Sari la conținut

Fetelor, ce căutați în mașinile unor iresponsabili?

Am dat de materialul de mai jos pe ProTV și voiam să vă atrag atenția asupra unor aspecte. Priviți pentru început materialul.

Tineri teribiliști sunt peste tot, am fost și eu ai fost și tu. Cu toții am făcut chestii care, acum la o altă vârstă, le privim ca pe niște tâmpenii.

Sunt lucruri care ar fi bine să le învățați de la alții și nu pe pielea voastră, de exemplu ăsta cu teribilismul în trafic. Două mașini făcând o întrecere. În aceste cazuri o mică eroare te poate distruge pe viată. În cazul de față vedeți ce s-a întâmplat.

De ce nu putem noi învăța din ce vedem în jur și trebuie să le testăm pe pielea noastră?

Unde ajungem dacă apăsăm prea mult pedala de accelerație și experiență nu ne ajută deloc? La 21 de ani câtă experiență putea oare să aibă?

Și voi fetelor, când vă suiți în mașină cu un astfel de exemplar, vă udați toate de fericire sau vă sperie un astfel de condus? Și dacă vă sperie, de ce nu-l puneți să oprească mașina și să vă dați jos? Vă este teamă, vă este rușine? Să nu vă fie, mai bine să păreți penibile în ochii șmecherașului de la volan decât să vă vadă părinții între 4 scânduri. Sunt convins că vă este frică, dar în același timp nici nu sunteți hotărâte să-i rugați să oprească mașina.

Apoi, țineți mine, centura salvează vieți. De ce credeți că cei de pe locurile din față au scăpat cu chestii minore? De ce oare? Nu pentru că ăia aveau centură, iar cei din spate care acum au grave probleme s-au crezut mai șmecheri și nu au vrut să o folosească?

Este o rușine să porți centura în spate?

Țineți minte, nici tinerii din clipul de mai sus nu știau că o să pățească ceea ce au pățit, necazul vine atunci când nici nu te aștepți, și atunci este bine să vă protejați, de fiecare dată.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Alexandra 12 Aug 2014 @ 14:29

    Ai precizat si tu ca am avut cu totii momente in trecut in care ne lasam acaparati de experiente asemanatoare si tanara decedata a facut exact ce faceam majoritatea la varsta aia, din pacate, experienta ei s-a incheiat tragic. Din nefericire nu va fi ultimul caz de acest gen, asta e varsta tineretii, se cauta adrenalina fara a se gandi la urmari si cu siguranta fiecare tanar care face asta gandeste ca “mie nu mi se poate intampla”..

    Raspunde
  2. criserb 12 Aug 2014 @ 14:36

    @Alexandra – am făcut și noi multe, dar parcă așa inconștienți nu eram…

    Raspunde
  3. alin 13 Aug 2014 @ 20:16

    Si se mai intreaba unele “vai, dar oare de ce nu dau 2 bani pe noi barbatii” ? Pai, bine faci, bine gasesti…ca s-o spun asa…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)