Sari la conținut

Fly Taxi, prima companie care implementeaza plata prin SMS

Ma rog, implementarea este produsul muncii dintre Netopia, Orange si Fly Taxi.

Practic de azi inainte, se poate calatori cu Fly Taxi si se poate plati calatoria prin SMS. Serviciul este disponibil numai clientilor Orange, fie ca au abonament sau cartele.

Practic, se comanda taxi-ul prin inermediul aplicatiei Fly Taxi, se introduce punctul de plecare (daca acesta nu este gasit automat) si se introduce destinatia. In acel moment, aplicatia calculeaza tariful si clientul, daca este de acord, plateste si primeste masina.

unnamed

Partea buna este ca se poate plati totusi prin 3 metode, cum se poate vedea si mai jos. Puteti plati in continuare cash, sau de ce nu, prin card bancar.

unnamed2

O alta parte buna, probabil cea mai buna parte pentru mine, este ca se poate comanda o masina in avans, lucru cu care eu m-am mai confruntat si din pacate nu se putea. Sau nu se putea la companiile cu care ma plimbam eu.

unnamed3

De acum poti sa-ti comazi masina din timp. Poti sa o comanzi de acum la ora 12 noaptea, cand crezi tu ca vrei sa pleci la aeroport, la club sau poate spre casa.

Poti sa comanzi masina peste 3 zile cand stii ca iti ajunge avionul inapoi in Bucuresti.

Super misto.

Inca n-am testat aplicatia fizic, doar ce am citit despre ea pe net, dar cu siguranta pe viitor o sa merg mai des cu Fly pentru ca imi plac companiile care vin cu ceva nou.

Totusi, ma intreb cum este atunci cand platesti prin SMS cu bacsisul soferului, plata o facem prin SMS si bacsisul o sa-l dam direct soferului sau cum? :)

Update: Acum am vazut, tariful celor de la Fly este de 2.99 lei/km. Sa fiti atenti!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. klaus 13 Feb 2013 @ 00:45

    Este interesanta ideea dar la cei 3 lei/km @ fly mai bine iau orice clasic de 1.39/1.4 lei/km si fac o scurta oprire la un bancomat daca nu am cash la mine.

    Raspunde
  2. criserb 13 Feb 2013 @ 00:54

    @klaus – corect, nu stiam pretul pana la finalul postului… apoi l-am aflat :)

    Raspunde
  3. James 30 Jun 2013 @ 14:15

    de acord cu @Klaus
    apreciez fly taxi dar plata prin sms nu mi se pare o solutie viabila

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)