Sari la conținut

Este plin orașul (Bucureștiul) de curve

curve in bucurestiN-am mai mers de mult noaptea cu mașina prin București, de mult tare. Aseară am bătut orașul de la nord la sud, de la Tapo (Lacul Tei) până în minunatul Berceni și am fost surprins ce mi-au văzut ochii.

Știam că sunt bagaboande în anumite locuri, le știam locurile de acum câțiva ani când mai băteam orașul noapte de noapte, dar ce-am văzut aseară m-a lăsat cu gura căscată.

Locurile pe ca le știam eu au rămas și acum, dar pe lângă alea au apărut o mulțime de locuri noi, dar multe rău.

Pe Mihai Bravu, de exemplu, era un loc vis-a-vis de Mr Bricolage, acum între Piața Sudului și Iancului sunt vreo 7 locuri în care le-am văzut pe doamnele ce oferă plăcere, si boli după caz.

Bulevardul Unirii era și el plin de astfel de doamne, vreo 5 doar între Piața Unirii și Piața Alba Iulia. Pe vremuri știu că era doar una care își făcea veacul vis-a-vis de zona aia în care nu este nimic.

Se pare că trăim vremuri grele și asta este soluția găsită de individe. Este mai ușor să te crăcănezi decât să muncești ceva. Mult mai ușor. Și să știți că nu stăteau degeaba, aveau și clienți, destui.

Cine naiba se poate opri la urâtele alea nu știu, că pe lângă că-s urâte aș paria că sunt și un atlas de boli venerice.

Oare recunoaște cineva că merge la astfel de doamne? Nu cred… le este rușine să recunoască, dar totuși se duc.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
25 comentarii
  1. Simina 30 May 2014 @ 11:44

    Eu locuiesc în zona Foișorului de Foc și aproape seară de seară le văd pe aceleași 2 cucoane, la un colț de stradă, agățând clienți. Și veșnic mă minunez că chiar opresc mașini în dreptul lor și că le iau la o „plimbare”. În general bătrânei dubioși, dar am văzut și tineri. E în floare afacerea asta, cel puțin la mine în cartier… Eu una sunt scârbită când trec pe lângă ele.

    Raspunde
  2. criserb 30 May 2014 @ 11:57

    @Simina – Nu-mi dau seama cum pot unii să oprească la ele. Sunt urâte cu spume. Cât de disperat trebuie să fii să oprești la o astfel de femeie? Mă uitam și eu la ele și sunt de-a dreptul scârboase. Majoritatea nu au nici dinți în gură, ce să mai vorbim de ceva feminin care să te atragă cât de cât…

    Raspunde
  3. irina 30 May 2014 @ 12:08

    Sa stii ca urate cu spume sunt si faimoasele thailandeze. Sute, mii de gagici (si gagii ca erau destui travestiti) insirate pe langa baruri si pe faleza in Pattaya si n-am vazut in total 5 sa fie cat de cat dragute. Deci fascinatia globala cu prostituatele thailandeze a ramas un mister pt mine.

    Raspunde
  4. razorsbk 30 May 2014 @ 12:14

    Sau poti merge la alea high-class de pe Unirii-Alba Iulia-Decebal si lasi jumatate de salariu minim. (hint: Animal Trainer’s blog )

    Raspunde
  5. criserb 30 May 2014 @ 12:18

    @razorsbk – și în zona de care zici tot urâte cu spume sunt. Eu nu am văzut una cât de cât ok, probabil alea nu stau la stradă…

    Raspunde
  6. razorsbk 30 May 2014 @ 13:49

    alea stau la apartament de lux :))

    Raspunde
  7. criserb 30 May 2014 @ 15:46

    @irina – eh, asta nu pot să spun că nu am fost pe acolo, dar te cred pe tine pe cuvânt :)

    Raspunde
  8. Jellfis 30 May 2014 @ 16:01

    Sunt din provincie mai exact din Tecuci. Aici fete “sportive in relati” sunt la tot pasu, curve la greu. Unele sunt indradevar frumoase in sensu bun al cuvantului dar sunt si panarame. Focsani, Tisiţa, Cosmesti, Tecuci si Barlad

    Raspunde
  9. Nautilus 30 May 2014 @ 16:13

    @criserb: “sunt urâte și un atlas de boli venerice (…) Oare recunoaște cineva că merge la astfel de doamne?”

    Cu câţiva ani în urmă, nişte băetzaşi mai ister… istorici făceau un sondaj de opinie pe site-ul lor: “Aţi citit Mein Kampf?” (nu întrebau altceva şi nu cereau detalii)

    Care cum intra, scria repede răspunsul: “nu mi-a plăcut”, “rasism duşmănos”, “minte în mod evident”, “frustrări agresive”, “m-a plictisit” etc

    Doar că autorii nu întrebaseră asta şi nu cereau detalii.

    Raspunde
  10. Raluca 30 May 2014 @ 16:48

    Cristi, as vrea sa iti atrag atentia ca unele dintre femeile despre care vorbesti sunt pe strada pentru ca undeva intr-o garsoniera un traficant de persoane tine cutitul la gatul copiilor lor si le ameninta ca daca nu aduc bani raman fara el [pe sistemul “iti rad familia pana la ultimul”].
    Unele nu au nici o ruda si nu au unde sa se duca; altele sunt slabe de duh si au fost pacalite de traficant cu diverse lucruri; unele au drept clienti oameni ai legii, ceea ce le arata ca e inutil sa te duci la politie. Iar daca fug, au mai multe sanse sa fie gasite decat sa se poata ascunde undeva si sa inceapa o viata noua.
    Unele se arunca de la etajul 2 numai ca sa scape de batai.
    Iar unele o fac de buna voie.
    Atunci cand tai Bucurestiul si le vezi pe strada pe “bagaboandele” si “individele” despre care vorbesti gandeste-te putin si la cele de mai sus.

    Raspunde
  11. Spanac 30 May 2014 @ 18:53

    io ma. am mers la curve de 2 ori. gratis. aceeasi curva de pe plevnei, intr-o casa de tigani. se intampla in 1999

    Raspunde
  12. Ileana 30 May 2014 @ 23:30

    Vad ca problema ta este in principal legata de estetica corpului&fetei prostituatelor .
    Imi imaginez ca atunci and ai o viata ca nefericita asta (http://adevarul.ro/locale/iasi/poveste-terifianta-industria-sexului-bani-copila-14-ani-gravida-lovita-sabia-cap-batuta-burta-pierde-copilul-1_5388b5790d133766a825b5bc/index.html), frumusetea se pierde mai usor. Eu zic sa te mai documentezi putin inainte sa pui un astfel de articol pe blog.
    De ce apleaza barbatii in numar asa de mare la prostituate? Cred ca este simplu sa raspunzi la asta daca te gandesti la raportul dintre nevoile sexuale si resursele de care dispun pentru a si le satisface (aspect fizic necorespunzator, disponibilitati afective si intelectuale reduse, probleme de ordin moral – sunt multi barbatii care nu au o problema sau chiar prefera sa faca sex cu persoane despre care stiu ca sunt constranse sa se prostitueze)

    Raspunde
  13. Bucur 31 May 2014 @ 16:18

    Preacurvia si curvia sunt in floare de aceea trebuie multa rugaciune pentru orasul Bucuresti si nu numai…

    Raspunde
  14. Crox 1 Jun 2014 @ 21:49

    Legalizarea, dar mai important reglementarea prostitutiei ar rezolva multe probleme. Ar putea fi incadrata profesia in structura ministerului de interne. Politistii le au deja pe toate de pe strada in evidenta. Cele de la bloc ar accepta sa intre in legalitate pentru a dobandi vechime.

    Raspunde
  15. criserb 2 Jun 2014 @ 20:56

    @Raluca – cât la 100%? Și totuși chiar și dacă este așa, eu nu le înțeleg, există organe care ar trebui să se ocupe de asta… nu-mi spune că nu au nicio șansă și strada este tot ce le-a rămas.

    Poate că este vorba și de puțină cultură, de puțină școală…

    @Crox – nu ai să vezi la noi așa ceva prea curand. Știu, sună frumos și logic ceea ce spui tu, ba chiar ar veni un ban în plus și la stat, dar… mai bine punem impozite și taxe pe alte chestii, cum să punem noi tocmai pe cea mai veche meserie din lume?

    Raspunde
  16. Uirebit 3 Jun 2014 @ 22:09

    Vad ca te deranjeaza tare ca erau urite.
    Daca erau frumoase, erau OK pentru tine ? Te deranjau mai putin ?
    :)

    Raspunde
  17. criserb 4 Jun 2014 @ 10:11

    @Uirebit – probabil că da :)

    Raspunde
  18. Gigi 11 Jul 2014 @ 02:12

    @irina – bine ca esti tu o frumuste daca thailandezle sunt niste urate. Invidia

    Raspunde
  19. Dr. Shift 19 Oct 2014 @ 11:22

    :))..mare problema…sa privim altfel, in caz de alta nevoie fiziologica, sa presupunem, urgenta, nimeresti un loc specific, relativ insalubru…ce faci ?…testezi cat poti sa iti tii respiratia, cauti un loc cu verdeata :D sau incerci sa rezisti pana acasa..
    Nevoile primare nu ar trebui sa ne defineasca !…..curvele exista !, urate , frumose…ce conteaza..Important este ca noi sa avem principii morale :))) si reguli de genul…fara sarut la prima intalnire, telefon dupa 3 zile…sex la a 5-a, poate.
    Curva = Shortcut => Sex … Punct !

    Raspunde
  20. Alex 10 Nov 2014 @ 17:17

    Dr. Shift are dreptate. Sunt o scurtatura. Dupa ce mergi de cateva ori iti dai seama ce viata buna poti sa ai in rest. E ca o relatie in care se tot schimba tipa, da mereu e ok, n-are chef d drama si cearta, n-are asteptari, n-are dezamagiri, n-are decat chef d sex (ok, la unele simulat, da la alea peste 150 lei deja ai parte de GFE de cel putin un 7-8). Imi pare rau ca traiesc inca intr-o tara comunista si ultra religioasa in care preocuparea principala e sa murim de grija altuia si nu putem legaliza prostitutia asa cum ar fi normal.

    Raspunde
  21. Liviu 16 Dec 2014 @ 00:26

    Fiecare poveste a unei prostituate este diferita. E adevarat ca unele nu au ce face pentru ca sunt amenintate ca li se omoara copii, sau se arunca de la etajul doi. La fel de adevarat e ca si oamenii legii sunt implicati in aceste afaceri si sa nu fim ipocriti sa zicem ca nu este asa. Dar sa ne gandim putin daca nu cumva mai sunt si cazuri de prostituate care nu o duc atat de rau. Care sunt implicate in retele de hotie si talharie care racoleaza clienti ca sa fie jefuiti de gasti etc. Deci sa fim realisti. Nu discut daca sa legalizam sau nu prostitutia. Legala sau ilegala nu se reduce nici o boala, nu se incaseaza nici un impozit si nu se reduce nicidecum violenta asupra prostituatelor. Discut doar ca fiecare caz al unei prostituate e unic cu problemele sau ticalosiile lui si datorita ipocriziei societatii nu se va schimba vreodata aceasta situatie. Aveti impresia ca in “Europa civilizata” e mai bine ca e legal. Acolo cel mi probabil se imbogatesc de la doctorul care le face control respectivelor pana la politistul care cica asigura legalitatea. DECI, DESPRE CE E VORBA AICI?

    Raspunde
  22. Cristi 2 Apr 2017 @ 12:42

    Rusine? ptr ce anume rusine? sa le fie rusine barbatilor care se duc? eu nu mam dus dar ma voi duce si nu cred ca ar trebui pe viitor sa imi fie rusine care boli? exista prezervativ sa fi prost sa nul folosesti rusine e sa furi sa dai in cap sa violezi etc nu sa iti pui pofta in cui ducandute la ele cam 50% din populatia Romaniei se duc la ele posibil chiar 80%

    Raspunde
  23. alexandru 14 Dec 2017 @ 23:42

    @irina – conetariile astea le faci ca sa vada lumea ca ai fost in Thailanda?

    Raspunde
  24. Myky 21 May 2018 @ 16:35

    Dragilor cu multi sunt de acord și cu mulți nu si sa va spun și de ce fetele care sunt pe strada nu o fac din placere cea ce fac doar constrînse de alt cineva nu poti numi o femeie chiar daca e pe strada,, curvă ” nu vad cine va da draptu sa catalogati voi un om multi care comenteaza sunt oameni de nimic care freaca menta și nu noi oameni suntem de vina ca furam , tîlhari, sau pt prostituție. De ce nu legalizeaza prostituția sa faca analize la fete și sa fie ca afara ? Pt asta de ce nu msi esiti in strada daca vă deranjează? Asa ca sa va fie blocu al dracu

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)