Sari la conținut

Factura de la Tarom n-a mai venit

Update: Am mai insistat cu un email azi si am primit raspuns, aparent n-am fost eu atent, in 14 august se emiteau facturile din 26 iunie, nu 26 iulie :))) iar abia astazi, 8 septembrie se emit facturile din 20 iulie. Mai am puțin de asteptat. Motivul? Multe solicitări, si nu cred că sistemul nu face față ci doamnele care le scriu manual. Pentru că Tarom, companie de stat…

Acum mai bine de 2 săptămani vă ziceam că Tarom nu emite facturi decât la cerere și nu automat, trebuie să aștepti vreo 2 saptămani să îți vina factura, probabil completată manual, pentru o simpla cursă cu avionul. 

Ei bine, s-au dus 2 saptămâni de cand mi-a zis doamna de la Tarom ca în 14 august se emiteau facturile solicitate din 26 iulie și m-am gândit sa le dau mail să mai întreb și eu de factura mea. Vă dați seama, am făcut greșeala să merg cu Tarom și să plătesc cu cardul de firma, iar acum trebuie eu să-mi pun remindere pe telefon, să le dau emailuri și să insist pentru o factură amarată, doar ca să îmi fac și eu contabilitatea la timp. Nu știu cum e la stat, dar la privat ANAF-ul nu doarme.

N-am primit raspuns, pe semne că încă nu au ajuns la factura mea ori departamentul de scris facturi de mână e în concediu. Zilele trecute citeam că se apucă de restructurări domnul ministru Cuc, e clar, daca acum cu atâția oameni vin facturile cu 2 saptămâni întarziere (de fapt au trecut mai mult de 2), oare cât o să dureze dupa ce mai pleacă niște oameni de acolo? 

O simpla factură vreau și eu, pentru o cursă internă Cluj – București, să o bag în contabilitate la timp. Se poate, Tarom? Domnule Cuc, se aude?

Lupul

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)