Sari la conținut

Fashion days e din ce in ce mai naspa

fashiondays

E foarte posibil sa fi auzit si voi de fashiondays.ro E un site ce are tot felul de promotii. Noi am cumparat destul de multe chestii de la ei pentru ca aveau preturi bune.

Singurul inconvenient era timpul de livrare dar na, iti spuneau oamenii de la inceput ca produsul vine in cca 4 saptamani, asa ca stiai. Vroiai sa iei ceva bine, nu, nu.

Eh in ultimul timp, au cam dat chics cu toate comenzile ce le-am facut acolo.

Am comandat un ceas pentru un prieten. Stiam ca urmeaza ziua lui, asa ca am comandat din timp, cu o luna inainte de eveniment. In cat timp credeti ca a venit produsul? La o luna dupa ziua prietenului. A fost cam penibil sa-i dam cadoul asa tarziu dar na, asta e. De acum stim si nu mai comandam de la fashion days.

Ella, nasa, si-a comandat o geaca de piele, ceva de toamna. Acum vreo 2 luni de zile, inca nu a ajuns nici acum produsul. Credeti ca mai are nevoie de o geaca de piele acum cand o sa vina zapada? Eu nu…

Si pe langa asta mai avem o multime de produse comandate. Nici nu mai stim exact ce am comandat, asa de mult timp a trecut de atunci…

Au fost ok in trecut, dar asa cum se intampla cu orice chestie care merge bine la noi, merge pana isi face un nume, pana lumea prinde incredere in respectivul site. Apoi… ce mai conteaza, fraierii o sa cumpere in continuare. Ei bine nu, eu m-am saturat de ei…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. AdrianG 8 Nov 2011 @ 12:46

    Eu nu as mai plati un produs daca a intarziat atat. Adica daca eu imi cumpar bermude si ei le livreaza cand sunt 10 grade afara, mersi, mai bine lasa.

    Raspunde
  2. Ramona 8 Nov 2011 @ 13:44

    cred ca depinde de firma de curierat. Si eu am comandat ceva pe un site si in loc de Splaiul Independentei au nimerit prin Buftea, unde ar fi ..Str.Independentei. Asta o data..dar cand si a doua oara m-au sunat tot din Buftea..am anulat comanda,de nervi.

    Raspunde
  3. criserb 8 Nov 2011 @ 13:51

    @Ramona – eu nu vorbesc de un X site, eu vb strict de fashiondays.ro :) Nu erau probleme de curierat, erau problemele lor interne…

    Raspunde
  4. octavian 8 Nov 2011 @ 16:24

    hai frate, vb serios? tu iti permiti sa cumperi haine de acolo? ai bani prietene…

    Raspunde
  5. valer 8 Nov 2011 @ 22:44

    te poti uitate la ce produse ai comandat si cand pe contul tau….bine spui si eu am asteptat dupa un ceas de la inceputul lui Septembrie si acum de 1 saptamana a ajuns… si am mai comandat ceva in septembrie si azi primesc mail ca acel produs nu a fost trimis de furnizor ( si am platit si in avans produsul online ) acum sa vad in cat timp imi vor vira banii inapoi….

    Raspunde
  6. criserb 9 Nov 2011 @ 00:05

    @valer – stiu ca ma pot uita, dar Dana are cont si mi-a fost lene sa ma loghez :)

    Raspunde
  7. anca 11 Nov 2011 @ 10:50

    Foarte adevarat. Am comandat si eu de la ei pe la inceput si mi se pareau extraordinar de profesionisti. Dar nu au reusit sa tina pasul cu propria lor afacere.. Sunt depasiti de situatie si e pacat pentru ca se autodistrug :) E pacat si pentru noi pentru ca aveau niste reduceri foarte avantajoase.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)