Sari la conținut

Fetelor, parul de pe picioare nu va avantajeaza

smooth-legs-300x240Ati sesizat brandingul banuiesc, daca nu o sa-l sesizati la un moment dat, cand nu mai livreaza blogul vechiul cache.

Ca idee, am sa fiu scurt sa nu va plictisesc.

Acum, ca suntem in plina iarna, ma rog, eram, de azi este primavara (calendaristic) tot trebuie sa va epilati. E de prost gust sa va iasa parul pe sub blugi. Am vazut astazi una, o papusica de fata. Si-a pus tacticos picior peste picior, undeva la o masa langa mine, si cand blugii i s-au ridicat putin, i-a sarit parul de sub blugi.

Pe bune, oricat machiaj ati folosi, oricat de mult parfum ati turna pe voi, incercati sa va si epilati. E naspa sa vi se vada ditamai padurea pe picioare. Naspa rau.

Un epilator este destul de ieftin, 5 pachete de tigari. Deci, in loc sa sudati tigara de la tigara, fumati mai putin si luati-va un epilator ;)

P.S. Daca o sa dati click pe branding sau pe linkul de mai sus, eu o sa ma imbogatesc, clar. Dar nu dati click, mai bine epilati-va!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
27 comentarii
  1. Sabina Cornovac 1 Mar 2013 @ 00:35

    Ce patesc daca am dat si click si m-am si epilat :))?

    Raspunde
  2. criserb 1 Mar 2013 @ 01:04

    @Sabina – nu patesti nimic, pana la urma asa e normal ;)

    Raspunde
  3. C. Alexandru Ionut 1 Mar 2013 @ 02:02

    Bine ca n-avea mustata gagica :)).

    Raspunde
  4. Alex 1 Mar 2013 @ 03:14

    mda, este o dovada de neglijenta…

    Raspunde
  5. maddy 1 Mar 2013 @ 08:19

    oh criserb, esti simpatic si toate cele dar am ridicat o spranceana citind articolul asta scris pe un ton de superioritate. daca vrei sa convingi un potnetial client sa cumpere ceva, nu o faci batandu`ti joc de el (partea cu fumatul e iar deliranta).
    nici eu nu sustin parul de pe picioare dar sunt cai mai elegante de a promova un epilator.

    Raspunde
  6. Dan 1 Mar 2013 @ 09:07

    Ba, dar emag-ul asta e dumnezeu, sau iti trage din bonus daca nu vezi cate una neepilata pe zi?

    Raspunde
  7. dojo 1 Mar 2013 @ 10:47

    Daca in 2013 o femeie inca mai are nevoie sa i se spuna sa-si dea mararul jos, zic ca e nasol. Absolut orice dama spalata ar trebui sa aiba deja o scula din asta sau sa mearga periodic la epilat. Eu am epilator din ’99 cred, culmea e ca mai tine, desi anul trecut mi-am luat un Silk’epil 7 chiar si mai smecher. Exista cabinete de cosmetica, exista aparate de ras etc.

    Si eu simt un ton destul de la misto, dar, daca merge si vinde, asta conteaza :)

    Raspunde
  8. Mircea 1 Mar 2013 @ 11:27

    La naiba cum ai vazut tu o fata cu par pe picioare exact in ziua cand trebuia sa faci un articol despre un epilator :)) Cred ca articolul asta intra la categoria “basme” ca de altfel majoritatea articolelor tale care au o legatura cu Emag-ul. Nu inteleg o chestie… de ce nu faci articole genul “hai sa va prezint un produs” . Azi e 1 martie, era atat de usor sa recomanzi un cadou perfect pentru doamne, a venit primavara, vremea se incalzeste, apar fustele :D, e de rusine sa iesi pe strada cu pleata la vedere. Probabil e mai usor sa pacalesti …

    Raspunde
  9. alina 1 Mar 2013 @ 11:29

    mesaj interesant si original de 1 martie :)

    Raspunde
  10. criserb 1 Mar 2013 @ 11:43

    @maddy – pai tu n-ai vorbi pe un ton de superioritate cand ai vedea una ca asta, cu nasul pe sus, undeva la o cafenea din mall?

    @Mircea – cine zice ca “trebuie”?

    Raspunde
  11. maddy 1 Mar 2013 @ 11:58

    nu cu publicul care ma citeste si caruia incerc sa`i vand un produs.

    iti dai seama cum ar suna o reclama la sapun in stilul asta: “dragi jegosi, noul sapun X lanseaza gama noua cu parfum de zambile ca sa va puteti indeparta in mod eficient duhoarea pentru ca e nasol sa puti, da? pana in 31 martie pret promotional de 3 lei, costa cat un pachet de seminte! lasati scuipatul de coji si luati un sapun, nu o sa se mai faca loc in jurul vostru in autobuz!”.

    Raspunde
  12. criserb 1 Mar 2013 @ 12:27

    @maddy – da-mi voie sa iti zic ca nu incerc sa vand un epilator celor care ma citesc frecvent :) As paria ca cititoarele mele nu au nevoie de un epilator, sunt convins ca au deja unul si ca il folosesc asa cum trebuie…

    Raspunde
  13. Mircea 1 Mar 2013 @ 12:43

    @criserb – Haha ! Ai fost tare ! Nu “trebuie” , probabil e o coincidenta aparitia branding-ului si intalnirea cu domnita din mall. :)

    Raspunde
  14. criserb 1 Mar 2013 @ 12:49

    @Mircea – pai si brandingul cine-l pune? Ce treaba are una cu alta? Te gandesti ca ma obliga cineva sa-l pun? :) Ca este o chestie contractuala sau ce?

    Raspunde
  15. Ionut 1 Mar 2013 @ 12:58

    Ce am inteles eu din postul tau: http://i.imm.io/XMpx.jpeg

    Raspunde
  16. Dan 1 Mar 2013 @ 17:08

    Cristi, daca te intalnesti saptamana asta cu Serghei Mizil, poti sa scrii ceva de masini de tuns, ca mi-ar trebui una!

    Raspunde
  17. Simina 1 Mar 2013 @ 23:07

    Mie imi vine sa fug si sa plang cand vad o femeie cu par pe picioare, pe brate etc… Sau cu mustata :)) Nu e chiar asa scump un epilator, dar e cam dureros… Totusi, exista si alte metode mai putin dureroase, pe placul fiecareia :) Trebuie doar sa vrea femeia sa le foloseasca.

    Raspunde
  18. corina 2 Mar 2013 @ 00:06

    criserb, intr-adevar, de data asta modul tau de abordare este arogant si te aventurezi intr-un domeniu in care nici n-ar fi trebuit sa ai vreun cuvant de spus.
    trebuie sa subliniez din capul locului ca eu ma epilez, dar fac parte din categoria femeilor care au ce sa epileze si crede-ma ca este un mare consum de timp si de efort si de aceea este un mare chin si o mare corvoada. am incercat si tratamente endocrinologice fara niciun efect si fac si sedinte de epilare definitiva, insa numai anumite zone au raspuns tratamentului, care si-asa este cumplit de dureros in unele regiuni.
    in situatia mea si a altor femei ca mine, nu le-as permite sa-si dea cu parerea nici femeilor care nu se confrunta cu asemenea probleme, darmite unui barbat care n-are niciun stres in aceasta privinta :-( .

    Raspunde
  19. mircea 2 Mar 2013 @ 00:57

    @corina – intrebare: tu ai lasa sa se vada un centimetru patrat din ce nu ai epilat? sunt convins ca nu. cristi are dreptate.

    Raspunde
  20. corina 2 Mar 2013 @ 01:27

    @mircea – puteti voi sa-mi dati orice replica din lume, dar continui sa consider ca nici voi, barbatii, nici femeile care nu au o reala problema cu pilozitatea, nu sunteti in masura sa va dati cu parerea in privinta depilatului si sa judecati femeile carora li se vede un cm de nu-stiu-ce…

    Raspunde
  21. alin 2 Mar 2013 @ 11:41

    Nu va temeti, de ce credeti ca s-a inventat masina de tuns iarba….are si alte utilitati…

    Raspunde
  22. Pan 2 Mar 2013 @ 20:49

    Da, din ce in ce mai slabe articolele

    Raspunde
  23. criserb 3 Mar 2013 @ 02:29

    @Pan – nimeni nu-i perfect…

    Raspunde
  24. alin 3 Mar 2013 @ 08:32

    Probabil cand a scris versul “De treci codri de arama”, Eminescu se gandea la….mararul Veronicai Micle, vazut cand erau in pat, goi… :))))))

    Raspunde
  25. alin 3 Mar 2013 @ 08:33

    Auzi, ma, crissy, ce dezamagiti is astia de tine :)))))

    Raspunde
  26. liana 3 Mar 2013 @ 23:44

    Din pacate, in ziua de azi sunt foarte multe fete care nu stiu de ceara ori epilator.Doar lama de ras,bic-ul ,mai rau ca acum 50 de ani.
    Pe de alta parte sa stii ca e un efort ,intr-adevar, la cosmetica inseamna timp si bani( e cu programare etc),acasa iar trebuie timp si pregatiri speciale.
    Deci,daca ai o piele fina de atins, acasa sau aiurea, bucura-te de ea si gata,nu da cu piatra in restul lumii…(si asa ,de cultura generala…epilatorul in comparatie cu ceara e cum e gablontu vs platina , cum e facultatea la spiru in compartatie cu harvardu :) )

    Raspunde
  27. Maria 6 Jul 2014 @ 13:17

    Auzi mă şmecherule dar unii bărbaţi de ce nu se epilează?! Ei au voie să stea ca maimuţele cu ditamai păru’ pe ei, nu? Lumea asta nu a evoluat aproape deloc!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)