Sari la conținut

E sigur internetul pentru copilul tau?

raporteazaNu mi-am pus niciodata problema asta pana acum. Nu m-am gandit poate si pentru ca nu ne-am apucat de facut copii :)

Azi, din site in site, am ajuns pe safernet.ro un hotline unde se poate anunta tot ceea ce vedeti pe net si nu este ok pentru copiii vostri sa vada.

Putem contribui cu totii la un internet mai sigur raportand materialele cu continut ilegal sau daunator copiilor.

Banuiesc ca stiti cu totii care sunt materialele care ar trebui raportate, dar pentru a nu exista dubii va dau linkul asta.

M-am gandit sa ma alatur si eu campaniei (vedeti bannerul din dreapta), sa curatam, in masura in care putem internetul de tot feul de informatii daunatoare minorilor. O sa vina vremea cand o sa avem si noi copii si atunci cu siguranta o sa ne dorim ca ei sa navigheze pe un internet mai "curat".

Daca vreti sa sustineti si voi acest proiect, aveti aici mai multe moduri in care o puteti face.

Nu uitati, cand vedeti un site ilegal, raportati-l aici.

P.S. Nu ma plateste nimeni pentru postul asta, m-am decis ca din cand in cand sa sustin de bunavoie proiectele in care cred.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. Amzis 24 Feb 2012 @ 14:22

    interesant proiectul :) dar sunt curios ce putere are acest site . sa spunem ca eu pe blog as avea un continut neadecvat . ce se poate intampla ? cred ca primele site-uri care ar trebui inchise ar fi libertatea si can can :) acolo continut neadecvat tataa….

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)