Sari la conținut

Femeia conduce

Am preluat acest post de la Seby, chiar nu suport nesimtitii, cei care blocheaza masinile, parcarile, drumurile PUBLICE, cititi poate ati trecut si voi prin asa ceva.

B69VPX_thumb

Te trezesti dimineata (azi, 05.10.2009 ) si vezi ca esti in mare intarziere. Iti anunti seful ca vei intarzia si te apuci de spalat, mancat si imbracat. Iesi pe usa, ajungi la masina si observi ca nu poti sa iesi din parcare pentru ca un Suzuki Swift cu numarul de inmatriculare … 69 VSX blocheaza calea de iesire din parcare a opt masini, printre care si cea a subsemnatului. Pana aici nimic neobisnuit. Locuiesc intr-o zona in care daca lasi masina la bulevard, ti-o ridica iar in spatele blocurilor unde multi au inceput sa parcheze ziua, se blocheaza des masinile, lasand un telefon de contact in geam pentru a putea fi chemat in cazul in care cel pe care l-ai blocat sa poata pleca. Masina cu pricina, tot ce avea in geam era un colant pe care scria ” femeia conduce “…

Lovesc rotile masinii in speranta ca aceasta e echipata cu alarma….. nimic. Ma duc la toti portarii de bloc si ii intreb despre masina… nimeni nu stia nimic. Sun la politie, politie care ma indruma catre politia comunitara. Trecuse deja o ora jumate si “femeia conduce” nu era de gasit. La aproximativ 20 de minute de la apelul catre politia comunitara, isi face aparitia un echipaj. Vine, constata, anunta dispeceratul, dupa care timp de inca doua ore, nu face altceva decat sa asiste la disperarea mea de a gasi proprietarul acestei masini. Intre timp isi fac aparitia si alti “blocati” de “femeia conduce”.

Aflam numele proprietarului si adresa. Sunam la informatii Romtelecom, si cum altfel sa fie numarul acestei persoane decat NELISTAT. Imi vine ideea sa sun la service-ul ale carui placute de numere erau pe masina. Dupa alte 15 minute de lamuriri si rugaminti, verifica masina, si imi comunica numarul de telefon al unei persoane de contact.
Respiram usurati ca am scapat. TEAPA, deoarece nu e numarul soferitei care ” conduce ” ci al mamei acesteia.

Cu nervi in glas, o rugam sa ne dea numarul fiicei pentru a putea sa ne vedem de restul treburilor din aceasta zi. Aceasta refuza si ne spune ca o contacteaza dansa. Mai stam 15 minute… nimic. Revenim cu un telefon la mama ” femeii ce conduce ” care ne spune foarte calma, ca nu da de fiica dansei. O rugam inca o data sa ne dea numarul ei…refuza… spune ca mai insista dansa iar eu o rog sa ii dea un sms macar daca nu reuseste sa o prinda. Dupa inca 30 de minute, revenim la doamna mama a “femeii ce conduce” si o imploram sa ne spuna unde lucreaza femeia care conduce. In sfarsit un raspuns pozitiv… Ne spune ca lucreaza la Sanoma Hearst Romania…firma ce are sediul la aproximativ 500 de metrii de “locul de parcare” cu pricina. O intreb, dar cum se numeste fiica dumneavoastra, ca sa stiu pe cine caut…. Dupa ezitari de cateva secunde, femeia imi raspunde; IOANA VULPESCU.

Cu toti asii in maneca, pornim la “atac” catre firma mai sus mentionata, care subliniez ca nu are nici o vina ca o angajata a ei este total dezorientata cand ” conduce”, probabil ca este la fel de aiurita si la munca, dar ma limitez sa spun doar, probabil….ca doar femeia conduce nu ?! Si are si grija sa mentioneze asta lipidu-si stickere pe masina( la modul…femeie la volan dar in viata de dincolo de el sunt sefa…alta intepata de functia pe care o detine…)… Sunam, intram in legatura cu o operatoare…ii spunem despre ce este vorba… Ghinion, doamna VULPESCU IOANA este intr-un meeting….

Ciudat, dar imi reapare in glas nervozitatea…nici eu nu inteleg de ce, doar pazeam masina doamnei IOANA VULPESCU de vreo 3 ore si ceva !!!!!… O rog sa dea de dansa si sa-i transmita ca noi stam ca prostii langa minunata masina in care “femeia conduce”. Nu se intampla nimic timp de 20 de minute si revenim cu un telefon. ” A plecat spre dumneavoastra un coleg cu cheia de la masina, dar nu stim unde este parcata….”. Incredibil nu ? :) acum ma si umfla rasul…. Ii spun doamnei de la telefon sa mi-l dea pe coleg sa ii explic. Intr-un final, dupa 4 ore de pazit Suzuki Swift cu numarul de inmatriculare B 69 VPX, pe care banuiesc ca doamna IOANA VULPESCU l-a parcat acolo, suntem liberi sa plecam si noi la intalnirile noastre, la job-urile noastre…

Dragi prieteni sau voi ce cititi aceasta intamplare, ganditi-va ca in astfel de situatii cand o presupusa IOANA VULPESCU va bloca masina dumneavoastra si inca 7 pe langa ea, singura scapare este munca de detectiv, deoarece politia nu misca un deget. Practic cineva va sechestreaza masina pe perioada nedeterminata, si politia nu poate face nimic altceva in afara faptului ca asista la nervii dumneavoastra si eventual va afla proprieterul si adresa..

Pentru ca pe doamna IOANA VULPESCU nu am avut placerea sa o cunosc face to face, am dat un search pe google, si i-am aflat si adresa de e-mail. Sunteti inclusa printre cei 700 de destinatari stimata doamna iar pe ceilalti ii rog sa il trimita la toata lista de contacte, asa cum am facut si eu, sa va stie o tara intreaga si nu numai ca dumneavoastra conduceti…. Poate pe viitor nu veti mai avea atata indolenta si lipsa de bun simt, sa sechestrati 8 masini fara sa va pese decat de intalnirile dumneavoastra.
Fara gram de stima pentru IOANA VULPESCU dar cu deosebita stima pentru restul cititorilor.

Si nu uitati, “femeia conduce’…. asta este foarte in regula…. cand IOANA VULPESCU
conduce este o problema….

P.S. Acest mail este venit ca o “razbunare” impotriva nesimtrii unora. Ne puteam “razbuna” si pe masina cu oua, rosii sau alte mirodenii dar masina NU are nici o vina ca este parcata de Femeia Care Conduce…..proooooooooooooooost .

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
13 comentarii
  1. mariana 7 Oct 2009 @ 10:13

    saaraca!

    Raspunde
  2. Inna 7 Oct 2009 @ 11:12

    Eu am gasit si numarul de telefon, nu stiu daca te mai intereseaza …:-?

    Raspunde
  3. criserb 7 Oct 2009 @ 11:17

    Nu ma intereseaza dar cine stie, ar fi bun pe viitor cand mai blocheaza pe cineva :)

    Raspunde
  4. Vali 7 Oct 2009 @ 11:52

    Din poza asta chiar nu reiese ca a blocat pe cineva… (a nu se intelege ca tin cu “femeia conduce”)
    i s-a intamplat cuiva apropiat tie sau e doar o poveste luata de pe net?
    Spor!

    Raspunde
  5. criserb 7 Oct 2009 @ 12:23

    Nu, e o “poveste de pe net” dar la fel am patit si eu. Nu am stat 4 ore sa apara peroana dar o ora tot am stat, si nu e de loc placut :(

    Raspunde
  6. ionut_d 7 Oct 2009 @ 13:19

    Eu am stat 30 de minute doar pentru un dobitoc cu un Tico “tunat” si am crezut ca imi plesneste o vena de nervi, la 4 ore cred ca ajungeam totusi in a-i lasa mesaje de “dragoste” cu cheia pe masina. Cand buzunarul se goleste la tinichigerie cred ca se va gandi de 2 ori inainte de a bloca o intreaga parcare.

    Recunosc, si eu blochez la randu-mi, dar eu am numarul de telefon printat citet pe un sfert de coala A4 postat in parbriz tot timpul.

    Raspunde
  7. sip 7 Oct 2009 @ 19:13

    Am stat si eu 15 minute blocat de 5 autocare in Maria Worth (Austria). Parcasem eu gresit, in parcarea de autocare :d

    Raspunde
  8. raca 8 Oct 2009 @ 01:16

    Eu raman blocat frecvent. Sunt multi destepti care parcheaza la limita, nu-si dau seama ca unii o avem mai lunga (… masina) :(.

    Raspunde
  9. criserb 8 Oct 2009 @ 08:35

    @raca – vezi ma, nu e neaparat un avantaj daca o ai mai mare :P

    Raspunde
  10. andecko 9 Oct 2009 @ 17:31

    @ Vali – Sunt mai multe poze! eu am primit mail-ul. din restul pozelor se vede clar: ea a ”parcat” chiar in mijlocul drumului de acces intre randurile de masini.
    @ Mariana – De ce saraca? Stiu ca femeile se sustin reciproc, chiar si cand gresesc… dar tipa asta a comis-o! Chiar i-a blocat pe oamenii aceia timp de 4 ore! Daca are impresii de mare ‘feminista’, sa invete sa conduca si sa parcheze corect, nederanjand pe nimeni – asta in primul rand!
    @ Ionut_d – si i-ai spus ceva tipului cu Tico ‘detunat’, sau l-ai lasat sa plece pur si simplu?

    Raspunde
  11. anomim 5 Nov 2009 @ 16:21

    Ioana Vulpescu 0749 201 272

    distractie placuta :)

    Raspunde
  12. criserb 5 Nov 2009 @ 16:46

    Sa inteleg ca nu prea o inghiti anonimule ;)

    Raspunde
  13. mariana 5 Nov 2009 @ 23:38

    @ andeko Pentru ca mie imi este sincer, mila, fata de astfel de oameni, neintelesi;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)