Sari la conținut

Drogurile te distrug

Nu stiu ce parere aveti voi despre droguri dar eu le cam detest. La fel si pe cei care le folosesc. Am tot auzit din diverse locuri ca nu sunt chiar asa de rele, ca din cand in cand mai merge. Ia priviti filmuletul de mai jos si spuneti-mi voi daca se merita si daca nu te distrug ca om…


[via]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
29 comentarii
  1. Iulian 24 Jun 2011 @ 18:46

    E pe sistem, nebunia lu salam

    Raspunde
  2. Adrian 24 Jun 2011 @ 19:10

    nu e drogata. danseaza prea bine

    Raspunde
  3. C.Paul 24 Jun 2011 @ 21:16

    acuma sa nu exageram.e doar bine-dispusa tipa !

    Raspunde
  4. skrintitu 24 Jun 2011 @ 22:03

    Bine ca doar “le cam” detesti. Ai vreo gama care nu o detesti?! :)) Ala este efectu ecstasy ;)

    Raspunde
  5. Daniela 24 Jun 2011 @ 22:33

    da’ de unde stii ca e drogata tipa?? ar putea fi beata, nu ar putea?? sau face asa la vrajeala..habar n’am

    Raspunde
  6. dan 24 Jun 2011 @ 22:49

    iti spun eu ca nu e drogata…o sa-ti dau si link cu intregul event.si in legatura cu drogurile…te cred ca le detesti, pt ca nu stii nimic despre ele;)

    Raspunde
  7. william 24 Jun 2011 @ 23:10

    am vazut-o acum 1 saptamana pe fb :))

    Raspunde
  8. Amzis 24 Jun 2011 @ 23:11

    la un moment dat chiar danseaza bine :)) .
    @dan du-te tata si mai trage 2 prafuri pe nasuc si apoi sa stam de vorba. Ce plm sa stii despre ele ? iti pot face alea vreodata vreun bine ? Daca aia nu e drogata, noi suntem in africa acum si bagam toti opium . Cred ca are epilepsie… Saraca foca

    Raspunde
  9. Crox 25 Jun 2011 @ 00:44

    Why so serious!

    Raspunde
  10. simona 26 Jun 2011 @ 12:12

    De unde stii ca asta e drogata si nu face doar pe interesanta? Ce-i drept are apucaturi cam ciudate da n-am vazut in videoclip sa prizeze ceva inainte, deci n-am inteles de unde concluzia ca ar fi drogata.

    Raspunde
  11. raducu 26 Jun 2011 @ 13:04

    Nu este drogata… doar incearca un dans bizar in ritmul muzicii.

    Raspunde
  12. Amzis 26 Jun 2011 @ 13:41

    @simona :)) trebuia sa si arate ca prizeaza nu ? plm . efectul si-l face intr-un 1min . a prizat si a luat-o dansul.e posibil sa nu fi fost drogata. vroia sa o imite pe shakira. e posibil…

    Raspunde
  13. SIP 26 Jun 2011 @ 17:08

    @Amzis – BineaiZis !

    Raspunde
  14. Mircea 27 Jun 2011 @ 12:03

    “Articolul” asta e din seria : Habar nu am dar hai sa scriu ?!?!
    Zilele trecute i-am dat o porunca pe plaja unui prieten sa danseze cant mai ciudat timp de 3 minute. Jucam Wist, s-a clasat ultimul si s-a conformat. Crede-ma, a dansat mult mai ciudat decat individa. Zici ca detesti persoanele care folosesc droguri ? Ce fel de droguri ? Esti fumator ?

    Raspunde
  15. iosup 27 Jun 2011 @ 12:30

    Si munca distruge… tipa nu pare deloc distrusa…

    Raspunde
  16. Amzis 27 Jun 2011 @ 13:09

    eu unul nu le detest, dar sunt 100% convins ca te distrug. am prieteni care au dilit de la ele. si sa nu ma luati cu frateeeee da nu a stiut cat sa bageeeee frateeeeee sau frateeeeee nu a bagat ce trebuia .
    JET !

    Raspunde
  17. Mircea 27 Jun 2011 @ 13:25

    Deci habar nu ai ! Stii de la niste prieteni care stiu de la alti prieteni care au vazut la TV.
    Grow the fuck up !

    Raspunde
  18. Dana 27 Jun 2011 @ 14:20

    @mircea- care e problema? Ca eu nu inteleg, daca un om “se maturizeaza naibii” va cosidera drogurile mai bune si va sti mai multe despre ele??
    Drogurile sunt o mar prostie din puctul meu de vedere, ca sa vorbesc cat de cat frumos,care nu fac altceva decat sa te distruga. Stiu ca din puctul de vedere al unora, ar trebui sa ma droghez ca sa stiu mai multe si sa ma pot pronunta, nu-i asa? Dar nu as vrea sa traiesc aceasta experienta, nici daca m-ar plati cineva.

    Raspunde
  19. Amzis 27 Jun 2011 @ 14:23

    Ei stiu tot ma … drogalaii astia din ziua de azi de 15-16 ani. Au citit , s-au interesat stiu tot. Da coaaaieee baga ca-s bune … bagaaa tata pana ai sa ajungi la balaceanca . Daca tot esti asa de bine informat de pe goagal , citeste si partea nasoala . Nu numai ca il vezi pe MJ langa tine si iti faci felatie sub birou. Citeste frate, documenteaza-te asa cum ai facut-o (daca ai facut-o ) inainte sa te apuci si ai sa vezi ca imi vei da dreptate.

    Raspunde
  20. Dana 27 Jun 2011 @ 14:26

    @ Am zis-:))))

    Raspunde
  21. Amzis 27 Jun 2011 @ 15:26

    @Dana :) don’t worry , no sugar

    Raspunde
  22. Crox 27 Jun 2011 @ 18:57

    Tigarile si alcoolul sunt deasemenea droguri. Nicotina creeaza dependenta mult mai repede si mult mai puternica decat THC-ul din “iarba” (cercetarile in domeniu spun asta, dar si din auzite: a cunoscut cineva o persoana dependenta de marijuana? chiar sunt curios daca exista). “Supradoza” cu alcool face mai multe victime decat oricare alte droguri. Unele droguri sunt percepute eronat deoarece trec printr-un “filtru cultural”, care, in mod paradoxal, le amplifica nejustificat nocivitatea.
    Sunt multi care declara cu o verticalitate usor ipocrita: “Eu nu ma droghez!”, dar pentru care tigarile sau alcoolul nu sunt deloc straine.
    Cert este ca drogurile sunt in marea lor majoritate si in cele mai multe cazuri de consum nocive, oricat de tari, slabe sau sociale ar fi ele. Exista tendinta de a demoniza toate “celelalte drogurile”, echivalenta cu un fals examen de maturitate. Este nevoie de o abordare dintr-o perspectiva cat mai obiectiva si sincera, pentru ca altfel nu convingem pe nimeni. Nu ii poti spune unui preot rastafari ca drogurile pe care le fumeaza il distrug cand tu bei alcool si fumezi tutun la greu. La fel nu poti spune unui indian care fumeaza traditionala pipa cu opium ca e un terminat si treaba aia il distruge.

    Alcoolul – nu e recomandat, dar daca se ajunge totusi la consum, cunoasteti-va limitele si nu incercati sa le doborati. In cazul consumului, alcoolul nu trebuie sa devina un scop, ci un catalist social.
    Tutunul – nerecomandat, daca se ajunge la consum incercati sa renuntati sau cel putin sa limitati consumul.
    Cocaina – nerecomandat, consumul este de obicei atenuat de pretul prohibitiv. Daca aveti totusi bani si chestia cu prohibitia nu functioneaza, inseamna ca aveti alte probleme si mai mari (carente rationale) decat cocaina.
    Injectabile – exclus, evitati, moarte sigura.
    Sinteticele – evitati, daca algocalminul este printre principalii suspecti in cazurile de “sudden death” – chestiile astea au un “cazier gros”
    Iarba – nerecomandat, daca se ajunge la consum incercati sa renuntati sau cel putin sa limitati consumul. A se consuma doar vineri si sambata. Uneori duminica daca aveti liber luni.

    Eu zic sa le evitati pe toate, dar v-as recomanda un vin bun la o masa, putina iarba la o petrecere de weekend, o bere rece intr-o seara de vara, o liniuta la petrecerea burlacilor/burlacitelor si chiar si o doza de heroina la metastaza cu sanse zero de supravietuire. Totul e relativ, dar numai printr-o abordare obiectiva si sincera avem sansa de a convinge pe altii sa nu se apuce de “droguri”.

    Raspunde
  23. Amzis 27 Jun 2011 @ 21:23

    ok. bv. ai nota 4 :) cum poti sustine asemenea aberatie , ca marijuana nu da dependenta . fii serios.

    Raspunde
  24. Crox 27 Jun 2011 @ 23:38

    @Amzis e clar ca nu ai idee despre ce vorbesti, dar e bine asa. Nu iti recomand sa incerci. Fiecare cu alegerile lui.

    Raspunde
  25. Amzis 27 Jun 2011 @ 23:58

    :)) nu am. toti astia care bagati le stiti pe toate. SUNT BUNE FRATE !
    esti multumit ?

    Raspunde
  26. Crox 28 Jun 2011 @ 00:59

    @Amzis – citeste ce am scris. Nu sunt bune niciunele, dar e ipocrizie din partea fumatorilor de tutun(care creeaza dependenta fizica si psihica de la a doua tigara) stigmatizarea fumatului de iarba(care creeaza dependenta psihica doar dupa un consum indelungat), sau hash. Nu le stie nimeni pe toate.

    Iarba in California se poate prescrie drept medicament pentru tratarea unor anumite afectiuni (Tourette de ex).
    Tabacul nu cred ca se prescrie niciunde drept medicament.

    Quiz:
    Daca esti pilot pe un avion de vanatoare in armata americana, inainte de o misiune preferi sa:
    a) fumezi o tigara
    b) bei o bere
    c) inghiti o pastila de meta-amfetamina
    d) te inchini

    Raspunde
  27. Mircea 28 Jun 2011 @ 10:22

    Cum sa-i poti raspunde d-lui Amzis, cand el sustine ca marijuana da dependenta ?!?!?
    @Amzis : Cu asta ai incheiat citatul si poti sa te pui sa dormi. Iar daca vrei sa porti o discutie despre cat de “dependente” sunt marijuana vs tutun, eu zic sa te documentezi mai bine, sa le incerci pe amandoua iar apoi sa pui un post.
    Nimeni nu-a spus ca heroina e buna. Doamne fereste ! Dar cand in mintea voastra heroina si marijuana sunt in aceiasi oala e clar va lipseste informatia.
    Stiati ca marijuana se foloseste in tratarea cancerului, sida, scleeroza, depresie, glaucom ( am numit doar cateva )? Spune-mi dragule, tutunul la ce-ti foloseste ?

    Raspunde
  28. Amzis 28 Jun 2011 @ 15:16

    citeste ce am scris mai sus . tu ai spus ca marijuana nu da dependenta. poate nu da in masura in care da tutunul .Important e ca devii dependent si de la marijuana. Cu ce e mai buna marijuana fata de tutun. Ca bagi un cui, stai ca prostul de zici ca esti electrocutat , in cazurile bune mai razi , iar apoi dupa ce mai dispare din efect , mananci iar ca prostul? Cu asta e mai buna decat tutunul ?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)