Sari la conținut

Google lansează Android 4.4.3 pentru Nexus

nexus-443

Se pare că ieri Google a lansat mult așteptatul update pentru Nexus 5, Nexus 7 și Nexus 4. Momentan update-ul este disponibil în America, în rețeaua T-Mobile și anunță că repară bug-urile cunoscute de cei de la google.

Încă nu se știe când update-ul o să fie disponibil și în Europa, dar mă gândesc că nu poate să mai dureze mult.

Vestea asta este una foarte bună pentru mama, care de când și-a luat Nexus-ul 5 a avut probleme non-stop cu camera care i se bloca de fiecare dată când avea mai mare nevoie de ea.

Chiar așa, mai sunt pe aici care au probleme cu camera pe Nexus 5? Mă refer la faptul că după ce faci o poză-două, camera se blochează și pentru a o mai putea folosi trebuie restartat telefonul. După cum am zis și mai sus, problema era cunoscută de google și au promis că o rezolvă cu următorul update.

sursa

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Mihaela 3 Jun 2014 @ 15:16

    Offtopic: Blochez toate reclamele de pe un site, dar se pare ca pentru al tau nu e suficient. Iti spun sincer: e enervant faptul ca mi se deschide nu stiu ce reclama daca apas undeva in stanga-dreapta-sus-jos din greseala. E enervant ca nu pot sa merg la urmatorul articol fara sa intru din nou in prima pagina. Atat de enervant ca nici nu mai citesc articolul de mai sus.
    Din cauza genului asta de probleme am renuntat la multe bloguri, pur si simplu nu merita informatiile si asa sumare si “lejere” toti nervii creati de site.

    Raspunde
  2. criserb 3 Jun 2014 @ 15:38

    @Mihaela – sub post ai link și către postul mai nou, și către cel mai vechi. Destul de mare aș spune eu. Că nu l-ai văzut tu, este altceva, nu știu unde l-ai căutat. Trebuia să fie altundeva?

    Cât despre reclamă, mă scuzi, mai fac și eu un bănunț așa :) Dă-i și tu click unde nu ai reclamă, nu da tocmai pe ea și apoi spui că eu sunt de vină :P

    Raspunde
  3. ghiocel07 3 Jun 2014 @ 21:20

    Camera merge numai pe selfie. Cănd încerc s-o întorc îmi spune că nu există cameră principală și se blocheză…

    Raspunde
  4. criserb 4 Jun 2014 @ 10:12

    @ghiocel07 – în câteva zile probabil că o să fie disponibil update-ul și pentru România și să sperăm că atunci totul o să fie ok.

    Raspunde
  5. Mihaela 4 Jun 2014 @ 14:37

    Nu te supara, chestiile alea mie mi s-au parut mereu a fi gen Related posts decat ce sunt ele de fapt, deci nu am citit textul mic de deasupra. Si ca sa iti spun unde l-am cautat… sus, deasupra titlului articolului.
    Dar reclama aia e enervanta orice mi-ai spune. Si e pacat de tema, ca e frumoasa si interesanta.

    Raspunde
  6. criserb 4 Jun 2014 @ 15:40

    @Mihaela – uite, ți-am pus navigația sus, așa cum ai sugerat, totuși eu nu văd logica ca ea să fie sus. În mod normal omul dă next/previous în momentul în care termină de citit un articol, nu înainte, de aia eu le-am pus jos. Am să le las în ambele părți și sus și jos și am să le urmăresc prin analytics, să vedem. Aflate sus este posibil să mă afecteze în sens negativ…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)