Sari la conținut

Fac ce vreau!

Poate ca am multe greseli si poate ca pe unii din voi i-am suparat si am sa-i supar in continuare… cei ce ma accepta asa cum sunt imi sunt prieteni! Ei sunt cei care ma inteleg sau nu. Au pareri si le respect. Poate au dreptate, poate nu.

Spun ce vreau, fac ce vreau si plac pe cine vreau eu, indiferent ca va place sau nu! Intotdeauna am facut ce am vrut chiar daca multi mi-au zis ca nu e bine. Parintii si prietenii stiu cel mai bine cat am dat cu capul si cat am suferit din cauza greslilor mele… Asta am sa fac si in continuare. Am sa lupt, am sa incerc sa fac lucrurile asa cum cred EU ca e bine si pana la urma am sa reusesc.

Mai bine regret ca am facut ceva decat sa regret ca nu am facut… mai bine incerc si nu-mi reuseste ceva decat sa-mi para rau ulterior ca nu am incercat… sau sa stau cu mana in fund asteptand sa mi se intample… Nu fratilor, nimic nu ti se intampla asa din senin. “Dumnezeu iti da dar nu iti baga in sac” tre sa lupti pentru orice…

Sunt unii obisnuiti cu ceea ce au, chiar daca nu sunt fericiti, ei sunt obisnuiti si se multumesc cu asta… ii respect, respect deciziile fiecaruia, dar eu nu am fost obisnuit asa… am fost invatat de mic “sa am totul sau nimic”… nu-mi plac jumatatile de masura de aia incerc sa fac in asa fel incat sa-mi fie bine.

Dintotdeauna mi-a placut sa am ceea ce-mi doresc, am luptat si am avut! nu-mi place nimic ce-mi cade din cer…

Ma folosesc de oameni zicea Gabi cu rautate pe un alt post… da, ma folosesc, pentru ca traim intre oameni si interactionam. Avem scopuri in viata pe care trebuie sa le atingem (cel putin eu) si pentru care e firesc sa te folosesti de oameni. Suna asa urat… ma folosesc… dar… asa e. Sau preferati termenul “prin intermediul lui/ei am reusit sa”…. tot aia e, tot a te folosi se numeste. Cati dintre voi, care ma cititi, nu v-ati folosit niciodata de nimeni? Sau cati dintre voi nu va lasati folositi?

Accept sa fiu folosit de oameni atat cat cred eu de cuvinta si pana a fi luat de fraier… pentru ca asa cum zice tata “domnia si prostia se plateste”… m-am saturat sa platesc pentru ca sunt domn si sa “las de la mine”… asta doare cel mai tare… sa ajuti si sa ti-o iei la …

Intelegeti o chestie, FAC CE VREAU… m-am obisnuit sa dau cu capu’… EU dau, nu voi…

Pana la urma am sa reusesc sa am ceea ce-mi doresc… voi macar incercati? sau stati si ma judecati pe mine?

Ti-a placut acest articol?
Categorie: yo
comentarii Facebook
19 comentarii
  1. Canalia 18 Oct 2007 @ 04:36

    Ba, daca te sinucizi lasa-mi mie policandrul de la Ikea si iPhonu.

    A, si daca tot esti intr-o pasa de-asta mai bine scrie niste versuri de manele.

    Raspunde
  2. Ghiocel07 18 Oct 2007 @ 08:10

    Nici cam ceea “ce vrei” nu e bine. Uneori e bine sa folosesti experienta si sfaturile celor care-ti vreau binele. Oricum un post mai comentat ca cel legat de “conlocuitori” nu ai avut. Revino-ti frate ca-mi strici concediul !

    Raspunde
  3. ama (oana lui oscar si criss) 18 Oct 2007 @ 08:13

    de ce furi mai replica stiu eu cui (si tu stii :)) )…? normal ca faci ce vrei. dar de ce trebuie sa dai explicatii pt asta?

    Raspunde
  4. deya 18 Oct 2007 @ 09:59

    si eu ma folosesc de oameni …
    ultima oara cand m-am folosit de cineva, a fost sambata seara, cand m-am folosit de experienta lui “iubiiiiii” in ale sofatului! ;;)
    dar ma si revansez, daca e nevoie!

    Raspunde
  5. criserb 18 Oct 2007 @ 10:12

    @ghiocel – mda… asa e ala cu tiganii a fost cel mai tare, tot din cauza unora care se dau mairi iubitori ai lor… pe blog, ca pe strada, pun pariu ca trec pe partea cealalta :P

    @ama – pentru ca unii chiar nu inteleg ca fac ce vreau si incearca sa para mai destepti :P

    @deya – Nu trebuie sa te revansezi, o sa ma folosesc eu de tine la un moment dat :D

    Raspunde
  6. Krissa 18 Oct 2007 @ 10:18

    Mari probleme existentiale… si ce daca ne folosim de oameni ca sa ne atingem un anume scop? Si altii la randul lor ne folosesc pe noi. Acceptam sau nu, nu e nici o mare filozofie… Eu am fost folosita in diverse relatii de prietenie, am asteptat sa se ofere si in schimb cate ceva..nu s-a oferit asta e… stergem tot si o luam de la capat. Nu cred ca nu ne-am trezit niciodata cu telefonul in mana incercand sa gasim pe cineva pt o iesire la o cafea… tot o folosire e si asta. Mai bine sa nu dramatizam lucruri care le facem, dar nu suntem suficienti de maturi incat sa le spunem pe nume.

    Raspunde
  7. Oscar 18 Oct 2007 @ 10:18

    Canalia, iar ai intrat sa-ti citesti commentul?:))

    Raspunde
  8. mihai alalalt 18 Oct 2007 @ 10:37

    Faci ce vrei dar stii ce faci? ^:)^

    Raspunde
  9. Cami 18 Oct 2007 @ 12:51

    pffff… Cristi..te rog, mai gandeste-te si la sufletele noastre, cei care citim blogul tau dimineata inaintea ziarului si a cafelei, ca nu mai avem ce citi..interesant… vrem posturi cu a ridicat masina , cu politie si trafic, zambete la volan pentru imbunatatirea starii de spirit dimineata, cu ulimele noutati in orice domeniu, cu baruri…plimbari…. photoshop…orice….. [-o< .... fa ce vrei, da fa o data..o dam in filozofie? :) sunt destule bloguri lacrimogene. VREM POSTURI NICE, alea care ne pun zambetul dimineata pe fatza...:d

    Raspunde
  10. ama (oana lui oscar si criss) 18 Oct 2007 @ 13:43

    lasa Cami ca e necesar sa citesti commentul lui Canalie si nu cred ca nu-ti aduce macar un zambet pe buze :)). pe mine sincer chiar m-a bufnit rasul si eram in birou… am primit niste priviri intrebatoare dar m-am facut ca nu le observ ;)

    Raspunde
  11. boo 18 Oct 2007 @ 16:11

    ba fa ce vrei dar cat dureaza sa pui 5 poze pe mail….? sau macar trimite un mail cu ” nu am gasit nimic “….

    Raspunde
  12. criserb 18 Oct 2007 @ 16:22

    Enache, ti-am dat aseara cate poze ai vrut tu, ce ma tot bati la cap cu pozele? Intra pe mess si iti mai dau… pana o sa gasesti si tu una care sa o poti prezenta oamenilor fara sa te faci de rusine :D

    Raspunde
  13. octavian 18 Oct 2007 @ 16:28

    Eu nu te accept asa cum esti! Eu inca mai cred intr-un “Cristi mai bun”.
    Tb sa lupti pentru cauze nobile, nu pt orice prostie… Deci daca tb sa faci o prostie, mai bine nu o faci, ca sigur nu o sa regreti ca nu ai facut-o.

    Asa te vreau Cristi! merci ca m-ai ajutat in viata!

    Raspunde
  14. ratzusca 18 Oct 2007 @ 17:43

    baaah… si io ma folosesc de oameni… altfel as face foamea pe balta din herestrau….

    ps: sunt in zbor spre tarile calde…. si am uairles ;)

    Raspunde
  15. boo 18 Oct 2007 @ 18:00

    io tzin minte ca ieri asa a ramas ca imi pui pe mail 5 poze…..dar ma rog esti prea ocupat sa faci ce vrei si nu vreau sa te deranjez

    Raspunde
  16. Adina 19 Oct 2007 @ 08:59

    Cred ca treci printr-o pasa cu adevarat proasta: nu mai esti citit, esti criticat etc. Poate trebuie sa te gandesti la un moment dat sa renunti la lucrurile care iti dau batai de cap si sa le tratezi cu indiferenta: daca se intampla bine daca nu, nu.

    Nu zic ca in viata nu ar trebui sa lupti pentru acel ceva pe care ti-l doresti, insa uneori facand o drama din asta nu ajungi nicaieri.

    Si nu, niciodata nu m-am folosit de nimeni si o spun cu mana pe inima. Insa oamenii ca mine sunt priviti de restul cu o oarecare susceptibilitate… insa prefer asa si sa ma culc cu capul pe perna linistita.

    Raspunde
  17. criserb 19 Oct 2007 @ 12:02

    Nush ce are lumea cu mine, si de ce crede ca trec printr-o pasa proasta… poate ma exprim eu gresit, sau poate ca daca spun niste adevaruri inseamna ca sunt suparat… nah… nu trec prin nici o pasa proasta, ma simt din ce in ce mai bine.

    Nu tratez cu indiferenta decat ceea ce imi este indiferent… in rest, nu. Ma implic in orice chestie :P

    Si partea ca nu am folosit pe nimeni, niciodata sa i-o spui lu’ Mutu poate el te crede, eu nu :) Si daca iti suni o prietena sa iesi la o cafea pentru ca nu ai chef de a iesi singura… sau daca iti chemi barbatul la pat ca nu ai chef sa dormi singura… tot ca te folosesti inseamna :P

    Iar daca chiar nu te-ai folosit de nimeni niciodata inseamna ca nu ti-ai trait viata cu adevarat :D

    Raspunde
  18. Kozoo 20 Oct 2007 @ 18:57

    “asa e ala cu tiganii a fost cel mai tare, tot din cauza unora care se dau mairi iubitori ai lor… pe blog, ca pe strada, pun pariu ca trec pe partea cealalta :P”
    Nu trebuie sa fii “talpa Iadului” pentru a fi tigan: ma uimesti ca perseverezi in intoleranta. Eu tot as dansa cu ei/ si ca ei ….. chiar si pe celalalt trotuar. End of the story.
    SAC >:p

    Raspunde
  19. Valy 30 Oct 2007 @ 09:51

    Cristi cred ca te referi la faptul ca in deciziile si actiunile tale inveti de la altii si din gresellile lor. Fiecare in lumea asta este fericit sa fie de folos si de ajutor in felul lui. beneficia de ajutorul cuiva nu inseamna ca te folosesti de el/ea. Inseamna doar ca esti destept si ca ai gasit calea ceea dreapta de a-ti suporta actiunile.
    Cand esti nerecunoscator cuiva pentru ajutorul primit te apropii de faptul ca l-ai folosit sau ai folosito dar daca recunosti ca la izbanda ta si-a adus contributia si altcineva nu faci altceva decat sa ii ajuti sa isi implineasca crezul de a fi utili si de a fi fericiti ca ceea ce ei cred nu e Adevar Valabil numai pentru ei !
    Imi cer scuze daca par prea filozof dar imi place sa cred ca unul fara celalalt nu am ajunge niciunde.
    Toti la randul nostru depindem de cei din jur.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)