Sari la conținut
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. jules 16 Mar 2012 @ 11:15

    Sa dai telefon la politie si sa sesizezi problema.
    Eu am prins o faza cind toate semafoarele erau pe verde. Problema era ca aveau verde si masinile si pietonii. Nici nu-ti imaginezi ce carnagiu era sa iasa. Nu ma credea politaiul. Dar le-au oprit la citeva minute dupa. ( cred ca se poate face de la distanta )

    Raspunde
  2. Andy 16 Mar 2012 @ 11:45

    Legea zice ca n-ai voie sa treci daca e aprins rosu :)

    Raspunde
  3. criserb 16 Mar 2012 @ 11:47

    @jules – sa sun la politie, da. Dar ce sa fac la semaforul ala, ca nu puteam sa ma opresc in fata lui pana rezolva politia treaba :P Nici sa trec nu puteam ca uite ce zice @Andy ;)

    Raspunde
  4. octavian 16 Mar 2012 @ 12:34

    Daca semaforul nu funtioneaza (corect), te iei dupa semne, nu incalci nici o lege.

    Raspunde
  5. ionut 16 Mar 2012 @ 13:51

    @octavian: usor de spus. am trecut si eu ieri pe acolo – semaforul de la nerva traian cu o. goga, langa tulip inn- numai ca la mine era aprins rosu si galben. greu de facut pentru ca, cei care veneau dinspre bd. unirii aveau verde simplu si cedeaza trecerea (!) cum se prindeau aia ca semaforul e defect? initial, am vrut sa fac dreapta spre unirii (eu venind dinspre mall vitan), numai ca am putut continua spre pasajul marasesti cu ajutorul pietonilor! :)

    Raspunde
  6. Crox 16 Mar 2012 @ 16:28

    Chestiile astea sunt genul acela de lucruri care se intampla invariabil, intotdeauna, altora.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)