Sari la conținut

Facebook achizitioneaza WhatsApp

Daca nu te putem intrece te cumpar! Cam asa se poate traduce tranzactia facuta de catre facebook.

Bg3zOSACUAAhhxT

Cu toate ca au incercat tot felul de moduri sa-si adune cat mai multi useri alaturi, pe partea de chat mobil,  facebook-ul nu a reusit sa se ridica la nivelul WhatsApp si au decis sa-l cumpere pentru suma de 19 miliarde de dolari. Este una una din cea mai mare tranzactie care implica jucatori de pe internet.

Daca este sa ne uitam la raportul pret / utilizator, fiecare utilizator WhatsApp a costat peste 45$. Este o suma mare, este o suma mica?

Este mult, dar Facebook numai asa a reusit sa devina lider si pe partea de mobile chat.

Sa speram ca nu o sa vedem mari schimbari in aplicatie si o sa ramana asa cum ne-am obisnuit cu ea, ar fi pacat ca Facebook sa o strice si pe asta.

Interesant de retinut si cat de usor se poate schimba viata unui om atunci cand stie ce face si este respins de marile companii.

Fun fact: Fondatorul Whatsapp a incercat acum 4 ani sa se angajeze si la Twitter si la Facebook: http://techcrunch.com/2014/02/19/how-things-change/ 

[via Ionut Oprea]

 

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Mircea 20 Feb 2014 @ 14:53

    Nu-i chiar reala suma aia ! Vanzarea s-a facut contra unei sume de bani (nedezvaluita) si a unui procent de actiuni din compania care detine Facebookul

    Raspunde
  2. dad 20 Feb 2014 @ 17:35

    Eu o sa renunt la el cat de curand .Am avut o gramada de probleme cu el insa de cateva saptamani nu primesc notificari atunci cand cineva imi scrie,imi apar mesajele noi doar cand intru in aplicatie .

    Raspunde
  3. criserb 20 Feb 2014 @ 17:39

    @dad – nu ai notificari de la niciun contact sau de la unii? Este posibil sa le fi pus tu pe mute, stiu ca permite chestia asta.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)