Sari la conținut
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. Eugen 1 Nov 2012 @ 12:01

    Salut,
    “Google Voice Search ia fata lui Siri Voice Search”
    Este o comparatie intre 2 aplicatii pentru IOS, nu intre Google “phone” si iPhone “phone”.
    Este clar care “cauta” mai repede pe net (google este la origini un motor de cautare totusi) dar la sfarsit este mentionat si avantajul Siri.
    O zi buna

    Raspunde
  2. Dan 1 Nov 2012 @ 21:57

    Ai fumat ceva?tu acum compari mere cu pere!te luminez eu daca intre timp nu te-ai desteptat: Siri e o aplicatie practic, care cauta si deschide la randu-i alta aplicatie care cauta ce-i dictezi tu!pe cand google voice ăla, merge direct pe net, ca tu esti deja in “aplicatia” google respectivă…Înțălesăși???

    Raspunde
  3. Dan 1 Nov 2012 @ 22:03

    Si inca ceva…de de tot timpul fanii samsung ataca primii.arata exact ca si faza aia cu Pechinezii care latra la oricine.Ai fost curios de un sondaj pe tema asta?niciodata nu cred ca fanii Apple initiaza discutii despre Apple vs samsung. Si stii de ce? Nu merita pur si simplu…samsung sunt inca prea mici sa intre in discutii…

    Raspunde
  4. criserb 2 Nov 2012 @ 00:00

    @Dan – tu crezi ca pe mine ca utilizator ma intereseaza ce-i in spate? Pentru mine, si pentru oricine altul conteaza rezultatul…. atat.

    Fanii Samsung poate, doar ca eu le-am avut pe amandoua, de aia imi permit sa-mi dau cu parerea. Nu vorbesc dupa ce vad pe net, vorbesc dupa ceea ce am vazut/testat eu.

    Raspunde
  5. Eugen 2 Nov 2012 @ 10:27

    Dar ce treaba are Samsung in aceasta discutie? :)
    Again, este o comparatie intre 2 aplicatii pentru IOS, irelevanta din punctul meu de vedere atata timp cat Google Voice Search face un lucru iar Siri face alte lucruri+ce face Google Search. Scopul lor este diferit, se intersecteaza doar la un singur topic (search-ul pe net)
    Cata “ura” intre fani…:)

    Raspunde
  6. criserb 2 Nov 2012 @ 10:52

    @Eugen – eu am zis Google ia fata lui iPhone in ideea ca Google este prezent pe multe deviceuri cu Android si Siri este prezent doar pe Apple. Am gresit asa mult? :)

    Raspunde
  7. Eugen 2 Nov 2012 @ 12:25

    @Criserb – in niciun caz nu spun ca cineva a gresit.
    Ma exprimam doar cu cuvintele mele, la fel cu tu te-ai exprimat cu cuvintele tale :) si analizam din prespectiva mea.
    Sunt sigur ca as folosi Google Search pentru cautari pe net si Siri pentru a suna pe cineva/trimite mailuri/mesaje etc.
    Dar in realitate nu voi folosi niciuna fiindca ma simt mai “rapid” si “util” cu degetele :)) (ignorati ce va trece prin cap)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)