Sari la conținut

Cum sa dai jos zapada de pe casa?

c2Am tot citit ca lumea e obligata sa dea zapda jos de pe casa. Am scris si eu asta dar acum realizez ca nu e chiar asa usor. Cum sa dai zapada jos de pe casa? In general casa nu are usa in acoperis ca sa poti iesi sa dai zapada jos.

Deci, suna destul de aberant. Cum sa-i punem pe oameni sa dea zapada jos de pe casa? Cu greu poti sa intrii pe unele stradute, ce sa mai vorbim de intrat cu o macara ca sa poti face asa ceva.

Nu ma refer la casele mai joase, la care sa ziceam ca ai putea ajunge cumva pe acoperis, ma refer la casele mai inalte…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. MooNy 24 Feb 2012 @ 15:37

    TOATE casele au (sau cel putin ar trebui sa aiba obligatoriu) luminatoare AKA usi catre acoperis, ca masura de siguranta in caz de inundatii sau altceva, cum ar fi datul zapezii de pe casa. Cine nu si-a facut luminator e o mare duda.

    Raspunde
  2. raul 24 Feb 2012 @ 16:11

    @MoonNy: uita te la casele din poza lui Criserb. sa iesi tu pe iluminatoarele alea si sa dai zapada jos :)

    Raspunde
  3. MooNy 24 Feb 2012 @ 17:18

    @Raul: am si eu o casa asemanatoare si am dat si zapada de pe ea. Daca ai un T de lemn sau o matura lunga si sanatoasa, ca cele de gradina si esti imbracat corespunzator e usor, vointa sa fie.

    Raspunde
  4. Amzis 24 Feb 2012 @ 20:46

    @MooNy vorbesti prostii …. poate ati uitat ca mai bine de 50% din locuintele din RO au WC in curte si noi vorbim de iluminatorare? Sau doar bucurestenii vor fi amendati si aceasta lege e doar pt . Bucuresti. Intreb si eu….

    Raspunde
  5. garetbora 25 Feb 2012 @ 11:31

    Da-mi mie o lopata, o franghie (funie) pt siguranta si ma ocup eu de orice casa, nu-i problema. Pregateste si portofelul cu bani.

    Raspunde
  6. MooNy 25 Feb 2012 @ 17:20

    @amzis: ce prostii vorbesc, ca au casele iluminatoare sau cel putin ar trebui sa aiba sau ca eu mi-am dat zapada de pe propria casa? In sate si comune nu cred ca sunt parcate masinile la 2 pasi de burlanele de scurgere.
    Cred ca trebuie sa inveti sa scrii oamenilor ce ai nevoie sa le scrii nu sa acuzi ca scriu prostii fara sa aduci argumente.

    Iar “luminatorul” de care vorbesc eu nu e fereastra de mansarda sau vreun mare rahat tehnologic, e o gaura in acoperis, de obicei facut un capac din tabla si cu un maner, ceva de genu asta, dar nu asa “trensi-flensi” http://www.oceania.ro/uploads/images/prod/thumb/2009/11/19/852-2006062993317-233_bw14.jpg

    Cum ziceam, watch your language si gandeste de 2 ori inainte sa scrii ceva. Faptul ca nu ai intrat tu pe la casele de la tara sau oras sa vezi despre ce vorbesc nu inseamna ca eu vorbesc de luminatoare moderne, din termopane sau cine stie ce.

    Raspunde
  7. mircea 25 Feb 2012 @ 19:09

    alpinisti utilitari!

    Raspunde
  8. Amzis 25 Feb 2012 @ 22:27

    ok Moony . cum spui tu . Ba daca nu aveti iluminatoare sa va faceti ! Lasati dreacu wc-ul din fundul curtii pentru anul viitor … Ai de capu’ nostru …
    P.S. : Bine ai spus ca ” ar trebui sa aiba……. ”
    P.P.S. : Crezi ca numai in sate si comune nu au wc ?:))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)