Sari la conținut

Despre Lidl numa’ de bine, doar ca…

imgresPentru ca am zis sa mai diversificam si noi locurile de unde ne facem cumparaturile, si pentru ca am inteles din diverse parti ca la Lidl produsele sunt bune, iar preturile sunt mai mici, i-am devenit cu drag clienti lantului nemtesc.

La inceput, experienta a fost una cat se poate de noua si de ciudata pentru ca nu auzisem mare lucru (mai bine zis nu auzisem nimic) despre produsele comercializate de ei. Sunt in general produse proprii, nemtesti.

Am trecut, relativ usor, peste problema asta incercand produs cu produs. Pana la urma am gasit tot felul de produse care ne sunt pe plac.

Marea problema ce-o avem noi cu Lidl este ca nu accepta bonurile de masa. Daca avem bonuri de masa trebuie sa le cheltuim, nu?

Sper sa faca miscarea asta cat mai repede pentru ca e destul de aiurea sa stiu ca in alte magazine pot plati cu bonuri de masa iar la ei nu.

Oare asa este in toata tara sau doar la magazinele in care am intrat eu?

Voi ce parere aveti despre Lidl, va place, nu va place? Sunt produsele lor mai bune ca cele din alte supermarket-uri sau nu va incanta?

Dana este foarte incantata de detergenti. De fapt de la detergenti a inceput toata legatura noastra cu Lidl. A auzit ea ca sunt detergenti buni acolo si ne-am dus sa luam. Ulterior am inceput sa le trecem saptamanal pragul pentru diverse lucruri necesare in casa.

Imi place mult raionul ala cu produse la promotie. Sau nu stiu daca sunt neaparat la promotie, e vorba de produsele ale pentru bricolat in casa. Imi pierd vremea uitandu-ma pe la ele cu toate ca pana acum n-am cuparat nimic. Imi fac multe cu ochiul dar nu stiu ce sa zic de calitatea lor. Intr-o zi probabil o sa testez. Nu mi-ar trebui si mie o nivela cu laser? :)

Voi considerati ca este o aparitie placuta pe piata romaneasca si daca da, ce va incanta mai mult la ei?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
19 comentarii
  1. cipoc 31 Mar 2012 @ 12:45

    ingramadit, marfa putina si nu foarte variata
    la fel si pentru Iasi, nu se accepta bonuri de masa

    Raspunde
  2. andrei 31 Mar 2012 @ 13:16

    Era destul de firesc sa apara pe piata un astfel de lant. Acum nu’mi dau seama exact de pozitionarea lor in Romania.

    In Franta de exemplu, sunt hard-discountul prin definitie si este frecventat in principal de casnice cu multi copii, persoane fara adapost, betivi, someri etc.

    Cat despre calitatea produselor, este destul de ok. Doar la carne as avea retineri.

    Raspunde
  3. bogdanescu 31 Mar 2012 @ 13:24

    Nici in Sibiu nu accepta bonuri de masa si e pacat pt ca atunci cand ai de cheltuit bonurile stii ca nu te poti baza pe ei:(

    Raspunde
  4. Piersing 31 Mar 2012 @ 13:31

    Mie imi place! Sa vezi in Germania cum e! O multitudine de produse, foarte bine aranjate… In alta ordine de idei, ce detergent cumparati voi de acolo? Si eu am cumparat si n-am fost prea incantat!

    Raspunde
  5. daniel 31 Mar 2012 @ 14:02

    Laptele e foarte ieftin acolo: din cate am citit ar fi produs de Albalact dar nu sunt foarte sigur de asta. Pilos se numeste: iaurt 1kg -3,7 lei, lapte de baut 1L – 2,3 lei .

    Raspunde
  6. un Prost 31 Mar 2012 @ 14:05

    Prima si ultima oara cand am intrat am vrut sa schimb o bancnota de 10 lei, in marunt si 2 fise de 50 de bani ca sa iau un carucior. Si m-au plimbat idiotii pe la toate casele sub pretextul ca nu imi pot schimba. Am plecat si nici n-am mai trecut pe la ei. Este vorba de LIDL de langa Grand Arena.

    Raspunde
  7. Alin 31 Mar 2012 @ 16:07

    Până acum 1/2 de an la LIDL se primeau bonuri de masă, dar de atunci au decis să nu mai ofere această opțiune, de a plăti prin bonuri de masă, fiind o alegere cam neinspirată din moment ce despre acest lanț de magazine se putea spune numai de bine… :(

    Raspunde
  8. crina 31 Mar 2012 @ 16:19

    Si noi intram deseori acolo fiind in drum, cel mai mult luam lactatele Pilos (acum nu mai sunt de la Albalact, dar tot de undeva din Romania sunt).

    La pret bun mai au ceva cereale pentru copii, wafele, si o ciocolata cu alune sfaramate “fin carre” (nu stiu daca am scris bine) f buna si ieftina, cea cu alune intregi e intotdeauna cu un leu mai scumpa.

    Mai au o gama de branzeturi (cascaval) a lor foarte buna la gust si pret, iar copchilului (care e un scarandiv la mancare) ii place mult pizza lor congelata care e la jumate de pret fata de dr oetker

    Eu ma uit si in frigiderul cu produse cu eticheta “redus 33 %”, este vorba de carnuri proaspete :) mai bine zis necongelate care expira a doua zi, am cumparat de cateva ori cand stiam ca trebuie sa gatesc chiar in ziua respectiva sau a doua zi. Mi se pare mult mai corect ca procedeaza asa decat sa le reambaleze sau cum procedeaza magazinele care au mancaruri gatite si gatesc produsele in prag de expirare (sau chiar expirate) sau cum am patit sa aiba alta eticheta lipita peste cea cu data expirarii.

    Care sunt detergentii? am testat dat nu m-au impresionat, dar probabil ca nu i-am nimerit pe cei buni. Chiar nu ma dau in vant dupa cei care au reclama, ca sa le platesc si reclama. Gama lor de produse pentru curatenie mi se pare asa-si-asa spre slabuta, zic de W5, parca asa se cheama, dar as vrea sa descopar produsele lor bune, pentru ca nu trece saptamana fara sa intram in lidl.

    Aaa…si bomboanele cu eucalipt si cele ice-mentolate….

    Nu imi place ca nu gasesc intotdeauna produsele dupa care merg teleghidata acolo, si intotdeauna sunt 5-6 persoane la 2 case si restul caselor nedeschise, dar na…asta nu e un motiv sa renunt.

    pizza congelata

    Raspunde
  9. brontozaurel 31 Mar 2012 @ 18:48

    Nu vad sa faca miscarea asta, cel putin nu in viitorul apropiat. Pentru ca de-abia le-au scos de pe lista modalitatilor de plata. Anul trecut se putea, insa au renuntat la ele in perioada noiembrie-ianuarie (data afost diferita in functie de magazin). Si pe mine ma enerveaza chestia asta.

    O alta chestie care nu-mi place: n-au cosuri de mana. Nu-mi place sa iau carut pentru ca oricum n-am nevoie de ceva asa mare niciodata si mai mult ma incurca, n-am loc sa ma strecor printre oameni cu tot cu el. Si in jumatate de cazuri totusi iau vreo 3-7 produse, deci mi-e incomod si sa le car in brate.

    Plus aceeasi problema pe care a mentionat-o si Crina: uneori ma duc dupa anumite produse pe care le-am vazut in pliantul pentru saptamana aceea, insa nu le gasesc in magazin si asta se cheama ca am facut drumul degeaba.

    Raspunde
  10. Ghiocel07 31 Mar 2012 @ 20:03

    Nici la noi nu primesc bonuri de masa. Am inteles ca se deconteaza tarziu si ei au nevoie de resursa. Normal, nu! Noi intram saptamanal in Lidl, luam in general lactate, au multe sortimente. La fel si raionul cu produse de panificatie este bine aprovizionat. Am gasit o sunca buna “Padurea neagra” si multe sortimente de inghetata….Si eu sunt multumita de detergentii pentru rufe colorate si albe. Faina alba este foarte buna pentru paine si prajituri.

    Raspunde
  11. maddy 31 Mar 2012 @ 23:04

    imi place marca Lidl de somon, e mult mai putin sarat sau unsuros decat Negro, Ocean sau marca Real. legat de bonuri de masa nu stiu, ca nu am. imi place Lidl, doar ca atunci cand e aglomerat de abia mai ai loc printre randuri.

    Raspunde
  12. Amzis 1 Apr 2012 @ 00:03

    @un prost nu au voie cei care lucreaza la casa sa schimbe bani .

    Raspunde
  13. un Prost 1 Apr 2012 @ 00:07

    Pai si la cine sa schimb atunci?

    Raspunde
  14. Bucur 1 Apr 2012 @ 15:17

    o gramada de clienti au pierdut prin treaba asta,o idee deloc inspirata de afacere.

    Raspunde
  15. Amzis 2 Apr 2012 @ 22:28

    @ un prost la banca :))

    Raspunde
  16. Oana 3 Apr 2012 @ 09:20

    In Germania au produse mult mai bune decat in Ro (normal…) aici nu am intrat inca in Lidl pt ca nu avem nici unu prin zona, dar acum ne-am mutat si este unu mare chiar langa noi, o sa merg deseara sa vad ce pot targui :)
    Eu am luat acum cativa ani un detergent de la ei, cutie de 10 kg cred (din Germania nu din Ro) si am fost foarte multumita de el. Asta ca sa nu mai zic ca m-a tinut aproape un an cutia aia si fusese cam 9 euro

    Raspunde
  17. Demy 28 Nov 2012 @ 23:11

    poate va ajuta si asta

    http://www.undelucram.ro/firma/35/lidl-totul-despre-mediul-de-lucru

    despre lidl si cum e sa lucrezi acolo

    Raspunde
  18. ema 7 Mar 2013 @ 21:35

    acum se primesc bonuri dar nu prea ai de unde alege… ce imi e de folos de acolo e iaurtul la galetusa de 1 kg si branza de vaci… in rest…. a si cafeaua solubila si jeleurile k in rest…

    Raspunde
  19. ema 7 Mar 2013 @ 21:40

    si inka cv stau prost cu casele… se deschis doar trei case si cand e cel mai aglomerat la case se inchide una si raman doar doua din toate 6 cate sunt la lidl-ul din tatarasi iasi… si pe anga asta au nijte agenti de paza de iti vine sa ii iei la bataie…. eu chiar era sa ma iau rau cu unul dintre ei pentru ca fetitza mea a scos din geanta mea o pungutza de pufarine a carui marfa nu exista in magazin si nu am crezut de cuviinta sa o scot la intrare sa mi-o coloreze el cu markerul si cand am iesit de la casa a sarit cu gura k de ce nu ii dau la casierita sa mi-o scaneze… noroc k biata casierita l-a linistit si i-a explicat omului atat de inteligent k acea marca nu este in magazin!!!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)