Sari la conținut

Fetele sunt mai dezordonate

girl03

Ma uitam la pozele astea si mi-am adus aminte de un subiect despre care vroiam sa scriu de ceva vreme. Despre dezordine si in special despre fete.

girl25

girl05

girl07

girl11

girl24

girl26

girl60

De-a lungul timpului am fost prin multe si diverse camere ce apartineau fetelor si pot sa va zic ca imaginile de mai sus nu sunt exceptii. N-am putut sa le inteleg niciodata pe dezordonate si cum pot sa creeze o asa discrepanta intre felul in care arata ele si felul cum arata camera lor.

Cand le intalnesti prima data pe strada, in club sau la munca par niste fiinte atente cu tot ceea ce le inconjoara. Rimelul e perfect, fondul de ten e la locul lui, nici prea mult nici prea putin, unghiile aranjate, hainele asortate cu grija (si calcate), tot ceea ce vezi la/pe ele este ales cu atentie maxima.

Dupa ce le cunosti mai bine si ajungi (din intamplare) in camerele lor, iti vine sa te iei cu mainile de cap. Ceea ce vezi acolo e de speriat.

Haine aruncate peste tot (aici incluzand in unele cazuri si lenjeria intima), farfurii cu mancare pe jos, cotoare de mere sub pat, farduri aruncate peste tot… ce sa mai… la ghena e mai ordine decat in unele camere de fete (adevarat ca la ghena pute).

Eu nu le pot intelege, nu pot intelege cum tu arati ca scoasa din cutie, iar camera ta arata ca dupa cutremurul din Japonia.

Nu va deranjeaza fetelor, dezordinea, jegul, lucurile aruncate?

Asa cum am zis, am fost in multe camere apartinand sexului frumos iar in foarte multe cazuri pozele de mai sus sunt reprezentative pentru o ingrijorator de mare parte din fete. Cum e posibil? Voua nu va e jena sa traiti in mizeria aia?

E adevarat ca am vazut lucrui asemanatoare si la baieti dar parca nu asa. As putea sa zic cu mana pe inima ca in mare, voi fetele suntei mult mai imprastiate ca noi cu toate ca noi suntem cei priviti a fi dezordonati…

Imi e greu sa inteleg lucrurile astea, dar poate imi dati voi niste argumente, poate ma faceti sa inteleg.

P.S. Sa nu ma intelegeti gresit, nu generalizez dar asta e impresia pe care mi-ati lasat-o mie. Sa fi fost eu oare un ghinionist?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
21 comentarii
  1. Tudor 12 Apr 2011 @ 00:09

    Fetele cand se axeaza pe o anumite treaba, cum ar fi aranjatul si machiatul si imbracatul, nu mai conteaza ce e in jurul lor, ele vor doar sa’si atinga scopul. Daca mananca, mananca, si’au facut treaba, nu conteaza prin ce mijloace, nu le mai intereseaza unde pun farfuria sau resturile, conteaza doar ca si’au atins scopul. asa procedeaza in orice domeniu. Si in trafic, nu conteaza cum au parcat, nu conteaza ca incurca lumea, conteaza ca ea si’a atins scopul si a parcat ! nu conteaza cum, dar a facut’o ! asa e si in camera. exact acelasi lucru. Presupun ca nu le intereseaza, sau nu le pasa de mediul care le inconjoara. sau mai stiu eu le trece prin cap cand lasa dezastrul asta dupa ele… :))

    Raspunde
  2. Gerhald 12 Apr 2011 @ 06:56

    Eu stiu si cativa burlaci cu apartamente asemanatoare. E drept ca diferenta suprema dintre burlaci si fete consta in numarul hainelor de culoare roz, ca in rest totul e la fel. :))

    Raspunde
  3. Cristina 12 Apr 2011 @ 09:13

    hai domne! nu ai inteles tu cum trebuie. ideea e ca e o dezordine organizata. am avut si eu o perioada asa in liceu (exceptand resturile de mancare… astea sunt chiar scarboase ca atrag gandacii) si oricat de aruncate si intortocheate erau hainele si cosmeticele mele, in orice moment puteam sa iti gasesc orice :)) dupa cum ziceam, dezordine organizata. :)) oricum, turbez acum daca totul nu e aranjat la milimetru, asa ca probabil este o faza trecatoare a adolescentelor. nu cred ca ai sa vezi asa ceva la o femeie de 30-40 de ani… cel putin nu prea des :))

    Raspunde
  4. mircea 12 Apr 2011 @ 09:21

    eu le inteleg// sunt poate mai dezordonat decat ele// si mai ales nu suport sa se faca ordine in dezordinea mea// nu imi mai gasesc nimic :P // imi place in dezordinea mea :D

    Raspunde
  5. SIP 12 Apr 2011 @ 09:43

    Eu cred ca tine de educatie, de ce-au vazut la ele acasa !
    E parerea mea !

    Raspunde
  6. Mihai Baboi 12 Apr 2011 @ 10:43

    Nu stiu daca e chiar asa. Am fost si prin camine de fete si de baieti. Depinde mult de la un individ la altul. Eu n-am putut sa fac o statistica in urma careia sa spun cine e mai dezordonat, fetele sau baietii. Poate nu am “umblat” suficient :P

    Raspunde
  7. alinaelenatl 12 Apr 2011 @ 13:07

    nu este de educatie SIP, la mama acasa cand eram aveam haine asezate la dunga, pe culori, pe sortimente tricouri,camasi,blugi,etc, insa dupa liceu, la facultate a fost un dezmat total,iar acum la casa mea, mi-am facut un dresing numai pentru mine de 2,3 m ca sa pot sa le organizez, sa le vad si sa le port pe toate.caci de aici incepe dezarstrul, cautand in toate ,rascolesti….si daca ai 5 tricori albe modele diferite….
    femeile sunt dezordonate in sifonier pentru ca au prea multe haine si spatiul nu e compartimentat cum trebuie.
    pe noi femeile nu cred ne ajuta rafturile pentru ca nu mai reusim sa vedem ce haine avem, de aceea eu mi-am organizat totul pe umerase si uite asa e ordine , port toate haine pe care le am, iar cand mai vine inspectia ( mama) e mandra de mine:)

    Raspunde
  8. maddy 12 Apr 2011 @ 13:18

    fetele nu`s dezordonate, au prea multe lucruri intr`un spatiu prea mic!

    Raspunde
  9. Nistor Mihaela 12 Apr 2011 @ 14:09

    Femeile au mult mai multe lucruri decat au barbatii, pe langa haine, sunt accestoriile, cosmeticele…
    Nu cred ca femeile sunt mai dezordonate decat barbatii, cred ca suntem in proportie de 50%. Dupa un barbat aduna o femeie, dupa o femeie…nimeni, poate de aceea la barbati e mai ordonat decat la femei.

    Raspunde
  10. criserb 12 Apr 2011 @ 15:18

    @maddy – Pai de ce-si mai cumpara daca nu au loc? Sau de ce nu renunta la chestiile care nu le mai poarta?

    @Nistor Mihaela – Eu strang singur dupa mine :) Iar chestia ca au mai multe lucruri e de inteles dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa le puna la loc ;)

    Raspunde
  11. LiaLia 12 Apr 2011 @ 17:14

    Hello! Ma bucur ca Nina m-a adus la tine in vizita, chiar daca pe un subiect care nu ne face cinste multor femei. Eu mă recunosc în treaba cu hainele aruncate peste tot, carti, hartii, dar da, e o anumită dezordine organizată :D Nu e o scuza, stiu :( Si poate nici faptul ca am loc putin pentru lucruri multe, trezit foarte devreme dimineata cand parca nimic nu e la indemana (si nu, nici daca sunt puse frumos in dulap tot nu am ochii mai limpezi). Intotdeauna am fost mai atenta sa nu fac multa dezordine cand am locuit cu cineva. Dar la treaba cu resturi de mancare si farfurii si ambalaje de pizza pe sub pat … hmm, aici sincera sa fiu am vazut treaba asta mult mai des la barbati decat la femei. Eu am o problema cu ficatul si fierea si nu suport mirosurile dubioase, asa ca in ciuda zecilor de haine aruncate peste tot, nu am lasat niciodata o farfurie murdara sau un rest de mancare mai mult de cateva ore.

    Raspunde
  12. Amzis 12 Apr 2011 @ 17:18

    faleeeeu ce e acolo. ai dreptate,in 80 la suta din camere , asa gasesti :p

    Raspunde
  13. maddy 12 Apr 2011 @ 17:46

    glumeam cu afirmatia anterioara. varsta e un factor important, fetele din poze (aceleasi poze le`am vazut si pe acidcow) sunt adolescente. cand eram de varsta lor era dezordine la mine in camera si in dulap. curat, dar dezordonat, pentru ca nu ma interesa.
    dupa ce cresti iti vine mintea la cap si pui lucrurile la locul lor. la 16-17 ani le arunci care pe unde.

    Raspunde
  14. alin 12 Apr 2011 @ 18:03

    OOOO ce frumos :( . Situatii de genul asta am intalnit extrem de multe dar cu autoturismele de femei. Vreo 8 ani am lucrat in service. Cele mai imputite maisini care veneau erau ale arabilor, ale chinezilor si ale femeilor de la Danone. Daca nu stiti Danone reprezinta ceva curat si alb adica laptele. Masinile de la aceasta firma conduse de femei erau cele mai jegoase. A trebuit sa ne plangem la seful de parc auto de la Danone ca sa le faca pe fapturile alea sa-si spele masinile la interior. Efectiv nu puteai intra in ele. Putea de iti rupea nasul. Asta pe langa o dezordine de pliante si tot felul de hartii aruncate aiurea.

    Raspunde
  15. Gloria 12 Apr 2011 @ 18:16

    Uite de ce m-am mutat eu cu 3 baieti :) Ce ordine si curatenie e in toata casa, nu-ti pot explica :D
    Si asta dupa 4 ani de stat in camine de fete, unde era dezastruuuuuu
    Mult mai rau decat in pozele pe care le-ai pus tu.

    In cateva poze e chiar ordine, doar ca sunt foarte multe chestii si de aia pare dezordonat.

    Asta e marea problema la fete: au multe chestii, mult mai multe decat baietii si e mai greu de pus tot la loc. Cand te mai si grabesti si trebuie sa te imbraci cu ceva si nu stii cu ce si incerci si schimbi si etc…devine haotic in jur.

    Si fazele se repeta si devine din ce in ce mai haos…:)
    da ai mare dreptate

    Raspunde
  16. alinaelenatl 12 Apr 2011 @ 18:26

    :)))alin vreau sa iti dau dreptate ,am contracte de prestari servicii respectiv spalat auto,cu mai multe firma de distributie si toate masinile sunt imputiteeeeeeeeeeeeeeeeeee
    aici vina este si a sefilor care le ofera angajatilor doar o spalare pe saptamana sau mai rau pe luna dar si a mizeriei din capul angajatilor,eu nu pot sa imi dau seama cum poti trai asa…in propria mizerie,scrum, mucuri de tigara, aoleuuuuuu …..romanul e parfumat peste transpiratie, sau majoritatea dintre ei asa procedeaza:(

    Raspunde
  17. criserb 12 Apr 2011 @ 21:35

    @LiaLia – Welcome here :) No vezi ca am avut dreptate, nu am zis ca nu veti motivele voastre sa fiti imprastiate dar nu prea am putut sa inteleg de ce. Cand va vede omul pe strada sunteti ca scoase din cutie iar cand intra la voi in “cutie” e… un contrast prea mare.

    Eu cred ca omul daca e ordonat trebuie sa fie din toate punctele de vedere, nu doar acolo “unde sa vede”

    Oricum, o bila alba de la mine ca ai recunoscut. Foarte putine femei sunt capabile de asa ceva ;)

    @Amzis – Speram sa fiu contrazis, dar asa cum am zis eu asa am patit… cand intram in camerele lor… de nedescris peisajul. Repet, e adevarat si in cazul baietilor dar na, parca nu chiar asa.

    @maddy – Te-ai facut mare sa inteleg? :)

    @Alin – La masini nu m-am gandit dar ai dreptate. Aveam o prietena care atunca in spatele scaunelor pungile de la Mac… era plin de hamburger pe acolo.

    @Gloria – Sa intele ca e mai bine cu 3 baieti decat cu 3 fete :P

    @alinaelenatl – Esti culmea, dupa ce ca le da masina, benzina sa le mai si spele masina… cati nu si-ar dori o masia de la firma si ar face ei curatenie cu manuta lor?

    Raspunde
  18. Tudor 13 Apr 2011 @ 02:43

    @alinaelenatl, ce ? Eu imi spal masina o data la luna sau la o luna jumate. Asta nu inseamna ca e jegos in interior. poti sa intretii curatenia interiorului. Ca sa ai o masina ingrijita ( interior ma refer ) nu trebuie sa o duci la curatat saptamanal. Trebuie doar sa ai putina grija, ca pan la urma iti petreci un timp in masina aia, nu mi’ar convenii ca timpul ala, oricare ar fi el, sa mi’l petrec in jeg si putoare.

    Raspunde
  19. Oana 21 Apr 2011 @ 21:49

    Wow, si eu credeam ca eu sunt dezordonata. Pozele astea le va vedea si maica-mea, clar :))).

    Raspunde
  20. ioana 8 Dec 2011 @ 22:22

    Eu recunosc ca sunt dezordonata,nu imi place da fac ce fac si dimineata arata casa ca dupa razboi dupa fac pe la 13 curatenie si in jumate de ora arata ok(dupa parerea mea) curatenie generala fac de 2 ori pe an si cosmetice am in totae dulapurile si hainele le inghesuiesc peste tot(am o garsoniera)pantofii e de groaza cu ei ,eu cred ca problema feteleor e ca noi cumparam mereu dar de aruncat nu aruncam si cand sunt prea multe se face foarte repede dezordine in fiecare dimineata cand ma imbrac ma imbrac in 3 tinute pana imi aleg una si scot multe haine din dulap pe pat si cum ma grabesc mereu acolo raman pana vin acasa.poate o sa-mi revin si eu dar nuj cand .

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)