Sari la conținut

Inca un bug la lansare?

appleApple confirms iOS 5 bugs causing battery drain, promises a fix ‘in a few weeks’

Am citit chestia de mai sus aici, puteti sa cititi si voi, sa nu ziceti ca sunt eu om rau si ma iau de Apple.

Nu ma iau, doar ma intreb cand or sa incerce si ei sa faca un lucru bun din prima? De ce trebuie sa lanseze pe piata produse netestate doar pentru a fi primii?

Eu zic ca mai bine faci ceva, mai incet si bine, decat sa fuseresti asa, si apoi sa revii cu scuze si alte cele. Doar zic.

Si o poza, bonus :D

bonus

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. Tudor 3 Nov 2011 @ 13:08

    prefer apple. si asta nu pentru ca nu imi place samsungul sau androidul sau mai stiu eu ce. doar pentru ca din punct de vedere calitativ… materiale, imbinari, design, sunt mult mai buni.. iar pentru mine… asta conteaza 80%. Samsung… e cel mai mare cumparator de plastic reciclat. :-??. parerea mea….

    Raspunde
  2. criserb 3 Nov 2011 @ 13:15

    @Tudor – dintr-o data nu mai esti “eco”? :)

    Raspunde
  3. Tudor 3 Nov 2011 @ 13:57

    nu faceam referire neaparat la… eco, foarte bine din partea lor, dar nu ma incanta de ideea de a’l avea in mana, adica.. poa sa’l puna in televizoare, in alte lucruri care le am prin casa, dar nu le iau in mana in fiecare zi. nu stiu, parerea mea e ca prin plastic nu simti calitate.. oricare ar fi el… aici ma refer strict in domeniul “gadget” si apple se pare ca au inteles asta… mai intai cu laptopurile, apoi cu telefoanele si in final cu tabletele. nu vreau sa fiu inteles gresit, asta e strict o parere de’a mea, poate altcineva nu pune atata accent pe asta. Nu stiu, mi se pare ca iphone’ul e mult mai solid, adica il simti mult mai solid atunci cand il ti in mana… iti lasa asa o impresie..ca e un lucru bine facut si care a fost gandit si analizat perfect din toate partile, ca orice alt produs apple.

    Raspunde
  4. criserb 3 Nov 2011 @ 14:31

    @Tudor – eu nu vreau sa te contrazic. Fiecare le stie pe ale lui. Si eu am fost la fel ca tine, mare fan apple pana cand mi-a ajuns alt telefon in mana pentru o saptamana. Dupa aia nu mi-a mai trebuit apple.

    Raspunde
  5. Tudor 3 Nov 2011 @ 15:19

    probabil si eu o sa imi schimb parerea dupa ce o sa am ocazia sa testez un samsung gs2. :P. tot posibilu’ sa’mi schimb parerea :P. uite, nici eu momentan nu mai folosesc apple, de doua saptamani folosesc un Acer Liquid E, telefon provizioriu android, si pot sa zic ca e.. ok. bine, nu ajunge la nivelul iphone 4 sau sgs 2, dar ca si soft, e placut.

    Raspunde
  6. ionut_d 10 Nov 2011 @ 17:48

    Poate pe 4S probleme cu bateria, pe 4 este o imbunatatire semnificativa a vietii bateriei.

    Raspunde
  7. ionut_d 10 Nov 2011 @ 17:49

    si pe 3GS

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)