Sari la conținut

Domeniul Greaca

domeniul greaca

Am văzut pe facebook foarte multă lume care s-a dus la Domeniul Greaca și pozele m-au făcut și pe mine să mă duc să văd cum este acolo.

Nu am stat foarte mult, am luat doar prânzul și am admirat peisajul.

Pot să vă spun că pozele sunt exact așa cum este acolo și în realitate, nimic trucat, totul arată acolo de nota 10.

Partea proastă este că doar pozele sunt așa, oamenii duc lipsă de amabilitate și bucătarul este unul slab pentru prețurile pe care trebuie să le dai acolo pe o porție de mâncare.

La ce prețuri au în meniu aveam pretenția să fiu servit ca la un local de 5 stele. Din păcate nu a fost așa. Chelnerul aproape că nu ne-a băgat în seamă, cu toate că aveam o masă centrală și nu era departe de el.

Apoi mâncare nu a fost făcută. Dana și-a luat un piept de curcan (26 lei) și cu o garnitură de murături. Pieptul a fost nefăcut, în porțiunile unde era mai gros, pe mijloc, avea sânge. Eu mi-am luat niște coaste (30 lei) care erau de asemenea nefăcute, având mult sânge sub stratul exterior care părea ok făcut.

Radu la fel, coaste ca și mine, tot nefăcute.

Andra a fost mai norocoasă, ea și-a luat o Salată Cezar (30 lei) salată care a fost bună.

Păcat, la cât de frumos este acolo aveam pretenția ca și bucătarul să fie unul foarte bun. Despre chelner chiar nu mai am ce zice, era cel mai în etate chelner de acolo. Restul poate erau ok, nu știu, eu am avut noroc de un chelner nu tocmai amabil.

Partea cea mai tare a fost la final, când am vrut să plătesc și mi-au spus că nu merge cardul. Vă dați seama că eram în mijlocul pustiului și nu aveam un bancomat prea aproape nu?

Pai dacă afișezi pe ușa sigla Visa și MasterCard, se presupune că poți să plătești cu cardul, nu? Ei bine acolo nu a fost posibil. Am fost nevoit să mă duc vreo 10 km dus și vreo 10 km întors, până în Hotarele unde am avut noroc de un bancomat.

So, dacă vă duceți și voi la Domeniul Greaca vă sfătuiesc să aveți bani la voi, cash, și să aveți noroc de un chelner mai ok și poate bucătarul să aibă o zi mai bună.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. mircea 10 Jun 2014 @ 17:46

    Faza cu cardul e clasica.Si bacsisul? Unde e bacsisul?

    Raspunde
  2. criserb 10 Jun 2014 @ 17:52

    @mircea – este o prostie asta, în general am văzut că omul dă bacșișul cash și plătește cu cardul doar valoarea de pe bon. La fel fac și eu…

    Eu zic că faza cu cardul este alta…

    Raspunde
  3. bogdan 10 Jun 2014 @ 18:06

    cardul mergea probabil, dar cand se plateste cu cardul nu se poate face evaziune fiscala. poti sa le ceri factura in situatii din astea, li se va schimba fata instant

    Raspunde
  4. criserb 10 Jun 2014 @ 21:55

    @bogdan – exact ăsta mă gândeam și eu că este motivul… și nu doar aici, peste tot unde se fac figuri la plata cu cardul…

    Raspunde
  5. Dorin 10 Jun 2014 @ 23:23

    Am fost, mi-a placut locul, dar n-am mancat, doar am baut o limonada si-o cafea.
    Am remarcat si eu delay-ul chelnerilor, nu pot insa sa imi dau cu parerea referitor la mancare. Faza cu cardul e ciudata. Ei fiind locatie de 5 stele au obligatia sa indeplineasca niste conditii, asta fiind una dintre ele.

    Raspunde
  6. Alex 11 Jun 2014 @ 11:10

    Imi pare rau sa aud asta. Chiar as fi vrut sa ajung si eu pe acolo. Ma rog, poate chiar o sa ma duc, dar macar am aflat ca trebuie sa mananc in alta parte inainte.

    E pacat de asemenea investitie; sa dai rateuri la detalii, dupa ce s-a realizat ceva atat de frumos acolo. Din fericire, minusurile astea nu sunt treburi fundamentale si se pot schimba rapid, daca administratorul citeste impresiile tale si vrea sa faca ceva.

    Raspunde
  7. criserb 11 Jun 2014 @ 12:05

    @Alex – Merită văzut, să te duci.

    Partea proastă este că patronii au băgat acolo ceva bani, la final a ieșit ceva foarte mișto și niște angajați strică imaginea turistului. Eu sper să se îndrepte lucrurile pentru că locul este frumos și este păcat.

    Raspunde
  8. Marius 12 Jun 2014 @ 01:49

    Pai.. deci.. mancarea scumpa si proasta, si atitudinea de cacat? Deci.. pentru ce s-ar duce cineva? Pentru o piscina si doua panze albe in the middle of fucking nowhere?

    Raspunde
  9. alioja 12 Jun 2014 @ 11:39

    treaba cu angajatii e tipica la noi. scria si vali mai demult de boala asta a celor care baga zeci de mii de euro intr-un business si angajeaza numai melteni

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)