Sari la conținut

Hotel Cismigiu

Azi dimineata cand veneam eu la birou, nebunie mare pe Regina Maria… in rest liber, nu era aglomeratie.

De cand vin eu la birou pe bulevardul ala nu am vazut asa nebunie… eh ce se intamplase?

Multe masini de politie, multe masini de pompieri si cateva ambulante… De ce? Era un individ catarat pe vechiul Hotel Cismigiu care se pregatea sa sara… sau cel putin asa vroia sa para.

Eu nu cred ca vroia sa sara… daca chiar vroia asta probabil se suia pe hotel si sarea, ce atata tam tam? Nahhh a ajuns o moda… ne suim pe cladiri amenintam ca sarim si ne cerem drepturile… sau ne plangem ca ne-a parasit iubita… sau mai stiu eu ce…

Cred ca a ascultat saracul prea mult Vama Veche, versurile acelea in care “o fata a cazut in casa liftului, si n-a murit acolo”

Ce nu a priceput el este ca repectiva fata nu s-a aruncat in casa liftului… a fost un accident.

Apropo, stiti povestea?

In fata liftului erau doi, un el si o ea, iar el a invitat-o pe ea sa intre prima “Poftiti” sau “Numa dupa dumneavoastra” ea a pasit si a cazut in gol. El saracul nu avea de unde sa stie ca liftul nu era acolo :( a incercat sa fie doar politicos. Se stie ca femeia trebuie sa intre prima cam peste tot, dar mai sunt si exceptii: in restaurant, in lift, in casa scarii, in telecabina… si lista poate continua…

Si uite asa vazandu-l pe nefericitul care vroia sa se arunce de pe vechiul Hotel Cismigiu mi-am adus aminte de povestea fetei redata asa frumos si trist de Tudor Chirila.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. ionut_d 18 Oct 2007 @ 13:49

    o masina de pompieri era sa ma faza zob azi dimineata la Piata Izvor. cred ca se ducea spre Universitate

    Raspunde
  2. octavian 18 Oct 2007 @ 16:33

    si eu am vazut aceesi masina de pompieri acum 3 zile pe la Titan. Cred ca pun la cale ceva pompierii astia… :-?

    Raspunde
  3. Canalia 18 Oct 2007 @ 18:54

    Ei bine, probabil n-o sa va vina sa credeti, dar masina aia de pompieri mi-a taiat calea pe Mosilor acum 2 zile. Era rosie.

    Raspunde
  4. Canalia 19 Oct 2007 @ 00:59

    Ma, eu nu am inteles nimic din povestea aia cu prietenii care s-au combinat dupa ce s-au calcat pe picior. Cine sunt aia, eu de ce nu stiu nimic? Mie nu imi spune nimeni ce s-a intamplat?
    E vorba de mine? Am calcat pe cineva pe picior?

    De ce ai scos-o pe pantera de la blogroll? Ea se straduia cel mai tare sa scrie frumos ca sa ne impresioneze.
    Scoate-l si pe Dkkt, ca nu scrie nimic.

    Vreau sa pui Canalia cu bold in blogroll. Si cu font rosu, daca se poate si mai mare decat restul, preferabil un font de 28 si scris cu CAPS, sa fie mai vizibil.
    A, si ar fi super daca ai pune Canalia si in titlu. (Nimic ce merita citit de Canalia).
    Iti scot bannerul cu animale, ca s-a terminat de mult campania. Gasesc altul mai interesant.

    Raspunde
  5. pantera mov 19 Oct 2007 @ 09:02

    ma gandeam eu ca s-a terminat campania. plus, draga serb, nu mai fa artificii de dragul traficului cum incerci acum sa faci subiectul mai interesant zicand ca este vb de hotel cismigiu [-( nu e, era cladirea de langa, cea cu ultra pro la parter, si sunt sigura de asta pt ca dupa ce am vazut la tv dimineata reportajul care se incheia cu “…si nu se va da jos de acolo pana nu ii vor fi indeplinite cererile” l-am si vazut pe stimabilul cocotat, cand am trecut cu troleul pe acolo, insa acum era numai in chiloti, isi insirase hainele frumos pe burlan. parea cam trist. da nu s-a aruncat.

    Raspunde
  6. criserb 19 Oct 2007 @ 11:51

    @canalia – tu nu ai citit cu atentie povestea :P Corect, il scot si pe dkkt :P Nu punem canalia cu rosu… daca vrei tragem o dunga rosie peste :P

    @pantera – cand am trecut eu pe acolo era pe Hotel nu pe ce zici tu acolo… si nu era in chiloti era doar la bustu gol :P Si sa stii ca nu iti sta bine sa te uiti dupa oamenii in chiloti :P au si ei nevoie de intimitate :D

    Raspunde
  7. pantera mov 21 Oct 2007 @ 21:51

    serb, cand o sa fiu eu in chiloti cocotata pe o cladire va dau voie tuturor sa va uitati :P

    Raspunde
  8. criserb 21 Oct 2007 @ 21:52

    never say never :P

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)