Sari la conținut

Fac 100 km pentru a merge la mecanicul în care am încredere

Mașina mea a mers dintotdeauna la același mecanic. De când era nouă. Nu am ținut cont de garanție și am ales să-mi fac reviziile la un tip recomandat de un prieten. Practic la un garaj, dar un garaj mai cu de toate. Omul are acolo orice sculă de care are nevoie.

Acum, că m-am mutat în afara Bucureștiului tot acolo mă duc, tot la mecanicul meu din Brănești, și pentru asta fac 100 km. 50 de km dus, 50 km întors.

E ceva drum, nu glumă, mai ales că pentru a ajunge la Petre, așa îl cheamă, trec probabil pe lângă alte zeci de service-uri.

Nu știu dacă sunt mai bune sau nu, dar nu vreau să risc.

De șapte ani mașina mea numai la Petre merge și niciodată nu am avut vreo problemă. Niciodată.

Nu trebuie să mă programez cu enșpe zile înainte, cu 1-2 zile este suficient.

Nu ia pielea de pe mine.

Nu îmi bat capul cu piesele, el se ocupă de tot.

Chiar dacă nu am fost la marile service din București, sau alt oraș, întotdeauna Petre îmi face la mașină tot ce scrie la carte, plus alte chestii care mai apar. E normal ca la 200.000 km să se mai ducă câte o bucșă, sau alte lucruri care se întâmplă după un timp.

Nu mi-e ușor să mă duc până acolo, pierd o grămadă de timp, dar de fiecare dată când plec spre casă sunt foarte mulțumit. Mașina primește tot ceea ce are nevoie, și tot ceea ce primește primește cu drag.

Sunt norocos că-l am pe Petre, chiar dacă e departe rău. Nu ca și km, ca timp ce-l fac până acolo, dar merită. Petre merită tot respectul meu.

Voi unde vă faceți reviziile, aveți mecanicul vostru sau vă duceți unde e mai aproape sau mai la îndemână?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. Piticu21 24 Mar 2016 @ 23:13

    conservatorule!

    La chisinau revizia e la sfert de pret fata de romania.

    Dar si calitatea serviceului la fel. Tre sa stai cu gura pe ei si sa ii pazesti sa isi faca treaba calumea, dar am masina buna

    Raspunde
  2. criserb 24 Mar 2016 @ 23:19

    @Piticu21 – mă nu știu nici cât este în România. Eu am dat astăzi 250 lei. Schimbat filtre, ulei, becuri arse, și telescoapele de la portbagaj, că nu mai țineau. Uleiul l-am avut eu, restul sunt de la Petre.

    Raspunde
  3. razorsbk 25 Mar 2016 @ 11:37

    Pai si nu dai si tu mai multe detalii despre Petre ? Poate mai vor si altii sa mearga la el :)

    Raspunde
  4. criserb 25 Mar 2016 @ 11:43

    @razorsbk – vă dau în privat, dacă aveți nevoie. Omul oricum e full, nu are nevoie de publicitate, că după aia nu mai face față ;)

    Raspunde
  5. razorsbk 25 Mar 2016 @ 12:12

    @criserb – da-mi pe mail te rog.

    Raspunde
  6. criserb 25 Mar 2016 @ 12:40

    @razorsbk – ai mail ;)

    Raspunde
  7. Danet 25 Mar 2016 @ 18:06

    Ai scris ca nu iti bati capul cu piesele dar ca “face la mașină tot ce scrie la carte” . Daca nu iti bati capul de unde stii ca face “tot ce scrie la carte” ?

    Raspunde
  8. criserb 28 Mar 2016 @ 12:02

    @Danet – Nu îmi bat capul în sensul că nu mă duc eu să le cumpăr. Le comandă Petre și când mă duc eu sunt acolo. Știu că-mi face “tot ce scrie la carte” pentru că am și eu o carte a mașinii în care verific ce este de făcut la fiecare nr de km.

    Raspunde
  9. Nautilus 31 Mar 2016 @ 09:29

    Cu puţini ani în urmă, cine spunea că îşi face întreţinerea sau reparaţiile la un atelier de cartier şi nu la o reprezentanţă şi-ar fi luat atâtea flegme, scuipaţi şi muci încât ar fi putut să joace în “Alien”.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)