Sari la conținut

Câteva chestii bune de la Lidl

Din când în când ajungem pe la Lidl și mai cumpărăm chestii care ne frac cu ochiul. De data asta am fost chiar cum a început anul și am luat produsele de mai jos. Vi le recomand pe toate, dar în mod special eu vreau să vă recomand Tzaziki-ul. Este exact așa cum l-am mâncat eu în Grecia, fără nicio diferență.

Și sosurile sunt foarte bune, dar nu se compară Tzaziki-ul, ăla este exact așa cum trebuie să fie.

Pralinele sunt pe placul Danei, eu nu mă omor cu dulciurile, deci nu vă pot spune dacă sunt bune sau nu, nu le-am gustat. Dar Danei îi plac.

Îmi place la Lidl pentru că pe lângă produsele clasice ce le luăm de fiecare dată găsim tot felul de produse noi și interesante. Partea nasoală este că de multe ori lăsăm la casă mai mulți bani decât ne-am dori, dar… este distractiv și când ajungem acasă sărim imediat pe ele să le testăm.

Să nu vă mai vorbesc de scule, de șurubelnițe și alte cele. Acolo mă opresc de fiecare dată să mă uit și câteodată mai și iau ceea ce chiar nu am și mă gândesc că aș avea nevoie vreodată. Nu am locul necesar în care să le pun pe toate că mi-aș lua eu mai multe.

La voi cum este, reușiți să intrați și să vă luati numai ceea ce aveți pe listă sau mai scăpați și voi mâna mai adânc în buzunar? :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Alex 6 Jan 2015 @ 00:55

    Nu exista nici un farmec fara a scapa mana mai adanc in buzunar :)

    Raspunde
  2. cartus 6 Jan 2015 @ 06:10

    Tocmai scrisesem despre pizza congelata de la ei….buna si ieftina. Ce coincidenta….

    Raspunde
  3. criserb 6 Jan 2015 @ 08:54

    @cartus – n-am încercat pizza de la ei, dar dacă spui tu am să o încerc și eu data viitoare când mai ajung pe acolo ;)

    Raspunde
  4. Laura M 6 Jan 2015 @ 09:03

    Am fost si noi aseara, I like Lidl a lot. Imi place mult gama Deluxe. Si am luat si tzatziki, intentionez sa il incerc in seara asta. Partea buna e ca produsele nu sunt scumpe, adica am dat mult mai putin decat am da in mod normal la Mega Image.

    Raspunde
  5. ghiocel07 6 Jan 2015 @ 16:47

    Făina este foarte bună, la fel legumele congelate.

    Raspunde
  6. all 8 Jan 2015 @ 21:31

    Eu sunt foarte multumita de hainutele de bebe, de servetelele de sters praful , de pateuri, de cutiile de rosii, de piper ( foarte aromat nu nisip) eh si ar mai fi si altele.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)