Sari la conținut

Factura si garantia produselor de la eMAG

Acum vreo cateva zile vorbeam cu cineva si-mi spunea ca si-a primit produsele de la eMAG, cele comandate de Balck Friday, dar ca nu si-a primit factura si garantia. Ca vezi Doamne ce nasoli sunt aia, ca nu stiu sa trimta si ei un produs asa cum trebuie trimis.

I-am explicat atunci ca cei de la eMAG au anunta ca nu mai trimit factura prin colet, ca ea poate fi gasita in contul fiecarui. In felul asta incearca sa protejeze mediu, incearca sa faca ca lucrurile sa se intample mai repede si mai civilizat.

Din punctul meu de vedere este mult mai ok asa, ce rost are sa-ti umpli casa de facturi si de garanti cand le poti gasi oricand in contul tau.

Azi mi-am mai comandat o chestie de la ei si am gasit textul asta in mail, text pe care l-am mai vazut pana acum, pentru ca deh, citesc mailul de sus pana jos.

factura-si-garantie

Deci, cei care inca mai au probleme asta, sa-si verifice mailul si contul de la eMAG, o sa gaseasca acolo hartiile de care au asa mare nevoie. Le pot apoi printa sa le puna la dosar asa cum au fost obisnuiti pana acum.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. Emil 4 Dec 2013 @ 13:09

    De acord. Totuşi, mai puţin de acord cu garanțiile de doar 12 luni la unele produse. Din câte îmi aminteam, minimul legal e de 24.

    Raspunde
  2. rivi 4 Dec 2013 @ 16:11

    sincer nu stiam ca emag a facut treaba asta. la ultima comanda nici nu m-am prins ca n-am factura inauntru :) cu toate astea, nu vad care sa fie problema

    Raspunde
  3. criserb 4 Dec 2013 @ 16:42

    @rivi – am eu niste amici care se plangeau ca ei nu au garantia “sa o puna la dosar” :)

    @Emil – asa stiu si eu, ca este de 24 de luni, da’ eu la 12 luni nu am mai vazut de mult. La ce produse ai vazut garantie de 12 luni?

    Raspunde
  4. Emil 4 Dec 2013 @ 17:33

    Laptop Acer Aspire E1-571G luat la Black Friday. Bafta mea ca nu m-am uitat…

    Raspunde
  5. snick 4 Dec 2013 @ 21:41

    are dreptate omul..sunt chiar nasoli cei de la emag. eu am renuntat la serviciile lor dupa doua faze. ultima comanda cu plata in 6 rate si dupa o zi de incercari sa fac plata online ma pun sa platesc in 4 rate in showroom. nu este vorba de bani, dar la nivelul lor nu se face asa ceva. un coleg a comandat de balck friday in 22 noiembrie..nici acum nu a fost livrata comanda. pentru mine sunt niste gunoaie.

    Raspunde
  6. Emil 4 Dec 2013 @ 22:23

    Atentie, eu nu am spus asta. Este singura experienta nefericită pe care am avut-o cu eMAG de când cumpăr de la ei. Si le sunt client de pe vremea când aveau sediul in spatele pieței Domenii. Am spus doar ca am fost surprins de politica lor de garanții la Acer și că nu știu dacă este 100% cușer. Responsabil sunt eu că nu mi-am belit ochii mai cu spor.

    Raspunde
  7. cristian 5 Dec 2013 @ 00:01

    Daca nici pina acum nu stiti ca garantia tehnica – adica cea in care produsul se poate repara ca este in garantie – poate sa fie si de o luna daca asa e ea data de furnizor/producator, degeaba citit peste tot si sunteti toti invatati. Una e garantia tehnica si alta cea de conformitate care este obligatorie de 24 de luni.

    Eu nu tin cu ei – nicicum. Ma enerveaza foarte tare ca au cele mai mari preturi, au bani din strainatate din fonduri externe si cu credite cu rate mici si dobinzi mici si mai sunt si asociati cu asesoftul – de fapt sunt acelasi lucru si au preturi preferentiale. SI mai multe. Da sa fii asa fraier sa spui ca ai facut comanda acum 4 zile de BF si ca sunt gunoaie ca nu ti0-au tirmis coletul – esti fraier. Pai toti fraierii au stat 2 luni cu degetul pe click sa comande noaptea. Si normal ca de la 1000 sau cite ocmenzi or avea ei au ajuns la 1.000.000 sau cite or fii avut. Si cine sa mai faca fatza – ca nici mama lor nu putea. Sa coleteze, sa livreze sa urce in masina produsele, sa factureze si mai stie ce naiba. Si mai si scria la ei ca o sa dureze comanda 7 zile. Dar unul care freaca menta toata ziua vrea sa ii aduca emag cu elicopterul, special pentru el , mouseul de 5 ron la reducere.

    asta cu “noi respectam mediul” de fapt e o alta poveste de adormit copii. Pai trebuiau facturate, coletate, lipite, carata hirtia, imprimate, cumparata hirtie si toner de imprimanta.

    Dar serverele si mailurile stau asa in eter? ele nu consuma curent si chiar mai mult decit o hirtie? De oriciteori te uit pe mail la rahatul de factura se consuma curent la tine in casa, pe servere, racitoare de servere. Daca ai avea hirtie ce te costa? sa deschizi geamul sa bata soarele? Frectie. Voai sa faca ei reducere de hirtie si toner si au dat-o pe asta cu “noi protejam si suntem verzi”.

    Cel mai prost am cazut eu in toata afacerea asta ca ma enervez ca fraierul cind vad ca toti clarvazatorii care stau acasa isi dau cu presupusul si probabil 2-3 au muncit vreodata ceva in viata lor si li se pare ca li se cuvine orice…

    Raspunde
  8. Emil 5 Dec 2013 @ 17:06

    @Cristian: O, tu, mare bos (fără cel de-al doilea “s”, te-ei prinde tu de ce, la un moment dat) iartă-mi ignoranța de care, în nimicnicia mea, am dat dovadă. Nu aș vrea ca tu să continui să te enervezi ca fraierul. Îmi voi păstra întrebările și nelămuririle ale căror răspunsuri ar putea ajuta și alți ignoranți ca mine, le voi transforma în frustrări și le voi vomita în capul altora în momentul în care voi ajunge într-o poziție de autosuficiență apropiată de a ta. Nu am pretenția, mare bos, să te ajung.

    Sanătate!!

    (@Criserb – Îmi cer scuze, dar consider ca era necesara replica de mai sus, chiar daca este offtopic)

    Raspunde
  9. Mihai 3 Apr 2014 @ 11:13

    Am cumparat in data de 30.11.2013 o imprimanta Brother HL1110 E. Mi s-a comunicat la telefon ca imprimanta respectiva poate fi echipata cu toner cu o capacitate de 1000 de pagini si de asemenea cu capacitatea de 10000 de pagini. Ulterior dupa ce s-a terminat tonerul, dupa cateva sute de pagini, am solicitat in cadrul magazinului Emag Cluj un inlocuitor. Consultantul de acolo mi-a spus ca probabil imprimanta a fost echipata cu tonerul mai mic si ca putem comanda tonerul de 10000 de pagini fara nici o problema. Nu am comandat atunci, dar am fost ulterior la magazinul din Cluj pentru a cumpara toner, dar cei de acolo mi-au spus ca nu exista toner de 10000 de pagini. Daca as fi avut informatiile corecte despre imprimanta as fi ales un alt model. Dupa verificari asupra reclamatiei mele, am primit urmatorul mesaj. “Buna ziua,
    Ne cerem scuze pentru informatiile eronat prezentate si va asiguram ca eMAG este o companie care isi propune sa sustina un parteneriat a carui valoare se bazeaza pe respectul fata de clientii sai .
    Echipa eMAG va multumeste pentru timpul acordat si va sta permanent la dispozitie pentru orice solicitare legata de serviciile noastre.” Sunt niste gunoaie si nu o sa mai cumpar niciodata de la ei.

    Raspunde
  10. Denis 17 Dec 2014 @ 11:53

    Eu am renuntat la comanda din multe multe motive…totusi dupa 2 saptamani am primit factura si bonul fiscal pe e-mail in care imi spune ca am platit:))) pot spune si eu ca ei, am platit dar nu am produsele..ce facem acum??:))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)