Sari la conținut

Pufosenia

Filmuletul de mai jos i-l dedic unui bun prieten, se stie el ;)

Trebuie sa recunosc ca RObotzii nu au fost pe placul meu de la inceput. Probabil n-am avut eu dispozitia necesara cand am vazut primul episod si nu s-au lipit de sufletul meu dar, zilele trecute am avut rabdare sa vad cateva episoade.

Recunosc ca am gresit, RObotzii chiar sunt misto si acum imi plac maxim. Vreau sa-i felicit pe aceasta cale pe baietii de la creativemonkeyz.com pentru realizarea lor si la cat mai multe episoade le doresc.

Am sa incerc sa va arat cele mai bune episoade scoase pana acum si sa va tin la curent cu cele noi asa cum i-am promis fanului meu Florin :P

P.S. Octavian, fa rost de 2 minute libere sa-l vezi, chiar merita. Stiu ca nici tie nu-ti placeau, dar crede-ma, merita ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. Iulian 12 Apr 2011 @ 01:39

    Nu vreau sa fiu rautacios, dar daca tot iti place asa mult, ca si mie de altfel, de ce nu faci embed la filmuletele lor? Si nu copiile de pe youtube…

    Raspunde
  2. Gerhald 12 Apr 2011 @ 06:48

    Eu chiar sper ca Robotzi sa devina un serial de animatie cu cat mai multe episoade si sezoane, precum South Park sau Family Guy. Evident, in cazul asta e si problema locului de difuzare al Robotzilor si a numarului de minute pe care il au episoadele in prezent.

    Raspunde
  3. criserb 12 Apr 2011 @ 08:46

    @Iulian – Am cautat o gramada cum sa embed-uiesc direct filmuletele de pe siteul lor dar nu am reusit. Ma poti ajuta tu?

    Apoi am cautat pe youtube si am embed-uit clipul postat de RobotiiTV, in prima faza am crezut ca canalul lor, acum dupa ce mi-ai spus tu ca nu e ok imi dau seama ca nu e canalul celor de la Ceative Monkeys pentru ca sunt prea putine video-uri acolo…

    Imi poti spune tu de unde embediuiesc filmuletele lor?

    Raspunde
  4. pitikut 12 Apr 2011 @ 10:35

    Cei de la Creative Mokeys si-au inchis cannalul de pe youtube dedicat robotilor pt ca il copia prea multa lume sa il puna fiecare pe unde cum ii venea bine.Au scris si la ei pe site un articol despre treaba asta.

    Raspunde
  5. Iulian 12 Apr 2011 @ 11:14

    A vorbit gura fara mine, nu merge embed, ca sunt private videourile. Chestia e ca a fost scandal pe youtube, de aia s-au si mutat de acolo, ca toata lumea le lua videourile, prin copie, si nu prin embed. Deci momentan fara probleme cred ca link la video e cel mai sigur.

    Raspunde
  6. mo 12 Apr 2011 @ 11:43

    serb, unul dintre robotii astia se numeste MO?

    Raspunde
  7. criserb 12 Apr 2011 @ 11:53

    Yep, MO :P

    Raspunde
  8. Mihai Voiculescu 13 Apr 2011 @ 00:01

    Cel mai reusit de pana acum.

    Ce inseamna MO ? ca FOCA stiu :)

    Raspunde
  9. OZ 15 Apr 2011 @ 08:41

    Auzi tu! pufoshenia:)))

    Raspunde
  10. mo 11 May 2011 @ 18:21

    @mihai voiculescu,
    mediocru ordinar!!!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)