Sari la conținut

Dr. Conrad Murray a fost gasit vinovat pentru moartea lui Michael Jackson

michael jacksonDr. Conrad Murray, Michael Jackson’s personal physician, was found guilty of involuntary manslaughter in the singer’s death. Murray will face a maximum sentence of four years in a state prison as well as a minimum sentence of probation.

The 58-year-old cardiologist may also now lose his medical license in addition to his already-suspended right to practice.

Continuarea aici.

Sa fim seriosi, dupa mine omul asta nu are nici o vina. Michael (chiar daca era un super artist) prea intreg la cap nu era. Sa ne aducem aminte ca s-a transformat singur din negru in alb? Ce om sanatos la cap ar face asa ceva?

Va mai aduceti aminte cum arata acum 20 de ani si cum arata inainte sa moara? Era alt om, era desfigurat, si toate astea din cauza chinurilor la care s-a supus singur.

La fel si cu finalul lui, a vrut sa bage pastile in el ca asa a vrut el, daca i-a dat sau nu doctorul Conrad Murray nu prea conta. Nu i le dadea el, ii dadea altul. Va dati seama ca la banii si celebritatea lui Michael se gasea altul care sa i le dea.

Eu sunt convins ca si-a administrat singur doza mortala. Langa el, mai mult ca sigur, stateau cei mai buni medici. Aia nu gresesc chiar asa…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. Cimil Cosmin 8 Nov 2011 @ 00:10

    Tot timpul se sapă după vinovați la ”ăștia mari”, că nah, mai o promovare, mai un ban în plus… :)
    Oricum, dacă ar fi să îl descriu pe MJ în două cuvinte, acestea ar fi: artist și dobitoc. Oricum, el și-a făcut-o cu mâna lui.

    Raspunde
  2. Cimil Cosmin 8 Nov 2011 @ 00:13

    Scuză-mă pentru repetarea de mai sus, dar se simte deja că e ora 12:10 am. (:|

    Raspunde
  3. criserb 8 Nov 2011 @ 00:16

    @Cosmin – relax, nici nu am vazut-o :P

    Raspunde
  4. mircea 8 Nov 2011 @ 00:27

    mj doar talent (mare talent in dans), in rest cum s-ar spune la noi, un cretin, un inadaptat pentru societate, redus mintal. sorry pentru fanii lui dar asta e parerea mea despre mj.

    Raspunde
  5. tomkat 8 Nov 2011 @ 05:24

    hai zi mirceo,chiar asa?te cam pricepi la toate…de la concurat cu austriecii aia de montau chestii in 10 minute pana la dans si cantat…….

    Raspunde
  6. mircea 8 Nov 2011 @ 11:14

    @tomkat – chiar asa! nu stiu la ce nu ma pricep! ai vreo problema cu asta?
    daca tie ” asta e parerea mea” iti suna ca si venita din partea unui cunoscator, atunci ma pricep si la dans!

    Raspunde
  7. Jonny 8 Nov 2011 @ 12:11

    patients with the disease often become very self-conscious and depressed
    http://www.nytimes.com/1993/02/13/us/doctor-says-michael-jackson-has-a-skin-disease.html

    Raspunde
  8. looloo 8 Nov 2011 @ 14:40

    Ce usor e sa ne dam toti cu parerea…
    Pe langa faptul ca mai toate problemele psihice ale lui MJ au scuze perfect valabile, ca aia cu albitul pielii e, f probabil, efectul unei boli, mi se pare f corect sa platesti daca accepti si tu, la randul tau, sa profiti de un om cu probleme si sa-l indopi cu ce-ti cere doar pt bani.
    Da, nu e singurul care a facut-o, dar a avut ghinionul ca de mana lui sa moara. Faptul ca restul profitorilor nu primesc nicio pedeapsa nu inseamna ca el nu o merita :)

    Raspunde
  9. vlad 8 Nov 2011 @ 22:41

    vezi,daca tot ne plangem de amatorismul din tara asta,ma plang si eu de amatorismul de pe blogul tau (stiu ca e personal si nu sunt obligat sa citesc)…MJ nu s-a transformat in alb, a suferit de Vitiligo….wikipedia:”Michael Jackson two years after he was diagnosed with vitiligo universalis”…http://en.wikipedia.org/wiki/Vitiligo …mai multe informatii, nu barfe

    Raspunde
  10. mircea 10 Nov 2011 @ 00:30

    @vlad – lasa-o balta, vitilingo are Cornel Dinu, MJ a avut piticei pe creier. pete pe corp nu inseamna 100% alb din negru.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)