Sari la conținut

Doi tineri romani

Ieri seara am vazut filmuletul asta pe facebook si am zis ca trebuie sa-l vedeti si voi azi. Am ales sa nu-l share-uiesc duminica seara, l-ar fi vazut prea putini oameni si eu cred ca merita vazut de toata lumea.

Este o garsoniera conceputa de doi studenti romani, Catalin Sandu si Adrian Iancu.

Urmariti filmuletul cu atentie, are 5:30, dar merita vazuta fiecare secunda

Iar acum, dupa ce l-ati vazut sa-mi spuneti ce v-a placut mai mult. Sunt curios daca v-ar placea sa locuiti in asa ceva.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
14 comentarii
  1. Snick 21 Jan 2013 @ 13:23

    Tind sa cred ca preturile acelor sisteme, impreuna cu pretul garsonierei, depasesc pretul unui apartament cu 2 camere, cel putin. parerea mea :)
    De altfel este de apreciat ce au reusit sa faca.

    Raspunde
  2. maddy 21 Jan 2013 @ 13:40

    avand in vedere ca totul se misca si se modifica intr`un fel sau altul, genul asta de apartament nu`ti lasa posibilitatea sa ai prea multe lucruri in plus si totul trebuie pus la locul lui.
    m`as duce cu placere in vizita sa vad cu ochii mei asa apartament ca e interesant dar nu as vrea sa locuiesc in asa spatiu mic.

    Raspunde
  3. raul 21 Jan 2013 @ 14:48

    in “reclame” sunt ok, dar cred ca este destul de greu sa traiesti in asa ceva… mie nu imi ajung 2 camere ,, e f mare dezordine :))

    Raspunde
  4. Ciprian 21 Jan 2013 @ 15:27

    Bestial patul, camera de oaspeti si masa gigantica care se extinde!

    Raspunde
  5. nic 21 Jan 2013 @ 17:20

    Nu mi ar place sa locuiesc in asa apartament… doar daca ar fi remote control. .. nu sa stau sa impingla pereti zi de Zi…
    Bine cer prea mult, au transformat acea Garsoniera in ceva super deci isi merita créditul. ..

    Raspunde
  6. gaby 21 Jan 2013 @ 17:36

    Inchipuiti-va ce ar putea sa faca dintr-un spatiu mai mare. Poate ca asa vor arata apartamentele viitorului. Ocupand mai putin spatiu cu constructiile, poate ca ar ramane mai mult spatiu pentru pomi, iarba…

    Raspunde
  7. Erika 21 Jan 2013 @ 19:43

    Asta da garsoniera!! Pentru un cuplu fara copii da, e ideala, ordine si disciplina. Ce n-am vazut eu in bucatarie, nu are cuptor. Pai unde faci bunatatile de prajituri? :)) Nu cred ca as sta in asa garsoniera.

    Raspunde
  8. Alex Dumitru 21 Jan 2013 @ 21:40

    @Erika a spus ca e 2-in-1 cuptorul cu microunde, adica functioneaza si ca un cuptor obisnuit.

    Raspunde
  9. cristian 21 Jan 2013 @ 22:23

    Foarte frumos.
    Singurul lucru pe care nu il stiam si mi-a placut a fost incredibila masa mica transformat in tr-o masa gicantica. Acum nu sunt sigur daca ar face fata la o petrecere la noi cu 20 farfurii, 5 oale cu mincare, friptusa si multe sticle cu bautura – adica nu imi dau seama cit e de rezistenta si stabila. Preturile sunt mari pentru toate echipamentele, mobila e la comanda si mai sunt si accesoriilescumpe. E frumos daca nu esti casatorit , sau daca stai putin pe acasa dar vreis a ai si casa ta…

    Raspunde
  10. Camelia 22 Jan 2013 @ 14:05

    Mi-ar placea sa locuiesc in asa ceva! Felicitari tipilor! Iata ca avem inca un motiv sa ne mandrim ca suntem romani, nu? :)
    Si pentru ca tot intrebai ce ne-a placut mai mult…. Ti-as raspunde cu ce nu mi-a placut! Desi sunt constienta ca au ales albul pentru a da senzatia de “perete”, as fi pus pe colo si pe colo un pic de culoare… :)

    Raspunde
  11. Crox 23 Jan 2013 @ 10:51

    La ce paturi suspendate sunt in garsoniera asta, tind sa cred ca este destinata exclusiv celor care duc o viata monastica.

    Raspunde
  12. martell oana 28 Jan 2013 @ 12:29

    minunat!!!si tine`ti cont ca e o garsoniera!bravo lor!

    Raspunde
  13. Iulia 24 Nov 2014 @ 17:30

    Foarte frumos si folositor. Mi-a placut mult partea cu mini-biroul si canapeaua si patul ascuns.
    Nu mi-ar placea sa locuiesc pt. ca nu-mi plac orasele în general, dar e misto sa-l ai la oras pt. când ai nevoie sa stai câteva zile sau vreo noapte.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)