Sari la conținut

Developer options – Note 3

developer-optionsLa un moment dat am activat functia care imi tinea ecranul pornit atata timp cat telefonul era la incarcat. Chestie care mi-a placut pana ieri, cand am lasat telefonul sa se incarce de la bateria externa. Am considerat ca ar trebui sa se incarce mai repede cu ecranul oprit si probabil sa-mi consume si mai putin din bateria externa, problema era ca nu mai gaseam de unde sa dezactivez functia de “Stay awake“.

Dupa cateva cautari pe net am descoperit ca imi lipseste meniul “Developer options” meniu in care ar trebui sa gasesc Stay awake-ul de care aveam nevoie.

Pentru a activa developer options mergeti in Settings > General > About Device, dati scroll in jos ana la Build Number si dati 7 click-uri consecutive acolo. Dupa aceste click-uri o sa va apara in meniu Developer options, loc de unde puteti seta diferite chestii.

Poate va foloseste, ca eu m-am chinuit putin pana am descoperit.

P.S. Chestia asta merge la Samsung Galaxy Note 3, dar posibil sa mearga si la Samsung Galaxy S4.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. un Prost 10 Feb 2014 @ 12:29

    Si la Note2 e la fel.

    Raspunde
  2. Moldo 10 Feb 2014 @ 12:39

    Merge si pe Galaxy S3.

    Raspunde
  3. criserb 10 Feb 2014 @ 12:45

    @Moldo – eu pe S3 parca aveam “Developer options” by default in meniu, cel putin asa tin minte…

    Raspunde
  4. Paul 10 Feb 2014 @ 13:01

    Inclusiv pe Orange Hiro e.
    Cred ca ideea e ca telefonul sa ruleze pe 4.2

    Raspunde
  5. razorsbk 10 Feb 2014 @ 13:17

    Merge cam pe orice Android de la 4.1.2 in sus. Nu e prea utila pentru ca omori bateria in felul asta. Optiunea se foloseste in general atunci cand nu ti se incarca telefonul pana la 100% si ramane undeva pe la 93-95%, astfel fortezi sa se incarce. Ecranul consuma iar alimentarea baga.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)