Sari la conținut

Pensiunea Juliana Ballroom de lângă Brad

Săptămâna trecut în timpul vizitei mele prin județul Hunedoara (#vizitainHD) am ajuns pe drumul dintre Brad și Țebea, unde am văzut un complex foarte, foarte mișto. Sincer, de ce să nu recunosc, nu mă așteptam să văd așa ceva pe acolo.

O pensiune de 5 stele – chiar nu știu câte are, dar eu atâtea i-aș da – undeva în mijlocul drumului. Ne-am oprit, am băut acolo o cafea și ne-am promis că o să ne întoarcem cu prima ocazie și o să-i testăm și piscina pentru că prea arăta bine.

Din ce am văzut este mai mult decât o pensiune, este o sală de evenimente alături de o pensiune și o zonă de ștrand foarte bine pusă la punct.

Piscina o vedeti mai jos, din păcate vremea nu mi-a permis niște poze mai bune și nici aparatul foto nu-l aveam la mine.

20140517_145125

Apoi dacă cumva veniți de pe drum cei de la Pensiunea Juliana Ballroom v-au pus la dispoziție și o zonă de vestiare, undă să vă schimbați înainte de a vă așeza la soare.

20140517_145141

Puteți să alegeți fie clasicele șezlonguri fie baldachinele ce se văd undeva în planul îndepărtat.

20140517_145157

Vă las mai jos cu pozele ce le-am făcut la Pensiunea Juliana Ballroom. Sper să vă facă o idee și poate ne vedem într-o zi acolo. Eu am să mă întorc cu siguranță, măcar pentru 2-3 zile.

Am întrebat și cât costă un șezlong pentru o zi și mi-a fost spus pretul de 14 lei pentru o zi întreagă cu tot cu acces la piscină. Un preț deloc mare aș zice.

Update: acum le-am găsit și pagina de facebook, în caz că aveți nevoie.

P.S. #vizitainHD ediția 2014 a fost un eveniment organizat de DenisaSebi și Călin.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. Vali Crintea 24 May 2014 @ 22:29

    curat , frumos, luxos ! as vrea si la Focsani asa conditii

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)