Sari la conținut

Nevinovat dar tre’ sa scoata banii. Este normal?

Priviti putin filmuletul de mai jos.

Trecand peste faptul ca voua nu vi se poate intampla asa ceva (da AndreaS, chiar daca tu circuli perfect legal si corect, poate sa iti sara o duba in fata, o feresti si poate lovesti un om) as fi curios daca vi se pare normal ca ala cu opelul sa-si plateasca singur reparatia masinii.

El nu a facut altceva decat sa se fereasca. Foarte bine ca a facut asta, foarte bine ca a scapat cu bine. Dar parca normal ar fi ca cel cu duba sa plateasca reparatia opelului.

Sau vi se pare ca gresesc cand spun asta?

[via]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
12 comentarii
  1. Alexandru Savu 7 Dec 2012 @ 16:50

    În cazul de față cel puțin eu văd că duba acroșează opelul, deci clar e accident și tb să-i plătească reparațiile.

    Raspunde
  2. Catalin 7 Dec 2012 @ 17:09

    Chemi politia, zici ca te-ai lovit la cap, ei sunt obligati sa faca constatarea cum s-a produs accidentul si o repari pe rca-ul vinovatului.

    Raspunde
  3. criserb 7 Dec 2012 @ 17:15

    @Alexandru – eu m-am uitat de mai multe ori si nu vad sa o loveasca. Cred ca daca o lovea se rasucea instant, nu dupa un timp. Ea trage dreapta si incepe apoi sa derapeze…

    Raspunde
  4. criserb 7 Dec 2012 @ 17:17

    @Catalin – in momentul in care nu exista impact intre cele doua masini, ce crezi tu ca o sa dovedeasca politia? :) Ia vezi ce zice politia chiar in momentul in care este acolo si vede la fata locului.

    Raspunde
  5. Ionut 7 Dec 2012 @ 17:24

    Filmuleţul ăsta constituie probă. Dacă are CASCO solicită plata reparaţiilor, apoi societatea de asigurări se adresează societăţii la care are RCA-ul şoferul dubei şi recuperează sumele. Nu e nevoie să plătească nimeni nicio reparaţie. Doar să-şi plătească asigurările.

    Raspunde
  6. criserb 7 Dec 2012 @ 17:28

    @Ionut – in cazul in care filmuletul este acceptat ca dovada. Dar in cazul in care acest filmulet nu exista? Pentru ca sunt foarte rare cazurile in care cineva filmeaza din spate si exista totusi o dovada.

    Raspunde
  7. Crox 7 Dec 2012 @ 17:54

    Neadaptarea vitezei la conditiile de trafic. In cazul de fata conditiile de trafic sunt definite de dubite care zburda pe contrasens in drift-uri necontrolate.
    Ce mai simplu se rezolva daca “isi acroseaza” singur masina ca sa existe probe.

    Raspunde
  8. raul 7 Dec 2012 @ 19:08

    in lege scrie ca daca nu ai intrat in el, sau el in tine.. e teapta ta. politia iti zice: trebuia sa il lasi sa te loveasca, asta pt ca politia si legile sunt proaste.

    daca le zici ca te te ai lovit la cap, te duce cu ambulanta la spital. aici o sa iti intocmeasca dosar penal TIE pt vatamare :)))) chiar daca tu esti victima. daca duba te lovea sau intrai tu un ea (in cazul de fata desigur) atunci puteai scoate vinovat pe celallt.

    Raspunde
  9. Alex 7 Dec 2012 @ 22:39

    Tre sa te izbeasca sau sa te omoare ca sa investigheze si ei ceva….daca nu e nimeni prin zona mai muta si cate o zebra …dar traim in Romania….tara tuturor imposibilitatilor ! :)

    Raspunde
  10. Vikingul Eduard 8 Dec 2012 @ 13:34

    Trăim în România, deci evident că e normal.

    E ca în situația în care un retardat te depășește și pune o frână la șicană, și intri în el. Doar că în situația aia nu îți plătești numai mașina ta, ci și pe a lui.

    Raspunde
  11. Mugur Ionescu 9 Dec 2012 @ 17:16

    Hai ca e simplu! Duban plateste…

    Raspunde
  12. reparatii frigidere 9 Dec 2012 @ 20:38

    da, nu este normal, dar daca exista filmul el poate sa-l foloseasca pentru a-si recupera pagubele

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)