Sari la conținut

Iulia Toma in Evenimentul Zilei

Cel mai tanar bloggar al romaniei ajunge in evenimentul zilei.

Este o fetitza de numai 7 ani care si-a inceput propriul blog “util pentru copii si parinti” acum 2 saptamani eveniment anuntat in blogosfera de catre Canalia. Are un inceput in forta, in numai 2 saptamani ajungand in EVZ.

Bravo tie Iulia, sa continui sa scrii, sa ne faci pe noi, “cei mari” care te citim sa ne aducem aminte de copiliarie prin intermediul povestirilor tale.

BTW… nush cum se face dar a aparut si Canalia in EVZ cu ajutorul Iuliei… bravo si tie canalie care esti.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Ghiocel07 4 Aug 2007 @ 14:35

    Felicitari Iuliei si parintilor ei.
    Am citit cateva comentarii legate de aceast tanar bloggar si m-a suparat unul rautacios, al unui om mare (probabil ca varsta nu si ca suflet si inteligenta). Nu inteleg de ce atunci cand cineva face ceva frumos si demn de lauda, vine altcineva si-i da in cap! Se pare ca noi romanii nu stim sa ne apreciem valorile, chiar si cele mici si sa fim mandrii ca exista si astfel de copii, chiar daca sunt ajutati de parinti (toti la un moment dat suntem sau am fost ajutati de parinti). Cum vrem ca tara aceasta sa fie altfel, daca noi cei maturi nu incurajam si dam o mana de ajutor celor tineri?

    Ma intreb de multe ori de ce facem caz numai de handicapati, copii strazii, cainii vagabonzi (care merita compasiunea nostra si merita sa aiba alt trai) si de ce nu promovam copiii plini de talent, olimpicii, tinerii sportivi, micii scriitori, interpreti de muzica usoara, clasica sau populara, etc, care au dorinta de a schimba ceva in tara lor! Sau preferati sa plece in alte tari unde sunt apreciati si recunoscuti, si pe urma sa ne lamentam ?! M-am enervat si cred ca-mi fac si eu blogg, numai in ciuda unora care se dau “destepti” !!!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)