Sari la conținut

Doar amenda intre 500 si 1.000 de lei?!?!

Si-a batut joc de niste oameni care si-au riscat viata sa ajunga la el si este posibil sa primeasca amenda intre 500 si 1000 lei?

Eu i-as da o amenda de cel putin 10.000 lei, asta ca sa se invete minte sa nu se joace cu viata nimanui.

Pe bune, cuantumul amenzilor de cine sunt stabilitie? Ai gresit, platesti.

In tara asta daca amenzile ar fi mai mari, probabil ne-am invata cu totii sa respectam legea mai bine. Ma refer acum la tot felul de amenzi. De ce sa nu fie de 10 ori mai mari? Ai gresit platesti… nu si gresit, nimeni nu-ti ia banii din buzunar.

Parca altfel ai gresi a doua oara cand ai fost obligat sa scoti din buzunar o suma considerabila…

P.S. I-au costat mai mult carburantul pe cei care au incercat sa ajunga la nenorocit decat este amenda. Pai asta este treaba?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Cosmin 18 Dec 2012 @ 09:52

    Unul dintre jeep-uri si-a spart parbrizul incercand sa ajunga in satul ala… Dincolo de banii pe care o sa ii dea pe el, nu poti sa nu realizezi ca masina nu mai poate fi folosita un timp. Oamenii aia chiar salvau vieti cu masinile lor…
    Si eu m-am enervat cumplit vazand stirea. Pe jos l-as fi pus pe ala sa mearga pana la Bucuresti, unde isi dorea sa ajunga.

    Raspunde
  2. andreea 18 Dec 2012 @ 09:54

    cred, dar nu bag mana in foc, ca amenzile sunt stabilite de politie.
    acum nu stiu daca doar o amenda i-ar putea invata ceva – desi sunt de acord ca trebuie sa usture rau de tot. probabil ca ar trebui sa stea cateva seri la parnaie, sa vada niste filme cu cadavre stalcite, chestii d-astea.

    Raspunde
  3. Mariana 18 Dec 2012 @ 10:00

    Si 10.000 lei e putin! Trebuie amenzi usturatoare pentru a nu se mai gandi cineva la astfel de idiotenii. Viata unui om este mai presus decat orice suma.

    Raspunde
  4. Oana 18 Dec 2012 @ 10:15

    Si stiti cum e cu amenzile astea, daca plateste in 48 de ore, da numai jumatate din minim, deci nemernicul scapa cu 250 de lei!

    Raspunde
  5. Bucur 19 Dec 2012 @ 20:51

    live din Romania tara unde totul este posibil :))

    Raspunde
  6. tudor.c 28 Dec 2012 @ 00:21

    Amenda aia o primesti daca alertezi autoritatile (politie, pompieri, amublanta, S.R.I. …). Din moment ce victimele farsei au fost persoane fizice nu cred ca poate fi amendat.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)