Sari la conținut

Decat o zi a barbatului mai bine inca una a femeii

bar-dating-2

De cativa ani, dupa ce scapam de zilele femeii se pare ca exista si o asa zisa zi a barbatului. O zi in care ar trebuie cica sa ne simtim rasfatati. Ziua asta daca nu ma insel a fost introdusa in calendar de catre Bergenbier cu ocazia a nu stiu carei campanii.

Ziua asta vine cumva ca un hai sa le facem si lor o zi ca a noastra (a se citit a fetelor), noi avem destule, e un fel de hai fie, sa aiba si ei o zi.

Se tot vorbeste de ziua asta si singurul ei scop este unul comercial. Sa vindem cat mai multa bere sa chefuim cat mai mult si sa umplem conturile crasmelor. Cam atat.

In rest eu nu vad nici o alta semnificatie.

Noi nu avem nevoie de o zi a noastra, pentru noi detaliile astea nu sunt importante. Putem sarbatori la fel de bine si fara nici un motiv si ne simtim speciali chiar si de 1 sau 8 martie. Ne simtim mult mai bine atunci cand va oferim o floare, cand va cumparam un cadou decat atunci cand ne spuneti voi noua la multi ani.

Se simte fetelor cand o spuneti din obligatie sau compasine "sa aiba si ei o zi a lor, ca noi avem destule". Chiar nu e nevoie. Nu trebuie sa fim "periati" nu avem nevoie sa fim rasfatati.

Asta e treaba noastra. Voi sunteti cele care mertia aceste clipe de rasfat iar noi ne bucram sa vi le oferim. Chiar nu avem nevoie de nimic in schimb, o facem pentru ca ne sunteti drage si stim ca pe voi va bucura un martisor, o floare, o pereche de pantofi, un parfum, un gest….

Noi putem sa bem o bere in fiecare zi. Nu trebuie sa ne-o oferiti voi. Ne-o oferim singuri de cate ori avem nevoie. In plus, nu ne simtim mai speciali daca ne spuneti un La multi ani. Chiar nu ne atingeti si atunci ce rost are sa va prefaceti?

Daca se vrea o sarbatoare in plus, sa va mai facem voua una, ar fi mult mai bine venita, cat despre noi, n-aveti grija, noi o sa sarbatorim de cate ori iesim la o bere, cu baietii sau cu voi. Pentru noi fiecare zi este o sarbatoare si suntem cu atat mai fericiti cu cat va vedem pe voi mai fericite.

Pe bune, nu avem nevoie de o zi a barbatului…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Snick 9 Mar 2012 @ 12:23

    ziua la care te referi tu este 5 mai. campanie, vrejeala, bere, marketing.

    astazi,in traditia populara, 9 martie este Sărbătoarea Măcinicilor sau Mucenicilor.
    “În ziua Măcinicilor sau Mucenicilor se află hotarul dintre iarnă şi vară, dintre zilele aprige ale Dochiei şi cele călduroase ale Moşilor. În această zi s-au suprapus două sărbători de înnoire sezonieră a timpului: ultima zi a Babei Dochi…a când, conform tradiţiei, aceasta moare şi se preface în stană de piatră, şi prima zi a Moşilor, jertfiţi şi transformaţi în cenuşă pe rugul funerar, pentru dreapta lor credinţă.
    Obiceiul de a bea 40 sau 44 de pahare de vin de Măcinici, la începutul Anului Agrar, este o reminiscenţă a sărbătorilor bahice ale Antichităţii. Oamenii credeau că vinul băut de Măcinici se transformă de-a lungul anului în sânge şi putere de muncă. Dacă cineva nu putea să consume atîta băutură, putea să guste sau cel puţin să fie stropit cu vin.”

    asa ca pana la urma avem 2 zile :)). cum spuneam si intr-un comentariu pe facebook, astazi este ziua barbatului, iar pe 5 mai este ziua barbatilor :)).

    Lasand gluma la o parte, astazi cred ca este ziua in care trebuie sa fie si barbatul rasfatat. nu este o zi oferita de ele, ci de traditie. de ce ziua femei merge in directia rasfat,cadouri, etc, iar cand vine vorba de barbati, totul se rezuma la, te citez:”Noi putem sa bem o bere in fiecare zi”? nu asta cred ca inseamna ziua barbatului, dar este doar parerea mea.

    Raspunde
  2. criserb 9 Mar 2012 @ 12:33

    @Snick – nu se rezuma la ce ai citat mai sus, aia e in mare, ca idee. Oricum, ce fel de rasfat ti-ai dori tu, chiar m-ai facut curios :)

    Raspunde
  3. Snick 9 Mar 2012 @ 12:54

    un masaj de relaxare este primul rasfat care mi-a venit in minte. ma gandesc si la altele?

    Raspunde
  4. Snick 9 Mar 2012 @ 12:57

    ar putea sa ma surprinda cu o invitatie/ propunere la cina intr-un local in care nu am fost pana in prezent.

    Raspunde
  5. mircea 9 Mar 2012 @ 20:27

    @criserb – nu e introdusa de bergenbier 9 martie, e ziua de nume a barbatilor care nu au sfant in calendar; cum as fi eu; nu e cazul tau:) . asa ca mai lasa berile :D

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)