greu ca lemnul masiv. Avantajul este ca se gaseste mai usor, se inlocuieste mai usor si mai ales paleta de culori este mult mai bogata. AH – sunt off topic – scuze.

    Raspunde
  27. Ghiocel07 16 Nov 2010 @ 21:49

    Am auzit de la cineva de DEDEMAN.

    Raspunde
  28. alin 16 Nov 2010 @ 21:59

    Bai da casa ti-ai luat? Ce faci cu mobila? Sunt niste lemne fara folos.

    Raspunde
  29. Alex Mihăileanu 17 Nov 2010 @ 10:51

    @sfx: imi inchipui ca stii mai bine si ai dreptate, dar cel putin dintr-un singur punct de vedere, e mai usor (IKEA related): il duci in casa pe bucati si-l asamblezi singur. Altfel, eu stau la etajul sapte. Ca sa urc un sifonier de lemn masiv in casa, pe care oamenii mi-l aduc deja incleiat, tre’ sa pun o macara pe bloc si sa scot termopanele, ca altfel innebunesc. In lift nu incape :)) . On the other hand, un sifonier de 2m latime pe 2,36 inaltime cu usi glisante, mai chinuit – ce-i drept, a fost urcat cu liftul (ne-am blestemat zilele cu usile culisante, cintareste o tona sticla ala, da’ asta-i alta poveste)

    Raspunde
  30. Viorel 17 Nov 2010 @ 11:03

    @Alex: In primul rand, IKEA nu mentioneaza toate caracteristicile acelui material. Acele placi groase si usoare sunt facute din PAL Eurolight (e facut pe acelasi principiu ca la usile de apartament…acel fagure de carton presat de 2 placi subtiri de PAL/MDF). Acel material e foarte bun, foarte rezistent si chiar il folosim si noi, in special la bai, mobila de living, dressing…
    In alta ordine de idei, pentru a inlocui lemnul masiv (cel putin la aspect) se poate folosi pal furniruit si lacuit.
    Si in concluzie…mobila din ziua de azi e facuta pe module, adica poate fi asamblata la client acasa. Nu cara nimeni pe scari un dulap asamblat pentru ca dureaza mult mai mult decat sa- asamblezi in apartament…timpul asta costa…
    Dar tu refereai la sifonierele din lemn masiv…Pretul unuia e peste media decentei si nu stiu daca merita atat de mult…Nu merita pentru ca daca folosesti lemn masiv undeva, trebuie sa mergi pe aceeasi linie in toata casa…si in acest caz, s-ar putea sa fie nevoit sa vanda casa ca sa-si permita mobilierul.
    Viorel

    Raspunde
  31. dan 17 Nov 2010 @ 11:32

    … omule, cand am zis mobila pe comanda, ma refeream la mobila facuta dupa dimensiunile spatiului alocat, compartimentata dupa nevoile tale (voastre) si nu mobila la comanda din magazin care este de fapt alcatuita din module standard + corpuri false (nefolosibile) pentru a iesi la dimensiunea dorita. sunt persoane care au ateliere si lucreaza mobilier din PAL, MDF, HPL cu fronturi din PAL, MDF, sticla, etc la preturi rezonabile pt ca ei nu trebuie sa isi “scoata” chiriile pentru spatiile de sute de mp din centru si la care nu trebuie sa platesti brand-ul.
    daca te tenteaza, iti lasa mai jos nr de tel a unei persoane care face chesti asta e vre-o 15 ani. eu lucrez cu el de 2 ani pot spune ca se pricepe.
    bafta!

    0744 318 750 – Radu Valentin

    Raspunde
  32. criserb 17 Nov 2010 @ 12:12

    Dan, esti cu capul, stiu exact la ce te refereai ;)

    Raspunde
  33. Simo 17 Nov 2010 @ 12:18

    IKEA in nici un caz, aia e mobila pt studenti.
    Mobexpert nu au modele si preturile sunt indecent de mari.
    In rest uitate dupa modele si cauta inspiratie.
    Noi personal asa am facut, si am apelat la un tip(gasit prin recomandari) ce ne-a facut mobila la comanda in functie de ceea ce vroiam si noi. Am facut cu el mobila de bucatarie si dormitorul mare.
    Prima chestie ce te indrum sa faci, daca alegi sa faci mobila la comanda e sa ii rogi sa te duca sa vezi fostii clienti(mobila) unde a mai lucrat. Asa ai parte de un feedback folositor in alegerea ta.
    0726.950.891-Gheorghe Laurentiu.

    Raspunde
  34. elaul 18 Nov 2010 @ 09:38
    Raspunde
  35. criserb 18 Nov 2010 @ 10:46

    E la mine pe blog filmuletul asta de mult timp. M-am si interesat, o masa din aia costa 6000 euro :) Cam scump totusi…

    Raspunde
  36. smarti 21 Nov 2010 @ 23:00

    Am cumparat mobila de la ”Lem’s – Lemet ”.E ”ochioasa”,culori calde,blinde,au un ”capucino” frumos.DAAAAAAR,ca tre’sa fie un dar,tot pal laminat este,aschii de lemn lipite intre ele, care pe deasupra nu poate fi sters cu orice produs ca se pateaza,mai bn zis se matuieste.In timp hall suruburile cedeaza,ies din lemn,isi fac joc. Glisierele au un sistem de rulmenti ca la biciclete ( coronite )si se uzeaza f.repede.Eu le-am inlocuit deja de 2 ori cu toate ca le-am pus vaselina. Patul deja l-am reparat eu cu materiale mai de soi.Urmeaza sifonierul.Comentariul este pt cineva care a postat mai sus.Sugestia mea este ca sa va consultati cu un disigner,sa-i spuneti cam ce ati dori si sa va indrume.Eu unul am devenit adeptul mobilei minimalite ,fara locuri unde se pot aranja ”colectoare de praf”(bibelouri,etc ).Dupa mine un birou cu pc,o canapea si o masuta sint suficente pt un living.

    Raspunde
  37. Transport marfa 22 Nov 2010 @ 07:49

    De la elvila

    Raspunde
  38. Viorel@Maravimob 16 Jan 2012 @ 22:18

    ii multumesc doamnei silvia nicoleta pentru aprecieri.
    pentru potentialii clienti,avem modele noi de bucatarii,dormitoare,livinguri la preturi accesibile,fara a face rabat la calitate.

    Raspunde
  39. Loredana 29 Apr 2013 @ 18:23

    Eu mi-am cumparat un sifonier de pe salteleacasa.ro si mi-am luat mare teapa. Dupa 3 luni de cand l-am cumparat am ramas cu un maner in mana, asa de bun era. Eu recomand sa aveti grija cu firmele care sunt online si pretind ca au produse de calitate. Cel mai bine e sa apelati la o firma cunoscuta.

    Raspunde
  40. Andreea 22 Nov 2013 @ 16:16

    Am incercat si eu mobila pe comanda la Arhimob Concept, o firma cu show-room la Elit Ghencea. Au fost groaznici. Mai intai au pierdut masuratorile si au facut un dressing din amintiri, ulterior au mai adaugat niste petice la sugestia noastra, ca se se potriveasca; apoi au gresit culoarea mobilei de living. La motaj au mai busit niste sertare… Comunicarea cu ei a fost execrabila, raspund la telefon cand au chef. O sa incerc sa cumpar de-a gata de acum incolo, nu mai am nervi pentru niciun furnizor, oricare ar fi recomandarile :(

    Raspunde
  41. George 20 Dec 2013 @ 16:29

    Mi-am cumparat recent mobila din lemn masiv de la Lafor. Am ramas placut surprins prin seriozitate cu care acestia m-au tratat. Am vazut pe site-ul lor ca fac si panouri din lemn masiv si scari interioare. Cu siguranta voi mai apela la aceasta firma cat de curand. Daca doriti mai multa informatii, vizitati site-ul lor: http://www.lafor.ro

    Raspunde
  42. Alina 7 Jan 2014 @ 17:59

    O parte de la Ikea si o parte la comanda de la Mobiera – http://www.mobiera.ro. De la Ikea am luat cateva corpuri standarde foarte bune la pret, la cei de la Mobiera am facut mobila de bucatarie, mobila pentru living si pentru dormitor, caci aveam niste colturi/tavi care incurcau treburile.

    Raspunde
  43. viorel 7 Jan 2014 @ 23:09

    pentru comenzi, desene 3d ce vor reda mobilierul dorit de dvs., nu ezitati sa ne contactati !

    Raspunde
  44. criserb 7 Jan 2014 @ 23:20

    @viorel – Dai o bere pentru comenzile care iti vin de pe acest site? :)

    Raspunde
  45. Iuliana 18 Feb 2014 @ 11:35

    @alin – poti sa-mi dai mai multe informati despre persoana care face mobila la comanda in Brasov. Am si eu nevoie sa-mi mobilez un apartament si vreau la comanda.
    Multumesc

    Raspunde
  46. Claudia Napradean 15 Jul 2014 @ 16:25

    Tamos.ro – preturi foarte bune!

    Raspunde
  47. viorel 15 Jul 2014 @ 21:19

    @Iuliana – incearca la noi :)

    Raspunde
  48. nico 25 Aug 2014 @ 16:20

    Buna ziua! Vreu si eu sa stiu ce parere aveti despre UNICAN. Vreu sa mi mobilez tot apartamentul si caut pe cineva care mi poate face mobila la comanda. Va multumesc!!

    Raspunde
  49. nico 25 Aug 2014 @ 16:24

    Locuiesc in constanta

    Raspunde
  50. nico 25 Aug 2014 @ 16:27

    @maic – daca aveti ceva poze, i mi sunt de folos. Multumesc!

    Raspunde
  51. Cornel 20 Dec 2014 @ 07:32

    Nu Rovere, am o experienta ingrozitoare cu ei, am comandat mobilierul la ei in martie si nici in decembrie nu era finalizata asa cum am comandat-o.

    Raspunde
  52. Victorita Dumitru 13 Jun 2015 @ 23:33

    Nu lucrati cu Eurofurniture. Le spui ce vrei, spun ca se face, iar cand o monteaza isi dau seama ca anumite detalii nu sunt in regula si dau vina pe tine ca ai vrut asta. Mie nu mi se deschideau sertarele din dressing din cauza usilor glisante. Au ridicat din urma si a trebuit sotul meu sa gaseasca o solutie. Categoric nu.

    Raspunde
  53. Ana 26 Nov 2015 @ 18:40

    @Andrei – mobila la comanda ti-ai facut-o in Bucuresti? Merci :D

    Raspunde
  54. bianca 6 Dec 2015 @ 17:34

    Dupa ce am cumparat mobila in jumatate de casa de la marile branduri si dupa 1 an am fost dezamagita in ceea ce priveste calitatea, mi-a recomandat un var din Buzau o firma de mobila din Buzau. I-am platit drumul cand a venit si a masurat si am mai platit 200 lei transportul pt mobila. Mi-a facut mobila de bucatarie MDF roz cu blat Corian la pret cu 50% mai mic decat gasisem in Bucuresti si pot zice ca arata impecabil.
    Recomand la toata lumea mobila de la ei http://bucatariicomanda.ro

    Raspunde
  55. Cristina 19 Dec 2015 @ 23:29

    Buna seara,

    Sunt curioasa daca ai reusit pana la urma sa finalizezi ce ti-ai propus de la bun inceput si cum a iesit?
    Este atat de frustrant sa nu gasesc ce imi doresc, dupa atatea vizite prin showroom-uri si pe la firme de mobilier.
    Am mare nevoie de cateva sfaturi despre cum sa ma asigur de o colaborare cat mai perfecta si un rezultat pe masura.

    Multumesc si spor la idei geniale :)

    Raspunde
  56. Marius 25 Feb 2016 @ 14:06

    Buna, noi ne-am facut pe comanda mobila la Tehnic Mob , http://mobilasiusi.ro/ .
    Livingul si bucataria le-am facut la ei, suntem multumiti, mai ales ca e spatiul mic si am incercat sa il facem cat mai util, fara sa-l incarcam.

    Mult succes.

    Raspunde
  57. Gabriela 12 Apr 2016 @ 20:19

    Orice, numai nu de la Rovere Mobili. E cea mai neserioasa firma cu care am avut de-a face. Inteleg greselile, nu inteleg insa cand nu iti asumi si nu rezolvi problema cu clientul, cu gandul ca vanzarea ai facut-o, ce mai conteaza…
    Arata foarte bine insa tot ce a urmat dupa ce am platit bucataria a fost horror. Si inca mai continua.
    http://forum.softpedia.com/topic/1052324-rovere-mobili-teapa-romaneasca-cu-pretentii-italiene/page__st__54

    Raspunde
  58. Gabriela 12 Apr 2016 @ 20:20

    @Cornel – si eu la fel am patit. Din octombrie 2015 , inca nu s-a finalizat.
    http://forum.softpedia.com/topic/1052324-rovere-mobili-teapa-romaneasca-cu-pretentii-italiene/page__st__54

    Raspunde
  59. robert 17 Jul 2016 @ 23:02

    @Victorita Dumitru – detalii despre cum ati lucrat cu eurofurniture? am inteles ca nu a fost ok proiectarea…. dar calitatea materialelor si a finisajelor? muktumesc

    Raspunde
  60. Laura 18 Jan 2017 @ 10:51

    Partea cu mobilatul casei este discutabila, de fiecare data cand avem nevoie de ceva incepem si ne interesam indiferent daca de la cunostinte/prieteni si/sau vestitul internet. Am auzit atatea povesti despre meseriasi/mesteri ce nu isi fac treaba de mi s-a luat. Oamenii ajung sa se planga si sa vorbeasca mult mai mult atunci cand sunt tratati urat decat atunci cand au cea mai buna si frumoasa colaborare (dar vorbesc si atunci :)
    Fiind in domeniul amenajarilor, mai exact cel al mobilierului la comanda (realizat dupa masuratori si adaptand fiecare placa de material la spatiul disponibil) aflu de fiecare data ce patesc sau ce au patit oamenii pana sa ajunga la noi. O data eram la montaj (nu eu ca fata :))) iar persoana respectiva a optat sa investeasca real doar in bucatarie (produsa de noi) si sa dea cat mai putin pe celelalte piese de mobilier. Din discutiile la telefon cu diversi furnizori/retaileri aflam ca nici unu dar absolut nici unul nu se tine de cuvant, in conditiile in care achitase integral si nu ii mai aduceau comanda de luni bune si noi ca “mari fraieri” ajungem la timp, chiar inainte de termenul din contract, si nici nu luam toti banii in avans. Oameni buni cum poti sa iti bati joc de semenii tai? Cum vine asta sa nu fim oameni!? Stiu, stiu explicatii peste explicatii ca deh firma mare, responsabilitate mare si pasata de la unul la altul dar hai sa fim seriosi ca altfel nu putem supravietui. Mai rau este cand firma/firmele de genul ajung sa isi bata atat de mult joc de oameni incat nici unul nu mai vrea sa aiba incredere in nici unul si cu asta ne luptam noi in fiecare zi. Aproape toata lumea cauta sa cumpere IEFTIN si BUN dar de DURATA sa ii tina cum rezistau produsele pe vremuri :))) Mda, ar trebui ca la fiecare produs pe care punem ochii sa ne gandim cat a costat sa il produca si apoi cat ca sa il si vanda. Asta este situatia tarii, salariile sunt cum sunt dar este necesar sa ne gandim de mai multe ori inainte sa achizitionam ceva. Este simplu: Suntem prea saraci ca sa ne cumparam lucruri ieftine. Si asta se aplica la absolut orice dar sa nu exageram cu nesimtirea! Am vazut un produs identic vandut de diferite site-uri, unul avea un pret rezonabil, altul avea dublul celui anterior. Cum vine asta? :o
    Iar legat de mobilier, cum poti vinde module predefinite, asezate cum vrea “clientul” dar tot ii mai ramane un spatiu gol, cu precizarea ca este produs in Germania/Italia/Franta/etc (gen asta este clar egal cu calitate) la un pret nesimtit de mare? Pai da, trebuie cumva achitata si chiria aia din buricul targului, sau chiar daca nu e in buricul targului, trebuie achitat cumva “transportul ala din alte tari indepartate cu un standard inalt de calitate”. Aici tine si de cel care cumpara, nu spun ca nu fac treaba buna, ca nu iese impecabil la final dar corectitudinea lipseste, prea e cusut totul cu ata alba.
    Nu stiu cum sa mai incurajez oamenii sa aleaga, cu mare atentie, produse romanesti care pot fi si de calitate! Daca esti atent! Se pot face produse extrem de calitative si la noi in tara, costa normal, caci procesul de productie costa si el dar trebuie sa fim seriosi si corecti unii cu altii.
    Imi doresc ca fiecare sa fie multumit de alegerea facuta si sa le reziste indiferent de unde a achizitionat dar daca ai optat sa o montezi singur fara sa platesti pe cineva atunci continua asa nu cere celor specializati in asa ceva sa te ajute si pe tine ca dai o bere! Unde mai este corectitudinea aici? :( Vrem sa fim tratati corect si cu respect dar noi nu aratam deloc.

    Mobilarea unei case costa si chiar costa, indiferent daca e mica sau extrem de mare dar mai bine le faci pe rand decat sa faci compromisuri si sa platesti de 2-3 ori pentru aceeasi nevoie :) Marketing-ul din ziua de azi vinde mult! :) iar cei care nu isi permit momentan sa il faca raman ascunsi cu tot cu produsele lor de calitate (produse in Romania!) :)

    Sanatate!

    Raspunde
  61. Dodo 23 Aug 2017 @ 22:07

    @Silvia Nicoleta – nu recomand Maravimob sub nicio forma ! Am făcut cu ei bucătăria si după ce ca n-au fost deloc ieftini am avut uși inegale si chiar imbinari de Pal ! ? Scurgatorul de vase a ruginit după câteva luni si un amortizor de usa a cedat. De asemenea s-au mai desprind niște baghete. Cu toate ca se lăudau ca oferă garantie si ca lucrează cu accesorii de calitate s-au dat loviți tot timpul când a fost vorba de remedierea defecțiunilor !

    Raspunde
  62. Alin 29 Jan 2020 @ 20:32

    @Silvia Nicoleta – au niste preturi kika astronomice la coltarele moderne

    Raspunde
  63. Andreea 31 Aug 2020 @ 18:29

    In cazul in care mai ajunge cineva pe aici, in nici un caz nu recomand Unican.
    Pentru un hol si o sufragerie, timp de executie promis 3-4 saptamani. A durat 4 luni, iar timpul de montaj este de asemenea enorm. 3 zile pierdute si inca nu au terminat de montat.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)