Sari la conținut

Facebook sound notification off

M-am si speriat acum cateva minute. Nu stiam ce naiba imi bipaie in casti. Deh, poate e veche treaba asta, dar eu mai rar dau drumul la muzica sau imi pornesc castile atunci cand stau la calculator.

Ideea e ca imi bipaia ceva in casti si nu stiam de unde. Am inchis cele douaj de mii de ferestre si mi-am dat seama cu greu ca sunetul vine de pe facebook.

So, am cautat pe acolo si am descoperit de unde se dezavtiveaza enervantul sunet. Mergeti in Account Settings, apoi Notifications si o sa aveti o fereastra ca cea de mai jos.

Dati click pe On Facebook si o sa puteti debifa nenorocirea aia de sunet.

facebook_sound_notification

Da chiar asa, de cand e treaba asta?

Nush ce-au avut aia in cap, sunete e tot ceea ce mai lipsea de la facebook…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Cristian Florea 28 Feb 2013 @ 21:05

    Eu o ştiu de vreo lună. Nu mă deranjează foarte tare. Ba chiar e bună, că atunci când am 30 de tab-uri deschise mă anunţă că am o notificare nouă. :D

    Raspunde
  2. criserb 28 Feb 2013 @ 21:22

    @Cristian Florea – imposibil. Este de o luna si eu n-am auzit nimic pana acum? Sau i-au dat drumul si asteia pe rand si eu am fost mai norocos? :)

    Raspunde
  3. Sabina Cornovac 1 Mar 2013 @ 00:40

    Se activeaza pe parcurs la toti. Eu am scris pe 12 ian de el :) http://www.sabina-cornovac.ro/index.php/facebook-scapa-de-sunetul-de-notificare/

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)