Sari la conținut

Fabaria – Bucuresti

M-am intalnit aseara cu niste prieteni buni in fata blocului si ne-am certat juma de ora unde sa mergen sa bem si noi un suc (eu ceai, sper ca nu ati uitat ca sunt bolnav :D ) si sa mancam ceva…

Cu toate ca m-am pierdut de ei, deh asa facem noi, mergem cu 3 masini cand am putea sa mergem cu una singura am reusit sa ajung pana la urma undeva in zona Foisorului pe strada Austrului. Ma dau jos din masina unde vad masinile prietenilor si intru in localul ce-mi fusese descris la telefon.

O sala mare… cu saune de piele albe, 2-3 clienti… nu-i vad pe prietenii mei, le mai dau un telefon. Imi spun ca am ajuns bine doar ca trebuie sa urc la etaj.

I-am gasit tolaniti pe canapelele foarte confortabile asezate in jurul mesei. Am comandat de mancare si mi-a zis ca dureza putin, dar avand in vedere ca nu ma grabeam nici unde am zis ca e perfect.

A venit mancarea, am mancat din portiile fiecaruia si mi-a placut foarte mult, nu a fost ceva ce sa nu imi placa cu exceptia motzarelei lu Ana care nu avea nimic deosebit dar nu a fost rea :P

Portiile foarte mari si preturile mai mult decat acceptabile. Ca sa va faceti o idee, eu am comandat Pene Alla Arabiata care au fost 9 ron o portie imensa :)

Un local in care am sa ma mai duc si pe care chiar il recomand cu incredere.

Vad ca are si site: www.fabaria.ro

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
23 comentarii
  1. octavian 9 Oct 2007 @ 19:54

    Ce pofta mi-ai facut… ~o)

    Raspunde
  2. Adrian 10 Oct 2007 @ 00:53

    Si eu mai merg acolo, dar nu cu tine.

    Nu pot sa te iert ca mi-ai mancat jumatate din cartofii copti (cu mozzarela ;;) ) si scalopino al funghi… Nu prea stiu ce era -am pus dejtu’ pe meniu ca sa aleg- dar era al naibi de mare si bun pentru ~16 RON cat a costat :)

    Raspunde
  3. SIP 10 Oct 2007 @ 07:20

    Ma duci si pe mine …deseara ???
    Aporpo… lui Raca i-am recuperat ceasul…

    Raspunde
  4. Bogdelnicu 10 Oct 2007 @ 11:16

    Pai bine Raca, pe mine cand ma duci? =p~

    Raspunde
  5. Wana 13 Nov 2007 @ 16:21

    dap….oareqm clienta fidela..e super..si mankre..si tot..pakt k nu isi fac si ei publicitate…au clientii lor…..si la c-ta..la fel d tari:d:d:d

    Raspunde
  6. criserb 13 Nov 2007 @ 16:41

    :) inca un client multumit :P

    Raspunde
  7. dan 2 Dec 2007 @ 21:36

    Am fost si eu la marele restaurant. Pe site nu aveau adresa exacta a locatiei din Bucuresti, am sunat si mi s-a spus ca este pe langa foisor. Cunosteam foarte bine zona stand un timp bun pe Matei Voievod.
    Am intrebat de masa rezervata, nu stia nimeni despre ce era vorba “sunt multi andrei”. Dupa ce am dat comanda in circa 30 minute localul nu mai avea tensiune electrica, deranjamentul nu s-a rezolvat nici pana cand am plecat. Dupa 30 minute au venit cu o lumanare la masa. Nota a fost greu de facut, nu le mergea calculatorul?
    Cam asta e impresia:-?

    Raspunde
  8. criserb 3 Dec 2007 @ 09:00

    Hai man… ce vina au ei ca nu aveau curent :)

    Raspunde
  9. Ana 14 Feb 2008 @ 23:15

    Apropo de mirobolantul restaurant Fabaria – Bucuresti, am asteptat 2 ore jumate sa ne ia comanda…singurul repros…am fost eu proasta k am asteptat atat!!!Daca nu esti client fidel nu ai ce cauta acolo, ma intreb cum devii client fidel…probabil cu multa rabdare…

    Raspunde
  10. criserb 15 Feb 2008 @ 07:54

    Mda… din pacare cam ai dreptate Ana, sunt momente in care stai ca prostul sa-ti aduca comanda… am patit-o si eu :( dar au fost si momente in care totul a fost ok, iar mancarea e chiar buna….

    Raspunde
  11. sabina 22 Mar 2008 @ 17:47

    e chiar dragutz in fabaria! da, adevarat, stai cam mult pana iti vine comanda dar cel putin merita sa astepti! mancarea e f buna si personal mai bine astept ceva bun decat sa mananc dupa 10 minute ce am comandat….si care e na…va imaginatzi! oamenii chiar GATESC!!! :)

    Raspunde
  12. johnster 2 May 2008 @ 16:44

    E unul din localurile mele preferate pt ca are mancare foarte buna si portii sa te saturi si sa dai si p-afara. Deja ii cunosc pe chelneri, si pot sa spun ca este unul din localurile din bucuresti cu cea mai jalnica servire. Dar depinde pe cine prinzi. E un chelner blond si o chelnerita bruneta inalta si inzepata – Doamne fereste sa incurce ei ceva la comanda si sa le atragi frumos atentia, ca iese cu scandal si te mai iau si peste picior. Intr-o seara cautam o alta chelnerita sa-mi aduca nota, si o vad in bratele unui client cu care se pupa cu foc si chicotea (probabil era iubitul ei, pt ca eu n-am primit asemenea tratatie extra-meniu). Dar repet, depinde ce chelneri prinzi, unii – fete mai ales – sunt ft de treaba.

    Raspunde
  13. johnster 5 May 2008 @ 12:22

    Eu sunt johnster diferit de marian diferit de catalin, am nimerit pe blogul asta cautand site-ul fabariei ca sa fac o rezervare, pt ca la nr de telefon de acolo nu a raspuns nimeni. Singurul motiv pt care stau acum si scriu aici e ca vad ca lumea se inferibanta cu discutia, si mi se pare aiurea. Nu stiu cat de avizat sau nu sunt, ca sa-mi pot da cu parerea, dar stiu un singur lucru: sunt client, ma duc la Fabaria pt ca imi place mult mancarea, iar dc cineva din personal are ceva de comentat, ii pot pune simplu la punct si ma pot bucura de masa linistit in continuare. In acelasi timp, asta e alegerea mea, si dc cineva considera ca servirea e sub asteptari (eu unul am zis si subliniez ca este, dupa parerea mea, JENANTA si unii chelneri sunt de un sictir si o scarba rara, de parca ii deranjezi ca intri acolo), e liber sa meaga in alta parte sau sa deal with it. Nu pledez pt Fabaria, da nici nu incerc s-o demontez. Ma doare in cot de felul in care fac afaceri patronii de acolo, iar dc un chelner are ceva sa comenteze, am ce sa-i raspund, fara probleme. Toate bune tuturor!

    Raspunde
  14. Evil Twin Zak 18 Dec 2008 @ 14:09

    PENNE all’arrabbiata… “pene” inseamna penis (ITA). Aviz amatoarelor (si amatorilor, mai sunt si d-aia)

    Raspunde
  15. alina 13 Mar 2009 @ 13:15

    am intrat intamplator aici cautand o firma de catering si am vazut ca se discuta despre localul fabaria. eu una am fost de nenumarate ori si sincer sincer…? mi-a placut:P si nu am avut probleme niciodata cu mancarea, comanda sau altceva.
    imi place …e super tare…mancare buna…personal f dragutz.. si atmosfera super. nu am mai trecut de mult timp pe acolo dar ma bate gandul sa mai trec pe acolo…si inca ceva…preturile sunt ff bune:P:P vi-l recomand cu caldura:P:P

    Raspunde
  16. cos 2 Sep 2009 @ 00:44

    De la un timp incoace sau cam nasparlit la portii si calitate plus ca pana si patronul tipa pe la angajati ca turbatu (Cusa Cristian parca ii zice) chiar de fata cu clienti, nu mai zic ca servirea este execrabila… nu recomand nimanui

    Raspunde
  17. criserb 2 Sep 2009 @ 01:00

    Cam ai dreptate man, in ultimul timp e naspa. Nu mai e ceea ce a fost desi am fost foarte incantat de local.

    Raspunde
  18. Cosmin 23 Sep 2009 @ 23:04

    MAI COS….DAK AVEAI VREO NEMULTUMIRE PUTEAI SA ROGI FRUMOS UNUL DIN OSPATARI SI SA I SPUI….K ESTI NEMULTUMIT…..ERA FFFF SIMPLU…PAREREA MEA…FABARIA E UNUL DIN RESTAURANTELE CARE MERITA INCERCAT….SI AICI IN BUC SI LA MARE….ASTA VARA AM FOST IN CONCEDIU IN MAMAIA SI CHIAR AM CAUTAT LOCATIA PT CA STIAM CE VREAU SA MANANC SI EU SI PRIETENII MEI…AM FOST SUPER MULTUMITI….ASA CA….FIECARE E LIBER SA SI SPUNA PAREREA….DAR DAK AI NEMULTUMIRI MA REPET…ADRESEAZA TE OSPATARULUI… AAAAA….SI APROPO AI ZIS CEVA CA UNUL DIN PATRONI TIPA SAU NU STIU CE FACEA….ATATA TIMP CAT NU CUNOSTI OMUL NU MAI COMENTA PATRONUL VINE FOARTE RAR…SI NU PREA CRED CA AI U D UNDE SA L CUNOSTI..IAR CELALALT ASOCIAT…MI S A PARUT SUPER OK….P.S…..FABARIA CHIAR E OK SI IL RECOMAND….:):):)

    Raspunde
  19. criserb 23 Sep 2009 @ 23:23

    @Cosmin – intrebare am si eu, nu are legatura cu subiectul: De ce scrii cu CAPS, crezi ca nu vedem bine? Am impresia ca tipi, si @cos doar si-a zis parerea

    Raspunde
  20. Cosmin 23 Sep 2009 @ 23:33

    Stai linistit frate….asa era setat…si ai o impresie gresita chiar nu tipa nimeni…asa cum Cos si-a spus parerea asa mi-am zis-o si eu:d/ …..

    Raspunde
  21. pepynno 9 Jul 2011 @ 12:41

    Stie cineva cand se deschide Fabaria din Bucuresti?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)