Sari la conținut

Doi pe glob

doi-pe-glob

Va spuneam pe facebook, am sa va spun si aici pentru ca anumite informatii este bine sa nu se piarda in negura facebook-ului :)

Ieri, am descoperit noul blog al unor oameni pe care i-am cunoscut in online, oameni cu care am lucrat cu mare placere de fiecare data. Oameni pe care i-am apreciat pentru ceea ce fac, pentru felul cum o fac si pentru felul in care stiu sa povesteasca anumite lucruri. Este adevarat ca avem si o pasiunea comuna, poate d’aia ma simt mai apropiat de ei.

Blogul descoperit ieri (da, n-am stiut pana acum de el, pierderea mea) se numeste Doi pe glob, si este un blog de calatorie, dar un blog de calatorie cu totul diferit de ceea ce stiti voi pana acum in online.

Va invit sa-l rasfoiti si sunt convins ca nu o sa-l lasati din mana pana nu o sa-l cititi pe tot, asa cum am facut si eu noaptea trecuta ;)

P.S. Anca si Alex, cand mai faceti cate o chestie d’asta misto in online, dati-mi si mie un semn, se pare ca eu le descopar mai greu.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Anca 29 May 2013 @ 16:17

    Hehe, multumim, Cristi, pentru aprecieri :-) Ne bucuram ca iti place blogul si speram sa ramai cu ochii pe noi :-) Si poate mai iesim si noi la niste stele intr-o seara ;-)

    Raspunde
  2. criserb 29 May 2013 @ 17:57

    @Anca – nu aveti de ce! Si da, sa ne vedem cat mai repede ;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)